Bildirim
5800 radyo donması acill yardım ....!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu sorun herkeste var zaten. öyle değil mi? -
vallah bılmıyorumkı kardesım dıger arkdaslarda bı solese baska sorunumda yok ama -
Sunrise kur kardeşimm -
evet sunrise kur memnun olmayan arkadaş yok gibi. bi kaç kişi t9dan dolayı v51 geri döndü onun dışında yok galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Sunrise kur kardeşimm
Üşenmeden, her sayfaya girip sorununa çözüm arayanlara bir çözüm yolu sunmadan "Sunrise kur kardeşimm" demek hoşunuza mı gidiyor? Nomadcry'ın maaşli elemanı falan mısınız? -
kronik sorunlarından 5800 ın
çözüm yok -
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
quote:
Sunrise kur kardeşimm
Üşenmeden, her sayfaya girip sorununa çözüm arayanlara bir çözüm yolu sunmadan "Sunrise kur kardeşimm" demek hoşunuza mı gidiyor? Nomadcry'ın maaşli elemanı falan mısınız?
Kullanıcı kurmuş beğenmiş. Diğerleri de faydalansın diye böyle diyor. Çok mu ağrınıza gitti, anlamadım? Her konuya yazıldığı falan da yok bunu nereden çıkardınız? Ne güzel işte insanlar kendi beğendiği şeyleri diğerleri de faydalansın diye konuya yazıyor. Niye böyle birşey yaptınız açıkçası hiç anlamış değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
quote:
Sunrise kur kardeşimm
Üşenmeden,her sayfaya girip sorununa çözüm arayanlara bir çözüm yolu sunmadan "Sunrise kur kardeşimm" demek hoşunuza mı gidiyor? Nomadcry'ın maaşli elemanı falan mısınız?
Kullanıcı kurmuş beğenmiş. Diğerleri de faydalansın diye böyle diyor. Çok mu ağrınıza gitti, anlamadım? Her konuya yazıldığı falan da yok bunu nereden çıkardınız? Ne güzel işte insanlar kendi beğendiği şeyleri diğerleri de faydalansın diye konuya yazıyor. Niye böyle birşey yaptınız açıkçası hiç anlamış değilim
Aynen öyle..başkasıda faydalansın.niye sorunlar yaşasın ki ? Allah Allah sende kur CFW beğenelim senide yazarız üşenmeden her sayfaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 10 Ekim 2010; 13:04:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
quote:
Sunrise kur kardeşimm
Üşenmeden, her sayfaya girip sorununa çözüm arayanlara bir çözüm yolu sunmadan "Sunrise kur kardeşimm" demek hoşunuza mı gidiyor? Nomadcry'ın maaşli elemanı falan mısınız?
Kullanıcı kurmuş beğenmiş. Diğerleri de faydalansın diye böyle diyor. Çok mu ağrınıza gitti, anlamadım? Her konuya yazıldığı falan da yok bunu nereden çıkardınız? Ne güzel işte insanlar kendi beğendiği şeyleri diğerleri de faydalansın diye konuya yazıyor. Niye böyle birşey yaptınız açıkçası hiç anlamış değilim
Kullanıcı kurmuştur, kullanmıştır, beğenmiştir bu durum benim neden ağrıma gitsin ki, ben de bunu anlamadım? Ortamı kızıştırmaya, olayları başka bir yerinizden, kendinize göre anlamaya bayılıyorsunuz. Ben diyorum ki, birisi açmış konu, bir sıkıntısı var ve çözüm arıyor; başka birisi de kalkmış çözüm sunmadan "XXX kur geçer" diyor. Hatta başka biri de çıkmış, sen niye benim yazılımımı kullanıp önerene laf atıyorsun diyor. Bu bir çözüm müdür sizce? Çözüm mü sunmuş olduk şimdi?
Her konuya da yazıldığı falan yok diyorsunuz ama ezbere konuşuyorsunuz. Bir şey var diyorsam vardır NomadCRY. Buyur bir başka mesajının linki.
Ayrıca, olayın sizinle bir alakası yokken, neden konuya avukat edasıyla müdahil oldunuz anlamış değilim. Yazılımınızı kullananlara böyle bir destek mi vermeye başladınız?
quote:
Aynen öyle..başkasıda faydalansın.niye sorunlar yaşasın ki ? Allah Allah sende kur CFW beğenelim senide yazarız üşenmeden her sayfaya
Yaşadığı sorunu, önerdiğiniz şey çözüyor mu sanıyorsunuz? Ayrıca önerdiğiniz şey ürünü garanti dışında bırakacak bir durum. Bunun da farkında değilsiniz sanırım. Sırf kalabalık olsun diye gereksiz bir şey yazmaya ne gerek var allahaşkına? Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok, ne söylersem söyleyeyim ne de olsa fikirleriniz değişmeyecek.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon ekranı neden yanıp söner
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- ınsert sım ne demek
- türk telekom numara değiştirme
- telegramda video nasıl izlenir
- gök gürültüsü tehlikelimi
- asker telefonu
- silicon carbon batarya nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X