Şimdi Ara

5800 imla denize girdim acil yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Deniz şortumla birlikte denize girdim ve ne hikmetse 10 dk geçtikten sonra farkına vardım.dolayisiyla çıktığımda açılmadı :( kuruladim üfledim her şeyi yaptım ama açılmadı bı türlü . Kvk dan. 2 yıl garantiliydi , alali 1 yıl 2 ay oldu. Ama sanırım alınmaz garantiye yine de göndermeli miyim sizce ? Nokia servisi aradim kaydadeger bir sey söylemediler . Sizce ne yapmalıyım ? Sanırım bir sey cikmaz ama bı öneri lütfen. Hic olmadı yine 5800 a yönelik (özellikle hoparlör ve ses kalitesi acısından ) 600-700 tl arasi bir android telefon önerisi rica ediyorum . Dikkate alan almayan herkese saygılar teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tatlı su olsa neyse de deniz suyu tuzludur.Telefonun içinde kurusa bile tuz kalıp oksitlenme yapar.Siz ne olur ne olmaz bataryayı çıkartıp 2-3 gün pirinç dolu ağzı açık bi kavonazda pirince gömüp bekletin.Bu arada boşuna uğraşmayın garantiniz iptal oldu.Telefonun içinde bant var.Su değince renk değiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 7 Eylül 2012; 23:00:11 >
    14 yıl önce açıldı
    Kız sorunu beyler yardım edin..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.