Şimdi Ara

5800 bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın donanımhaber üyeleri , 5800 konularından bıkmış olduğunuzu fark etmiş durumdayım fakat ben sitede arastırma yaprm normadcry toplu sorunlarını bile okudum ama nafile , bir kaç sorum olacaktı .

1- ben internetten video indirip telefonumda izliyorum , fakat telefon flv dosyalarını açmadıgı için bende format factory ile mp4 e çeviriyorum buraya kadar sorun yok evet fakat 10 mb lık 3 tane videoyu 48 dk da mp4 e çevirince sinirlerim bozuldu ! . sorum şu , mp4 kalitesinde başka formatlara çevirebilecegim telefonumun oynayabilecegi video formatları varmı ? veya mp4 ayarlarını nasıl yapmalıyım ? .

2- Hacki acıklamışsınız ama kimse dememiş ki "hackten sonra bilgilerin gider - gitmez " gibi , sertifika almayı denedim almadı (2 gündür bekliyorum ) bende telefonumu hacklemeye karar verdim fakat , hack yaptıktan sonra telefona yüklü ayarlar oyunlar vs şeyler aynı şekilde kalıyor mu yoksa hard format atmış gibi mi oluyor ?

3- ovi store dan bişe indiridiğim zaman (indirdigim şey ne olursa olsun oyun program vs )internete bağlanmak istiyor , bu sorun tek bende mi var yoksa ovistore'a özel mi ? 2 günde 50 mb internetim gitti

sorunlarım bunlar . yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyGo~[TR] -- 13 Ağustos 2012; 20:27:26 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castwith -- 11 Eylül 2012; 4:40:56 >
    ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR SORU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.