Şimdi Ara

550d 1100d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profesyonel makina almaya karar verdim ancak hangisi olacağına karar veremedim konu hakkında çok bilgim yok formları okudum ama herkes farklı birşey diyor bu yüzdende karar vermek iyice zorlaşıyor..canon 550d yada 1100d arasında kararsızım bunun nedenide aradaki fiyat farkını etkileyecek kadar önemli bi farklılık varmı onu m.ediyorum yoksa 1100d de işimi görürmü ama almışkende iyi bişey olsun istiyorum bidaha uğraşmamak için..bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sedaozs

profesyonel makina almaya karar verdim ancak hangisi olacağına karar veremedim konu hakkında çok bilgim yok formları okudum ama herkes farklı birşey diyor bu yüzdende karar vermek iyice zorlaşıyor..canon 550d yada 1100d arasında kararsızım bunun nedenide aradaki fiyat farkını etkileyecek kadar önemli bi farklılık varmı onu m.ediyorum yoksa 1100d de işimi görürmü ama almışkende iyi bişey olsun istiyorum bidaha uğraşmamak için..bilgi verirseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_65602514/tm.htm

Burda 550 tavsiye etmişler.

• hayırlı olsunbende bitürllü karar veremedim bide 600 d 550d fiyatı aynıdı electroworld de bugün baktım ama 1100d aralarında fark fiyatı var electroworldde 550d ile 600d 1799 tl di ama 1100dye baktığımda 1300 1200 e bulabiliyorum bu farka değer mi

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

profesyonel makina almaya karar verdim ancak hangisi olacağına karar veremedim konu hakkında çok bilgim yok formları okudum ama herkes farklı birşey diyor bu yüzdende karar vermek iyice zorlaşıyor..canon 550d yada 1100d arasında kararsızım bunun nedenide aradaki fiyat farkını etkileyecek kadar önemli bi farklılık varmı onu m.ediyorum yoksa 1100d de işimi görürmü ama almışkende iyi bişey olsun istiyorum bidaha uğraşmamak için..bilgi verirseniz sevinirim

bu formada bakmıştım tavsiye etmişler ancak aradaki farkı verecek kadar önemli bi ayrıcalığı varmı yani 500 lira fazla verip 550d yada 600d mi almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: gnyblgc

550d iyi diyorlar ama alacağım yere göre malesef 1100d alabildim olsun giriş için bana iyi bir makine zaten çok büyük bir hedefimizde yok. sabırsızlıkla bekliyorum şuan

sen nerden kaça aldın güle güle kullan bu arada :) zaten bende 550d yada 600d alırsam bi 30 gün ertelenecenek üstüne para eklemem lazm ama 1100dyi 10 gün içinde alcam

quote:

quote:

bu formada bakmıştım tavsiye etmişler ancak aradaki farkı verecek kadar önemli bi ayrıcalığı varmı yani 500 lira fazla verip 550d yada 600d mi almalıyım

İlk makinan ise, bence 1000D bile alsan yeter. Hergün yeni bir model çıkıyor, hangi birini alacağız ki. 600D aldım ben, iki gün sonra 650 de çıktı. Zaten bu makinalarda benim kanaatim mühim olan lens. O iyi olduktan sonra sıkıntı yok.
    Ha onun dışında megapiksel farkı, video çekme farkı falan filan. Bence kendini kasma ve kesen neye elveriyorsa onu al. Fiyatları iyi araştır, çok farklı rakamlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D
    11 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk makinan ise, bence 1000D bile alsan yeter. Hergün yeni bir model çıkıyor, hangi birini alacağız ki. 600D aldım ben, iki gün sonra 650 de çıktı. Zaten bu makinalarda benim kanaatim mühim olan lens. O iyi olduktan sonra sıkıntı yok.
    Ha onun dışında megapiksel farkı, video çekme farkı falan filan. Bence kendini kasma ve kesen neye elveriyorsa onu al. Fiyatları iyi araştır, çok farklı rakamlar var.

orasıda doğru sürekli piyasaya yeni bi ürün sürüyorlar ve aralarında çok az bi fark oluyor oda çok önemli olmuyor zaten

• Tüketim toplumu olduk çıktık, 1 ay olmadı ben 600D alalı, şimdi bi saattir 650D ve 60D inceliyorum. Benim işime yarıycak aslında hiç bir fark yok.

Maksat fotoğraf çekmek ve video çekmekse, hiç borca harca girmeden, kendimizi zorlamadan, bize en uygun ürünü almak en mantıklısı.

Bende Nikon P500 var, aslında canavar gibi makina, hiç gereği yoktu 600D almaya.

Siz bence fiyatı size uygunsa 1100D alın, eğer arada 200 lira falan bi fark varsa 550 yada 600D alın.

Hatta ben aldım her iki makinamıda satıyorum, ilgilenen yazsın :)
  • %70 lens %30 body (kesin değil genel olarak) .. günümüz için 1000D biraz alt model kalabiliyor. bu nedenle güncel makinalara bakmanızı öneririm 550D ,1100D den daha üst bir makine ama çok çok da ince ayrıntıya girmeyen biriysen 2 makinanın fotoğraflarında fark yok. bütçene hangisi uygunsa onu al
    Intel 4690K + MSI Z97 Gaming 5 + MSI GTX970 Gaming 4G + Corsair H80i + Corsair 4x4GB Vengeance Pro 1866mhz + Corsair Graphite 600T White + Corsair Gaming Series 600w + Corsair GS 128GB SSD + WD 1TB Black + WD 2TB Green HDD + Logitech G510 + Logitech G300 + Logitech F710 + AOC i2757FM (27inç)
    2014 Seat Ibiza Style 1.2TSI - DSG
  • _____________________________
    Noxco

• Noxco 600d ye ne kadar diyorsun PM atarmısın? nerden aldın garantili mi yurt dışımı vs ?

Orijinalden alıntı: gky05

%70 lens %30 body (kesin değil genel olarak) .. günümüz için 1000D biraz alt model kalabiliyor. bu nedenle güncel makinalara bakmanızı öneririm 550D ,1100D den daha üst bir makine ama çok çok da ince ayrıntıya girmeyen biriysen 2 makinanın fotoğraflarında fark yok. bütçene hangisi uygunsa onu al

benmki bi heves şuan için hani fotoğraf çekiyim bakıyım ilgimi çekiyor zaten o makinayı çözesiye kadar baya zaman geçer gibime geliyor

fiyat konusu çok dengesiz gerçekten.. Örn:
    Canon 550d:
    sanalreyonum:

1463tl Body+lens

aynı site sadece Body 1578tl

fotografium:
    550d body+18-55 1569tl

Canon 600d:

fotografium:
    60d body+18-55 +....1849tl

sanalreyonum:
    60d body+18-55 +....14639tl

bu sadece 2 örnek.. Böyle bir durumda dikkat edilmesi gereken nedir yani ucuz olanda bir durum mu var acaba diye insanın aklına gelmiyor değil.
    Şuna dikkat edin dediğiniz bir kısım/lar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervouserdm -- 10 Eylül 2012; 1:06:52 >

• evet sitede bi tutarsızlık var ve bu yüzden güvenemedim bide bu kadar düşük fiyatta olması garip

bu aradahttp://www.sanalreyonum.com/urun/canon-eos-550d-18-55mm-lensli-dslr-fotograf-makinasi_790539.aspx?CatId=27282 buradan alışveriş yapan oldumu yani güvenilirliği ne durumda

Ben o siteye iki tane foto makinası için sipariş verdim, kapıda ödeme yapmak koşuluyla. Çünkü güvenmedim. Bir türlü gelmedi kargom, bende iptal ettim, başka yerden aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nervouserdm

Noxco 600d ye ne kadar diyorsun PM atarmısın? nerden aldın garantili mi yurt dışımı vs ?

Ben bir internet sitesinden aldım. Benimki satıldı gibi bişey, arkadaşımda var sıfır ayarında 600D, pm attım.

quote:

bu aradahttp://www.sanalreyonum.com/urun/canon-eos-550d-18-55mm-lensli-dslr-fotograf-makinasi_790539.aspx?CatId=27282 buradan alışveriş yapan oldumu yani güvenilirliği ne durumda

Ben o siteye iki tane foto makinası için sipariş verdim, kapıda ödeme yapmak koşuluyla. Çünkü güvenmedim. Bir türlü gelmedi kargom, bende iptal ettim, başka yerden aldım.

zaten siteden araştırma yaptım çoğu kişinin ürünü gelmemiş ve müşteri hizmetleri telefonları açmıyorlarmış çok sorun yaşayanlar olmuş çoğuna 2.el ürün gelmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.