Şimdi Ara

5500 TL 3ds Max ve AE için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar başlıkta yazdığı gibi max. 5500 TL ile Kasa ve Monitör olarak bir sisteme ihtiyacım var.Max ve AE için kullanılacak.İşlemci olarak aklımda 5820k var bu bütçe ile render için uygun bir işlemci.Monitör min. 24" olmalı IPS olmasına gerek yok beni üzmesin yeterli.Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Edit:

Bu sistemi topladım fakat bütçeyi bir miktar aştı nasıl düşürebilirim ?

* Msi x99A Sli Plus - 1.132 TL
    * Intel Core i7 5820K - 1.394 TL
    * Msi GTX 970 1.331 TL
    * Kingston Hyperx Fury 16GB (2x8) 2400 Mhz - 320 TL
    * Thermaltake Core V51 750W - 690 TL
    * COOLER MASTER HYPER T4 - 135 TL
    * W.DIGITAL 1TB Caviar Black 7200 RPM - 250 TL
    * BenQ RL2455HM 24" 1ms - 700 TL
    * SSD Mevcut --

TOPLAM = 5952 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fnlht -- 3 Nisan 2016; 22:20:30 >

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: trefetr

http://www.hepsiburada.com/benq-rl2455hm-24-1ms-analog-dvi-2xhdmi-hoparlor-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD801342

Güzel monitör hoparlör olması da ayrı bir artı içime sindi teşekkürler.Kasa için bir tavsiyeniz var mı?

* Msi x99A Sli Plus - 1.132 TL
    * Intel Core i7 5820K - 1.394 TL
    * Msi GTX 970 1.331 TL
    * Kingston Hyperx Fury 16GB (2x8) 2400 Mhz - 320 TL
    * Thermaltake Core V51 750W - 690 TL
    * COOLER MASTER HYPER T4 - 135 TL
    * W.DIGITAL 1TB Caviar Black 7200 RPM - 250 TL
    * BenQ RL2455HM 24" 1ms - 700 TL
    * SSD Mevcut --

TOPLAM = 5952 TL
  • _____________________________

• Açıkçası ben olsam bu işler için oyuncu monitörü yerine ips monitör alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  5500 TL 3ds Max ve AE için tavsiye

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-vx2363smhl-ips-led-monitor--siyah.html#genel-bakis 616 TL

GENEL TOPLAM =5564

Güzel sistem oldu açıkçası iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomurxx -- 4 Nisan 2016; 16:22:01 >

• Tomurxx kullanıcısına yanıt
    Evet bu sistem güzel olmuş.Soğutucuyu, CM Hyper T4 ile Gtx 970'i de r9 390 ile değiştirirsem 350-400 lira gibi bir kar olur ve 27" IPS panel bir monitör alabilirim.r9 390'ın da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum 970den daha iyi bir seçim olur bence.

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Açıkçası ben olsam bu işler için oyuncu monitörü yerine ips monitör alırdım

+1

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-x99a-raider-intel-x99-soket-2011v3-ddr4-3333mhz-oc-usb-31-anakart.html?srt=UP

Orijinalden alıntı: Fnlht

Evet bu sistem güzel olmuş.Soğutucuyu, CM Hyper T4 ile Gtx 970'i de r9 390 ile değiştirirsem 350-400 lira gibi bir kar olur ve 27" IPS panel bir monitör alabilirim.r9 390'ın da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum 970den daha iyi bir seçim olur bence.

yine de render alacaksan benim tavsiyem Nvidia almandan yada CUDA yok amdlerde sen işlemciden alacaksın anladığım kadarıyla renderini ancak yine bana soracak olursan 390 gibi fazla elektrik yiyen bir kart seni yoracaktır. Şimdi 400 Tl kar ettim derken her ay daha fazla elektrik gidecek

Orijinalden alıntı: cukaman

quote:

yine de render alacaksan benim tavsiyem Nvidia almandan yada CUDA yok amdlerde sen işlemciden alacaksın anladığım kadarıyla renderini ancak yine bana soracak olursan 390 gibi fazla elektrik yiyen bir kart seni yoracaktır. Şimdi 400 Tl kar ettim derken her ay daha fazla elektrik gidecek

Kar etmekten vazgeçtim 970deki cw sorunu kafama takıldı videolara baktım çıkan ses çok sinir bozucu vatandan alsam böyle bir sorunda iade alır mı orası ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cukaman

quote:

Kar etmekten vazgeçtim 970deki cw sorunu kafama takıldı videolara baktım çıkan ses çok sinir bozucu vatandan alsam böyle bir sorunda iade alır mı orası ?

Ya ben de tam olarak cw sorununu canlı görmedim ama ciddi bir durum bu cw sorunu kulak yiyici bir yanı var onun dışında ekran kartında bir zararı yok diye ibliyorum. Ama cw sorunu olursa neresi olursa bakar diye düşünüyorum. Ama ucuz diyip te bir şey alma güveneceğin kaliteli evine yakın bir yerden başın sıkıştığında götürür gösterirsin en önemlisi o

• sistemin çok güzel ama işlemci soğutucusu vasat o işlemci için onu en kötü zalman cnps 11x ile değiştirmelisin
    gerisi ideal
    anakartı asus x99a yapabilirsin hem fiyatında düşer bişi kaybetmessin
    kasa olarak thermaltake fena değildir ama favorim Xigmatek Talon içerinde 750 w silver sertifikalı modüler bi psu var

Orijinalden alıntı: Jquair

sistemin çok güzel ama işlemci soğutucusu vasat o işlemci için onu en kötü zalman cnps 11x ile değiştirmelisin
    gerisi ideal
    anakartı asus x99a yapabilirsin hem fiyatında düşer bişi kaybetmessin
    kasa olarak thermaltake fena değildir ama favorim Xigmatek Talon içerinde 750 w silver sertifikalı modüler bi psu var

Sistemi aldim dün aksam vatandan dedigin kasaya baktim guzeldi fakat psu icime sinmedi frisby 750w bir psu vardi 12v dan 32a verebiliyordu.Tt v51 tercih ettim tasarim olarak da psu acisindan da icime sindi.Suan sadece monitor kaldi bakiyorim ama karar veremedim.1200 tl butcem kaldi bunu da monitore ayirdim var mi tavsiyeniz?
    Not:mobilim, imla...

• 5820K yerine 6700K işlemci öneririm biraz OC ile 5930K performansına yakın sonuç alırsın hem de daha uyguna gelmiş olur.

özetle sana şu sistemi öneririm kendi belirlediğin özelliklerden daha iyi performans alırsın.

http://novabilgisayar.com/pc.asp

• 5820klı sistemi aldım.3ds max ve ae icin topladim sistemi renderda 5820k %10-15 kadar daha performansli.

• hayırlı olsun :) monitörden pek anlamam anlayan arkadaşlar tavsiye verirler
  • Sisteminiz hayırlı olsun öncelikle. Bende AE ve Photoshop için bir sistem düzenliyorum. Konunuzu görünce monitör konusunda bende yardımcı olmak istedim. IPS monitörlerde BENQ BL3201PT 32" ve ASUS PB279Q 27'' arasında kalmıştım. Ancak son olarak DELL monitörde karar kıldım. Hem çok konforlu hem f/p olarak güzel bir monitör fikir olması için bakabilirsiniz.

Dell U2515H Ultrasharp
    https://www.webdenal.com/dell-u2515h_775494.html?ref=akakce&v=1.50.6

Benim topladığım sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackadmin -- 7 Nisan 2016; 13:04:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.