Şimdi Ara

532 533 lü Numaranın İşlere Bir Etkisi Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli insanlarla telefonla iletişim halinde olduğunuz bir işte çalışıyorsanız numaranızın eski toprak olmasının(542 gibi 532 gibi) bir referans veya güven kaynağı olması gibi bir durum var mı?

Şimdiki numaram 534'lü öncesinde 542, 535 vardı, 505 vardı, 555 vardı falan, öğrenci olduğum için kah kapandı kah değiştirme ihtiyacı hissettim yalan oldu hepsi.

Gidip para verip 533'lü numara almalı mıyım? 2'den fazla şubeli marketlere gıda tedarik eden bir şirkette çalışıyorum, soğuk satış denen olay bana bakıyor, bu kıllı ağbiler bu numaranın tipine bakar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 7 Ağustos 2011; 20:05:31 >

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Hem 532li hem de 533lü numaram var. Bana kattığı bir artı veya kazandırdığı bir ayrıcalık olmadı. Ama nedense bana kartvizit verip 509, 507, 539 gibi telefon numaraları olan insanlara pek güvenemiyorum. Bana "bugün var, yarın kayıp" adamlarmış gibi geliyor.
  • Bazı yerlerde tabiki artısı var daha güvenilir imajı çiziyor o hatta sahip olan özellikle iş dünyasında 3-5 ayda bir hat değiştiren insanlara ortadan kaybolcakmış gibi bakıyorum bende :)

• 554 433 22 11 olsa mesela iyi olur.
  • 535 di onceki numaram 3 ay once vodafone hat aldim 542 li. İlla para verip alacaksin diye birsey yok vodafone da sistemden bakip 542 li nunarqda sectiriyirlar. Benim aldigim noyu kiz arkadasim begenmisti bayide zarflardan secerek

542 **4 6454 benim aldigim no. Biraz bakinirsan saga sola guzel numaralar bulabilirsin boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neyse benim 0532'li bir numaram vardı lise 1'de iken, numarayı hatırlamıyorum.Hatta evde bir tarafta sanırım, bir hafta arasam bulurum yani acaba bu numarayı tekrar aktif edebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 8 Ağustos 2011; 10:55:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0532 502 20XX eski numaramdı
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

535 di onceki numaram 3 ay once vodafone hat aldim 542 li. İlla para verip alacaksin diye birsey yok vodafone da sistemden bakip 542 li nunarqda sectiriyirlar. Benim aldigim noyu kiz arkadasim begenmisti bayide zarflardan secerek

542 **4 6454 benim aldigim no. Biraz bakinirsan saga sola guzel numaralar bulabilirsin boyle

100 olasılığıda deneyip tek tek arayacam.açar açmaz ben Mesut Çevik diyecem.şaşırırsan yakaladım seni

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli

quote:

535 di onceki numaram 3 ay once vodafone hat aldim 542 li. İlla para verip alacaksin diye birsey yok vodafone da sistemden bakip 542 li nunarqda sectiriyirlar. Benim aldigim noyu kiz arkadasim begenmisti bayide zarflardan secerek

100 olasılığıda deneyip tek tek arayacam.açar açmaz ben Mesut Çevik diyecem.şaşırırsan yakaladım seni

Sana biraz kolaylık sağlayayım, oradaki üçlü numaranın birinci rakamı 0 veya 1 olamıyor.80 olasılık kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

quote:

Sana biraz kolaylık sağlayayım, oradaki üçlü numaranın birinci rakamı 0 veya 1 olamıyor.80 olasılık kaldı

neyseki sondan başlamışım saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

quote:

neyseki sondan başlamışım saol

Yıldızlı numaralardan birisi de dört Tırlamayamaya başla :P

• Ben de 18 şubeli bir marketler zincirinde mağaza yöneticisiyim. Güven meselesi, karşıdaki insanın görüşlerinin arkasında durması, "tedarik edilecek" dediği ürünü zamanında depoma indirmesiyle oluşur. 532'li numaraya sahip olmakla değil.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.