Şimdi Ara

50k sistem için düşüncüleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.gaming.gen.tr/urun/382240/konsolog-k1-amd-ryzen-5-7500f-asus-dual-gaming-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar//

Üstteki link te satılan pcyi

AMD Ryzen 5 7600 MPK 3.80GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci

ASUS PRIME B650M-A WIFI II 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart

Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 5200MHz CL40 DDR5 Ram (CMK16GX5M2B5200C40)

ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu 

Upgradeleri ile 50k ya satın aldım bu sistemde size göre yanlış olmuş bir parça varmı düşüncüleriniz nelerdir ayrıca 10k ya Asus TUF Gaming VG27AQZ monitör ile displayport ile bağlı olarak kullanıyorum bu ana karttaki ses kartı için iyi bir hoparlör sistemi almak istesem sizce gerekli mi yoksa bir bluetothlu ses bombası yeterli olur mu kulaklık olarak rampage styles usb 7.1 varm ama genelde kulaklıkla oyun oynamıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Full asus oldugu icin bi tik pahaliya gelmis diger turlu 40-45 aradi tutardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Aynen galax 4070 ve xpg 700w lı sistemde 45k idi 4k daha fazla olsun Asus olsun en azından hem kaliteli olur hemde ben pclerimi uzun süre kullanan birisiyim eski laptopumda 1050ti 2018nisanda almıştım onun için fazla kısmak istemedim...

• O soğutucu biraz fazla kaçmış .Anakarta gereksiz yere yük bindireceksiniz. Kasayı fazla sallamamaya dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 13 Ocak 2024; 6:41:28 >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

4070 li sistem monitörsüz 50000 tl ye fazla olmuş

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Sıvı soğutucular stokta kalmamıştı bir tek bunda iyi yorumlar var diye bunu aldım ama bilemiyorum fazla kaçmış derken ağır olduğu için anakarta zarar mı verir demek istediniz yoksa Ryzen 5 7600 için mi fazla olmuş...

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi biraz markalı olsun istedim parçalar birde ilerde bir ssd yada ram takviyesi yaparken onu çıkar bunu tak yapmadan direk aldıklarımı takayım istedim alınca 1 kere alabiliyoruz sonuçta eskisini satmakla yada boşa çıkartmak la uğraşmak istemedim. Parçaları tek tek akakçeden aldığımda daha fazlaya geliyordu. Bende hem hazır hemde herşey tek seferde olacak diye tercih ettim açıkcası 4 5 aydır takip ediyordum. Gün geçtikçe yükseldi fiyatlar süperler vs çıkacağı için düşer diyorlar ama ben hiç ihtimal vermiyorum o yüzden bu özelliklerle upgrade edip aldım. Yinede yorumun için teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15k hazır sistem önerisi
    6 ay önce açıldı
    sistem konusunda tercih 120k
    2 ay önce açıldı
    15-20K hazır sistem önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.gaming.gen.tr/urun/410000/elite-4070super-amd-ryzen-5-7500f-asus-dual-geforce-rtx-4070-super-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Aynı özelliklerle 4070 süper bekleseymişiz bile fiyat aynı olmuyormuş şaşırmadım zaten bu piyasada aynı ürünün daha iyisi aynı paraya gelse bile kimse satmazdı satmıyorda 49k ya aldığım sistem 4070 süperde 56.7k ya satılıyor...

• CB1111 C kullanıcısına yanıt

Hem ağır olduğu için anakrta zarar verebilir,hem de 7600 için fazla.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkürler ama aldık artık :) bi temizlerken hareket eder zaten :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 19 Ocak 2024; 7:54:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.