Şimdi Ara

50BİN BÜTÇEM VAR ÇOK KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb en fazla 50 bin bütçem var clio 4 1.5dcı 90 hp icon 2012 2013 temiZ alınabiliyor bu paraya birde polo 1.4 comfortline oda 2012 2013 alınıyor,clio full donanım ama dizel çok masraf çıkartır die korkuyorum, benzinliye göre sonucta 80 100 binde olacak ne önerirsiniz,eski arabam clio 3 1.5dcı 200 binde motoru yemişti satmadan 4 bin kadar masraf gitmişti gene ondan korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini tadmin edip mutlu oldun mu?

Bütün ülke olarak senin gibi çok bilmiş kendini tadmin etmeye çalışan ama daha sürmediği, kullanmadığı araba hakkında komik yorumlar yapan cahil bi ülke olduk.

Tek diyeceğim arabanla umarım sanayiden çıkamazsın. Böyle terbiyesiz yorumları yapmayı bırakırsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

ibiza

ibizanın tipi çok gıcık hocam ya ön kasası güzelde, arkası özellikle ve çok ufak araba duruyor
  • quote:

fiesta bak o zaman

clio iconla polo arasında kalmışım fiesta düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

fiesta bak o zaman

hocam clio sürdünüz mü hiç? cidden.. 50 lira az para mı? bu parayla araba alacak olsam lordlar gibi bineceğim araba ararım kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 5 Aralık 2017; 13:21:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek1982

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

fiesta bak o zaman

hocam clio sürdünüz mü hiç? cidden.. 50 lira az para mı? bu parayla araba alacak olsam lordlar gibi bineceğim araba ararım kendime

clio 4ü hiç sürmedim önceki aram clio 3 1,5 dcı 4 yıl bindik kötü araba dildi seriydi km fazla olmasına rağmen
  • auris öneririm

• o paralara c segmenti dizel otomatik 308 dururken ne clio ne polo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.550 bütçem var öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

o paralara c segmenti dizel otomatik 308 dururken ne clio ne polo

+1907.....

• DACIA SANDERO STEPWAY al 0 km

• Ben ikisinin de otomatik olanını kullandım, clio 4 yakıt olarak, serilik olarak bence çok güzel bir araç. Ama arka koltuğu bana çok rahatsız geldi. Bir de en önemlisi güven hissi vermedi bana. Polo ise daha yere sağlam basıyor gibi, ama o da ufak geldi, ön koltukta bile rahat edemedim. Tabi bi de polo nun marka avantajı var, wolkswagen grubu araçlar genelde satarken değer kazanıyor.

• Polo mı Clio mu derseniz Polo derim. Her ikisini de kiralayıp kullandım tecrübe ettim. Polo daha iyi. Clionun malzeme kalitesi çok kötü. Sert plastik. Çamurluklar bile plastik. Polonun malzeme kalitesi daha iyi. Daha tok bir araç. Araç kiralama şirketlerinde her iki araçtan bolca var. Kiralayıp test edin Poloyu seçeceğinizden şüphem yok.

• zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına örnek verir misin 50K ya lordlar gibi bineceğin araca??

Hocam çok kilometre yapmıyorsan dizele gerek yok, VW tercihimdir.

Ama fazla kilometre yapıyorsan senede 20K km yi geçerim diyorsan temiz bir dizel icon mantıklı gibi.
  • hocam bu paraya o arabalar alınmaz diye birçok görüş gelecektir, bence kafanızı bulandırmayın. İkisi arasından birini alın derim. Başka modele yönelmeyin. Şahsen Clio derim . REnault daha dayanıksızdır doğru ancak dizel olduğu için tercihim ondan yana olurdu
  • 1.6 tdi polo bak bulursun o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: landroam25

Ama fazla kilometre yapıyorsan senede 20K km yi geçerim diyorsan temiz bir dizel icon mantıklı gibi.

örnek: D segmenti araçlar ford mondeo, alfa 159 , honda accord. c segmenti focus bile lord hissettirir clioya nazaran
  • quote:

Orijinalden alıntı: landroam25

fazla km yapmıyorum senede 6-8 k
  • zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin araçların yılı düşük olacak hocam, veya hasarı kaydı trameri filan, bence 50 ye lord değilde ideal araca biniliyor şuan

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Fazla km yapmıyorsan dizele girme kurtarmaz hocam.

• S40.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden dizel?
    temiz bir 1.4 Honda Jazz tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.