Şimdi Ara

5079 TL LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14' FHD Taşınabilir B (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

BDH ın dell servis numarası farklı. "0216 500 17 17" - "0216 500 17 00" bunlardan biri olması lazım. eski konusma kayıtlarında bunlardan biri ile baglanmışım. ancak buradan telesekreter üzerinden dell için bağlanabiliyorsun. burada bile üvey evlat muamelesi görüyor =)

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

i3 vostro 3500 4 gb idi değişime giden cihaz değişime gitmeden önce dell çağrı merkezini aradım ram yeterli gelmiyor yükseltme yapabilir miyim dediğimde zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmaz demişti. Aşağıda önceki cihazımı alanların yorumlarını ve kasayı açıp ram ssd hdd ekleme işlemlerini ve garanti dışı kalmadığını ve memnuniyetlerini okuyabilirsiniz.

Dell Vostro 3500 Intel Core i3 1115G4 4GB 256GB SSD Linux Fiyatı (hepsiburada.com)

5079 TL LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14" FHD Taşınabilir B

İş bdh kaldıysa yandı gülüm keten helva. Sağlam notebook'u gönderdim kapağı açarken birleşim yerlerini çizmişler sonrada servis raporuna çizik var yazmışlar. Ülkemizde iş ahlakı yok maalesef.

Penta da değişim için e posta göndermiş gelen cevaba bakın:

''...............bey

Sizin ürünün aynısı veya muadili maalesef stoklarımızda yoktur. Kabul etmeniz durumunda şuan stoklarımızda çok yüksek özellikte olan alttaki ürün ile 485usd+kdv fiyat farkı ile önerebiliriz. Ürün adınıza faturalı  2 yıl garanti kapsamında olacaktır.

Fiyat farkı ile önerilen:

210229364

82H80146TX

LENOVO NB IDEAPAD 3 15ITL6 82H80146TX i5-1135G7 8G 256G SSD 1TB HDD NVIDIA GEFORCE MX350 2GVGA 15.6 FHD FREEDOS ''

Amd rayzen apu 4650g kasa alacağım 6 bin liraya bu saatten sonra da ,index,koyuncu,penta,bdh,lenovo gibi markaların sorumlu olduğu hiçbir ürünü almamaya çalışacağım.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

ben aradığımda servis desteğinizi biz vermediğimiz için servisi arayıp oradan bilgi alın dediler. hp ve lenovo da yükseltmeye izin veren bdh dell için aynı şeyi yapmak istediğimde yükseltmenin kendileri aracılığı ile yapılması gerektiğini garanti dışı kalacağını söylediler. sizden sonra çok sular akmış olabilir. =) tekrar dell i arayıp teyid almakta fayda var.

• 4gb ramli sıfır dizüstü almam şahsen

malesef hp-dell-lenovo servisi bdh servisi. bende dell i koç sistem bakıyor diye almıstım ama megersem bn aldıkdan 1-2 hafta önce felan değişmiş =) o yüzden dell ile lenovo arasında kalacak olsam f/p hangisi iyiyse onu alırım.

• ilkerkara i kullanıcısına yanıt

Linux kullanılmayacaksa 4 gb ram windowsa yetmiyor. Vostro 3500 4 gb dı vostro 3510 8 gb ram ikisini de kullanıyorum fark var gerçekten.

yaklaşık 15 yıllık dizüstü bilgisayarım 4 gbtı onu yıllar önce 8gb yaptıktan sonra anca kendine geldi. bana tuhaf geliyor o yüzden 15 sene önce aldığım bilgisayar bile 4gb ram ise neden hala 4gb piyasaya sürülüyor sanki maliyet farkı var devede karınca yani

• Talep olunca fiyat 5.779,90 TL olmuş. Fırsatçılık kol geziyor.

• Penta 531 usd( 8600 TL civarında) ek para isteyince değişim için bende FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus bu kasayı aldım çocuğa hem daha ucuz hem de daha dayanıklı bu ülkedeki şirketlerin %90'ı insanını mağdur etmek için zaman ve yer kolluyor malesef.Ben cihazı almayayım diye 2000 liraya aldığım cihazın yerine 531 usd fark ödeyerek yeni cihaz almamı öneriyor penta denen lüzsumsuz dağıtıcı.Kibarca paranı al diyor.Asus alacaktım kasa almadan önce çağrı merkezini aradım pentayla çalışıyor musunuz dedim evet çalışıyoruz dedi almaktan vazgeçtim.

• Telefonda 4gb ram var bunlar hala Windows 10 gbi çöp ve aç bir isletim sistemi kullanilacak laptoba 4 gb koyuyor hey Allah im ya artik 8 de yetmiyor.Günlük isler disinda kullanılacaksa.1.5 senelik Lenovo V15 den sonra Huawei Matebook aldim kronik ips isik sizmasi disinda ki oda beni rahatsiz etmiyor.Çok memnunum lenovo plastik kasalari lego gbi cok zayif ekran TN idi ve ses kalitesi ve yüksekliği cok cılızdı o yuzden lenovoyu pekde sevdigim soylenmez ama idare edermi eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin DOA raporuna istinaden değişim için 485USD+KDV istediği için penta'yı hakem heyetine verdim. Hakem heyet savunmasını istedi e devlet üzerinden takip ediyorum.Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Acer ve Asus'un servisi hangisidir?Servis kaliteleri nasıldır?

asus hakkında bilgim yok hocam. acerda da işiniz servise düşmesin deyim :D globalde kronik arızası olan cihazı almışım. cihaz şaşırtmadı arıza verdi anakartın güç girişleri yandı. servise verdik kullanıcı hatası dedi :D şu an thh ile uğraşıyorum aylardı. bilirkişiye gönlendirdi thh konuyu. olumsuz sonuç çıkarsa mahkemeye gideceğim. 15k para verdik gaming laptop aldık paramızla rezik olduk 2 ay sonra cihaz bozuldu. 6 aydır thh de süreç devam ediyor.

evet, doğru bence de. yıllar önce 7559 almıştım gaming serisi çok güzel işimi gördü ama servise düşenlere Allah yardımcı olsun. tabiki çoğu markada durum bu malesef.

• Bugün Dell yetkilisi aradı bir sorun olmuştu direk yetkiliden aldığım cevap cihaz bazında evde servis uygulaması varmış.Almadan Dell ile görüşüp edve servis hizmeti olan cihaz olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz.Evde servis hizmeti devam ediyormuş ve uzun bir süre de Dell tarafından alınmış karar gereği devam edeceğini iletti yetki kişi.Dell'in evde servis hizmeti verdiği cihazdan başkasını almam artık inşaALLAH.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.