Şimdi Ara

5000 TL Bütçe Dahilinde 55' TV Tavsiyenize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize sevgiler, saygılar.

Henüz evlendim, evdeki birçok eşyayı satın alıp eksikleri gidermiş durumdayım. Fakat henüz bir Tv alamadım. TV seçiminde birbirinden farklı pek çok faktör ve kriter olması nedeniyle bu iş çok komplike ve sıkı bir araştırma gerektiriyor. İznim bitti ve iş yerinde de çok acaip bir yoğunluğum var.

Sizden nacizane tavsiyem; 5000 tl bütçem var ve salonumun büyüklüğüne uygun 55" bir tv satın almak istiyorum. Herhangi markaya karşı önyargım yahut fanboyluğum yok. Bana şiddetle tavsiye edeceğiniz 3 model sıralarsanız çok bahtiyar olurum. Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha bekle 2016 modelleri yavaş yavaş giriyor piyasaya. 50 inç üzeri panellerde genellikle sorun var, kalan modellerde iade edilen ürünler çıkıyor bazen.. Acelen varsa da 55ju7500 iyi cihazdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Led tv lere 5000 tl verilmez hocam ne yap et oled al forumda bu konuda en çok mağdur olan kişiyim ben geçen sene 70.000 tl civarı para verip 17 tane led tv aldım hepsi birbirinden felaket sonrasında oled aldım keyfini çıkarıyorum hatta dün 2. Nci oled i aldım hiç led lere bakma dümdüz oled e devam et şu model şu marka hiç hiç led tv teknolojisi gereği sıkıntılı ışık kaçırır banding çıkar vs vs kafan ağrır forumu zaten 1 saat oku anlarsın sende...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Led tv lere 5000 tl verilmez hocam ne yap et oled al forumda bu konuda en çok mağdur olan kişiyim ben geçen sene 70.000 tl civarı para verip 17 tane led tv aldım hepsi birbirinden felaket sonrasında oled aldım keyfini çıkarıyorum hatta dün 2. Nci oled i aldım hiç led lere bakma dümdüz oled e devam et şu model şu marka hiç hiç led tv teknolojisi gereği sıkıntılı ışık kaçırır banding çıkar vs vs kafan ağrır forumu zaten 1 saat oku anlarsın sende...

hocam naptın sen ya, günde iki paket sigara içiyorum geçen sene 17 tane çakmak almamışımdır:)

şaka bir yana, forumu biraz araştırınca oled konusunda haklı olduğunu gördüm. ancak oled çok pahalı be dostum, kur bu kadar düşmüşken bile fiyatlar inmiyor. üstelik ayırabileceğim bütçe max 5000 lira. müthiş ikilemdeyim ne yapacağımı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memreoz -- 5 Nisan 2016; 11:43:07 >

• memreoz M kullanıcısına yanıt
    5000 tl bütçe ile 55eg910 u hemen kap kardeşim hiç sağına soluna bakma bile 4k yok dersen de 4k gelene kadar zaten bu paneller hurdaya çıkar oled ler 4k gibi gösteriyor görüntü doğaüstü fiyatlar uçacak bilgin olsun 2016 da 10.000 tl altına oled olmayacak aldın aldın piyasadaki stoklar sınırlı kapalı kutu az kaldı sonra 4k lı ama 1001 sorunlu led lerle uğraşır durursun bak bugün bir arkadaşa daha aldırdım hepsiburada dan yanında hediyesi de vardı oraya bir bak derim..

tek kafama takılan, sipariş ettiğim tvnin geri iade,sıkıntı olabileceği ihtimali. var mı sence böyle bir risk?
    Problem çıkıcağını sanmam hocam ama tabiki elektronik eşya nolur nolmaz servis kurulum yaparken dikkatlice bak sonra imza at en ufak sıkıntı hissettin kurulumu imzalama curved olmasını kafana takma 1 hafta sonra farkına bile varmıyorsunuz ben duvara astırdım söylemesem izleyen kimse farkına varmıyor ayrıca hepsiburada da 14 gün koşulsuz iade hakkında var aklında olsun...

bir de şey rica edeceğim senden, servis kurulum yaptığında dikkat etmem gereken yahut renklerle ilgili yapmam gereken test. gözlem vs. nelere dikkat etmem gerekir. yazarsan sevinirim.
    Hayırlı olsun hocam servis geldiğinde youtube dan banding ve ölü pixel testi yaparsan iyi olur en ufak problem hissettiğinde imzalama kurulumu geri postala gitsin tv yi ama inşallah sıkıntı çıkmayacak deneyimlerini bekliyoruz...

• Oled tv önermem, logo yanigi sorunu büyük problem, hadi onu geçtim hareketli sahnelerde görüntü cok bozuluyor tabi bunlar lg oled icin geçerli, bu sene Philips oled çıkaracak her halükarda LG'den iyi olacaktır ama lg'ye sakin bulaşma.

panasonic plazma kullandım, logo yanığı çok uzun süreli izleyince çıkıyodu, sonra screensaver açıp sabaha kadar açık bırakıyodum(ayda 1 belki) düzeliyodu.

bahsettiğin sıkıntı bu düzeyde ise problem olmaz benim için. fakat bundan fazlası diyorsan... bilemedim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memreoz -- 6 Nisan 2016; 13:49:58 >

• Oled panel i sadece lg üretiyor diğer firmalarda panel i lg den alıyorlar panasonic in 40.000 tl ye sattığı oled dede lg panel takılı Philips dede lg olacak logo yanığı na çok takılmayan forumda 2 kişide oldu birinda çocuklar sabaha kadar laptop u açık unuttu diğer arkadaşın paneli bozuk ama iş inatlaşmaya dönmüş sanırım lg de işi yokuşa sürüyor hareketli sahnelerde görüntü bozulmasını şimdi sizden duydum ben hergün ortalama 1 bluray film ve 2-3 de 720p dizi izliyorum ec930 da ki alt model oled dir ne bozulma ne titreme hiçbirşey olmadı hiçbir ek ayarda yapmadım cinema mod açık truemotion ve diger zımbırtıların hepsi off durumda haftasonları la liga izliyorum görüntü yağ gibi akıyor hiçbir sıkıntı yok tenis izliyorum gene sıkıntı yok sd kanallar kötü sadece zaten onlarıda izlediğim söylenemez bunun dışında zaten led tv alırsanız direk problem satın alıyorsunuz ışık sızması allahın emri banding yüzde 99 bunların yanında oled in sorunları devede kulak kalıyor...

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    55eg910v + lg bluetooth hoparlör 5240 tl. hepsinin orada[ reklam olmasın:) ] olduğu sitede. iyi bir seçenek mi sence?
  • memreoz M kullanıcısına yanıt
    01 nisanda n11 de 4740 a geliyordu çek le ama iş işten geçti bir daha böyle çek ancak özel günlerde filan verir şuan en hesaplı hepsiorada olan site tiko paran varsa sahibi olan sitede dede alternatif ler var oled yazıp ara çıkıyor...

• verdiği hediye zaten ihtiyacım olan birbşeydi. O yüzden fena bi fiyata almadım diye düşünüyorum. Sıkıntısız olsun da gerisi çok mühim değil. Game of thrones karanlık sahnelerini bekleyeyim artık:) kurulumdan sonra yazarım gördüklerimi teşekkürler.

Valla gece film izlemek ayrı keyif ahh birde ses açamama derdi olmasa hele o siyahın yoğun olduğu pastel renkli sahneler filan o ses türkiye vs bunlar inanılmaz görünüyor oled e gözün alışınca zaten başka yerde tv izleyemezsin tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.