Şimdi Ara

5000 metre menzil belirten wifi adaptör ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/multifon-mf-w500-20dbi-usb-wireless-adaptor-p-BD803935

Arkadaşlar açık alan demiş ama acaba bu adaptör dışarıya mı bağlanıyor. Etrafta çok fazla kafe..vs var. Bazen internet hızım çılgın derecede düşebiliyor, online oyun oynarken falan baya zorluyor hani :) gece..vs bu cafelerin internetine bağlanırım belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yücel52

İnanıp alan yoktur umarım

bence 1000 metre yazandan daha iyi olduğu için reklam amacıyla yazılmıştır ama bana 500 metre çapımda wifi ağlarını görecek bir adaptör lazım.
  • kardeş alfa dahil bir çok wireless aaptör kullandım hiç biri edup w14 güzel değildi bir kaçtane aldım belli aralıklarla ama almak istersen en iyi anten yapısında olan bakır anten olanı öneririm benimhttp://www.muzikbankelektronik.com/ buradan aldıklarım bakır antenli dürüst satıcılar tavsiye ederim veya direk ithalatçısı baran bilgisayardan isteyebilirsin birde inanma o 5000- 10000 metrelere millet havada uçuyor 30 dpi anten filan 2.4 de antentenin kralı 14 dpi gerisi hikaye :)

Orijinalden alıntı: FHM

kardeş alfa dahil bir çok wireless aaptör kullandım hiç biri edup w14 güzel değildi bir kaçtane aldım belli aralıklarla ama almak istersen en iyi anten yapısında olan bakır anten olanı öneririm benimhttp://www.muzikbankelektronik.com/ buradan aldıklarım bakır antenli dürüst satıcılar tavsiye ederim veya direk ithalatçısı baran bilgisayardan isteyebilirsin birde inanma o 5000- 10000 metrelere millet havada uçuyor 30 dpi anten filan 2.4 de antentenin kralı 14 dpi gerisi hikaye :)

hocam verdiğiniz linkte wifi adaptör bulamadım

• evet kardeş bende baktım şimdi yok stoklarunda yok demekki bir telefon edin isterseniz sorun ben geçen yıl buradan almıştım her sitede var ama benim önerebileceğim başka bir yer yok çünkü bir kaç yerden sonradan aldım hep teneke anten çıktı ben pek memmun kalmadım ama alfa awus 36h dan yinede iyiydi

evet kardeş bende baktım şimdi yok stoklarunda yok demekki bir telefon edin isterseniz sorun ben geçen yıl buradan almıştım her sitede var ama benim önerebileceğim başka bir yer yok çünkü bir kaç yerden sonradan aldım hep teneke anten çıktı ben pek memmun kalmadım ama alfa awus 36h dan yinede iyiydi

siz tam olarak ne aldınız
  • Hayal pesinde kosmayin o mesafelere sinyal gucu falan gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kardeş alfa dahil bir çok wireless aaptör kullandım hiç biri edup w14 güzel değildi bir kaçtane aldım belli aralıklarla ama almak istersen en iyi anten yapısında olan bakır anten olanı öneririm benimhttp://www.muzikbankelektronik.com/ buradan aldıklarım bakır antenli dürüst satıcılar tavsiye ederim veya direk ithalatçısı baran bilgisayardan isteyebilirsin birde inanma o 5000- 10000 metrelere millet havada uçuyor 30 dpi anten filan 2.4 de antentenin kralı 14 dpi gerisi hikaye :)

http://www.muzikbankelektronik.com/Arama.aspx?kelime=edup

Linkteki hangi ürünü tavsiye edersiniz, bakır olan hangisi?

• http://www.muzikbankelektronik.com/oem-ve-cevre-birimleri-15/outdoor-5km-usb-wireless-edup-ed-w14-10-metre--2459/ evet bunu alabirsiniz ben memmun kaldım tabi bütçeyi biraz daha arttırıp poe cpe ürünler daha iyi olabilir ama şifre kırma kali ve wifislash gibi programlar için birebir

http://www.muzikbankelektronik.com/oem-ve-cevre-birimleri-15/outdoor-5km-usb-wireless-edup-ed-w14-10-metre--2459/ evet bunu alabirsiniz ben memmun kaldım tabi bütçeyi biraz daha arttırıp poe cpe ürünler daha iyi olabilir ama şifre kırma kali ve wifislash gibi programlar için birebir

bunu nasıl bağlıyorsunuz ? bilgisayara mı yoksa repeater özelliği olan biz cihaza bağlayıp dağıtabiliyor musunuz ?

• bunlarda reparter felan olmaz connectify gibi programlarla yayabilirsin onlarda pek sağlıklı çalışmıyor tavsiyem poe cpe ürünlerden alın ubnt veya mikrotik tercih edin bunlar basit usb alıcılar takar kullanırsınız öyle 25 km 3 km hikaye

bunlarda reparter felan olmaz connectify gibi programlarla yayabilirsin onlarda pek sağlıklı çalışmıyor tavsiyem poe cpe ürünlerden alın ubnt veya mikrotik tercih edin bunlar basit usb alıcılar takar kullanırsınız öyle 25 km 3 km hikaye

Merhaba, ben o dediğiniz ürünlerin ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi şöyle sorayım. Bunu balkona bağladım. Ucundaki kabloyu 1 bilgisayara mı bağlayabiliyorum, yani evdeki diğer cihazlar için kullanamaz mıyım :))
    ceddim OSMANLI
  • quote:

evet kullanamazssınız

o zaman her bilgisayar için ayrı uzatma kablosu veya ayrı cihaz alacağım ?

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Hayal pesinde kosmayin o mesafelere sinyal gucu falan gitmez

Yeterki para olsun..

Linki inceleyin :https://www.ubnt.com/products/
    işte arkadaş yazmış eline sağlık dostum ubnt al bak dalgana cihazlar harika doğru yer doğru cihaz seçimi yeterli olacaktır sayısız kurdum link sistemlerini şükür Allaha yarım bırakmaz yolda bırakmaz bu cihazlar.

Orijinalden alıntı: fatihbayindir

işte arkadaş yazmış eline sağlık dostum ubnt al bak dalgana cihazlar harika doğru yer doğru cihaz seçimi yeterli olacaktır sayısız kurdum link sistemlerini şükür Allaha yarım bırakmaz yolda bırakmaz bu cihazlar.

Nedir bu uydudan internet mi ? Yani kendi internetini kendin kur gibi ?

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbayindir

Nedir bu uydudan internet mi ? Yani kendi internetini kendin kur gibi ?

Hayır uydu internet değil.Uzun mesafe internet ağı kurmak için kullanılıyor. Örneğin adamın 5 km ötede başka bir tesisi var ora ile ana bina arasında internet bağlantısı kurup aynı ağ içinde kullanamaya devam ediyorsunuz.Bazen Kamera görüntüsü aktarmak için falanda kullanılıyor.

UBNT bu işi en iyi yapan firmadır.

• merhaba;

A noktasında lokal ağımız 1Gbps diyelim bu ağın içinde net wireless cihazları bağlananlar ip kameralar data namına ne warsa hepsi dahil hız oalrak düşünün normal internetiniz yani fiber 100 mbit olsun, B noktamızda 200 km uzaklıkta olsun diyelim A Noktasında Hız 1gbps b noktasında 750mbit download 500 mbit upload olarak iki lokasyon arası veri birleştirme sistemi kısacası link sistemi gibi bişiy.

ubnt bunların babası diyebilirim

Airfiber teknolojisidir. üst model cihazlar var fakat bunların yanında orta segmentler cihazlarda var bu cihazlar 40 km ye kadar atabiliyor veri ortam şartlarına göre değişebilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.