Şimdi Ara

500 liraya 16gb 3gs alayım mı çok acill bakın !!!!! ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hemen cevap verin sizce alayım mı aşağıdaki ürünü. amerikadaki arkadaşa yollatıcam. satıcının 3gs i bozulmuş ve bunu vermişler o yüzden sıfır gibi. ios 4.0.1 yüklü. kafama takılan ilk resimde ekran boyutu sanki ufak gibi geldi çin işi iphone lar gibi. ama diğer resimde normal gözüküyor gibi. kafam karıştı yardımcı olun lütfen

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130413259455&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 23 Temmuz 2010; 22:37:13 >

• bilgilerinde apple iphone diyor çin olduğunu hiç sanmıyorum
    bence al türkiyede bu fiyata bulman çok zor
  • alıcam da sonra sorun çıkmasın diye korkuyorum. ödemesini ben yapıcam arkadaşa yollatacam amerikada o da bana getircek 10 gün sonra

edit: deli gibi ekran boyunu ölçüyorum acaba ufak mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 23 Temmuz 2010; 21:34:15 >
  • yok abi bak apple yazmış bilgilerinde bunu yazamaz çin olsa iphone yazar kalırdı öle...
    arkadaşın aksesuar, fiyatı da 99$ yazıp kargolayabilir de sana
    eve kdr gelir
  • çin malı böyle ambalajlı bi ürün gördünüzmü hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

yok abi bak apple yazmış bilgilerinde bunu yazamaz çin olsa iphone yazar kalırdı öle...
    arkadaşın aksesuar, fiyatı da 99$ yazıp kargolayabilir de sana
    eve kdr gelir

yok arkadaşım yollamasın o zaman gümrükte kalır. posta yoluyla telefon girişi yasak bekleriz 10 gün ya. nasıl olsa jb+unlock için bekleyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 23 Temmuz 2010; 21:48:00 >
  • düşünmeden al telefonu derim bedava
  • alacam alamıyorum kredi kartının limiti yetmiyor 500 lira . paypal da da balance yok.
  • Şimdi biraz inceledim ebay ıda telefon fiyatları gerçekten oldukça uygun nokialar bana çok uygun geldi ama güvenmek mesele tabiki alıp bide elde patlaması var dil mil yokki nasıl alalım.
  • satıcıya 320 yap 5ini yarın yollayacam diyorum nazlanıyor. bakalım yaparsa 320 alıcaz
  • sim kilitlimi? eger öyleyse unlock varmı peki ios 4 için bunu düsündünmü?
  • sim kilitli evet, ama yakında çıkacak yani. ancak satıcı 320 dolar yaptı yine alamadım paypaldan 5 dolar atabilecek var mı acaba havale yapayım hemen
  • aldım sonunda
  • hayırlı olsun eline geçince resim yorum falanda bekleriz..iyi günlerde kullanman dileğiyle..
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun ^^
  • simkilitli almışın ama bayağ ucuz oldu sana, inşallah kilit açılır yakın zamanda gerçi gittikçe zorlaşıyo o durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

simkilitli almışın ama bayağ ucuz oldu sana, inşallah kilit açılır yakın zamanda gerçi gittikçe zorlaşıyo o durum

zorlaşıyor derken?, spirit bildiğim kadarıyla çıkaracak yakında 4.1 gelmenden önce
  • telefonun geri gönderilecek şanslıysan satıcı paranı geri verir ama zannetmiyorum. telefon getirtmek yasaktır senin gibi yüzlerce insanın telefonuna el koyuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

telefonun geri gönderilecek şanslıysan satıcı paranı geri verir ama zannetmiyorum. telefon getirtmek yasaktır senin gibi yüzlerce insanın telefonuna el koyuldu.

usta telefon türkiyeye gelmiyor ki yukarıyı bir oku istersen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.