Şimdi Ara

500 gb hard diski Fat16 dosya sisteminde formatlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 gblık harici har diskimi fat16 dosya sisteminde formatlamak mümkünmüdür?

• fat32 olarak biçimlendirebilirsiniz. Fat16 belirli büyüklüklerin üzerinde desteklemediğini biliyorum ama hangi değer hatırlamıyorum. Fat16 da en küçük brim 32kb olduğundan ayrıca verimsizdir. Bu dosya yapısına neden ihtiyacınız var? İlla kullanmanız gerekirse küçük bir bölüm oluşturun HDD de o bölümü bu şekilde biçimlendirebilirsiniz.
  • Benim fii tarihinden kalma workstation üzerinde solaris 9 işletim sistemi var. buda sadece fat16 olan usb aygıtlarını tanıyor. elimde 4 gb lık bir usb memory vardı onu fat16 yapabildim ve cihazda kullanabildim. ama sanırım 500 gb desteklenen bir değer değil. maksimum kaç yapabilirim onuda net bilmiyorum. tek istediğim bir seferde bütün dosyaları transfer etmekti.

ilginiz için teşekkürler
  • 256 mb usb belleğimi fat16 nasıl yapabilirim?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.