Şimdi Ara

500-600 TL TABLET ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 500-600TL arasında bir tablet arıyorum

    Dört çekirdekli olmalı
    Ekran kartı iyi olmalı şuan ki oyunları falan oynayabilmeliyim.
    dahili hafıza önemli değil.
    bluetooth olmalı
    kamera en az 5mp olmalı
    3g olsa olur olmasa olur
    ekran en az 9.7 inc olmalı
    ekran görüntüsü de iyi bir şey olmalı.

    bu olmalı dediklerimin hepsi 500-600TL için en iyileri olmalı. yoksa 1.500 lük özellikler aramıyorum.

    f/p konusunda canavar bu özelliklere sahip bir cihaz arıyorum.







  • http://www.gold.com.tr/acer-a3-a10-81251go1n-10-1inc-tablet-pc_u



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralijoposhja -- 3 Mayıs 2014; 1:41:16 >
  • me102a nasıldır acaba bende bu tableti inceliyorum var mı kullanan?
  • Maksimum 600 TL'ye kadar tablet önerisi verebilir misiniz? En aşağı 2 GB ram ve 16 GB depo barındıran, 10.1" ver üzeri, güncel bir android sürümü barındıran tablet önerebilir misiniz? Tablet klavye gibi ek donanımı olabilir. Teşekkürler.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben de gelecek cevabı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bana sordu. Çok geniş bir marka ve fiyat segmenti olan bir ürün dedim arkadaşa. Bir kaç model baktık beraber. Ben genelde bilgisayarla ilgilendiğimden buraya da bir sormak istedim, çünkü her gün onlarca model ve marka piyasaya giriyor. Takip etmek çok zor. Fakat acil ihtiyacı olduğundan en son beraber baktığımız Casper via T10 aldık, aynı gün. Tahminice yarın bana gelir. İsterseniz kısa bir inceleme yaparım. Gerçi çok incelemesi var internette. Ona izlettim bir inceleme videosu. Bir internet sitesi 25 tl indirim kuponu verdi 200 tl üstü için, denk geldi. Para puanı vardı 30 tl kadar da. İndirimlerle 480 küsur civarına indi yaılmıyorsam. 550 tl normal satış fiyatıydı sitede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet tam bir odun. Tasarım ve incelik olarak mısır piramitlerindeki taş tabletleri anımsatıyor. Çok ağır. Yanında kılıf hediyesi var. Kamerasını, sesini, aksesuarlarını filan da pek beğenmedim. Performans testlerine girmeyeceğim. Onu zaten yapan siteler var. Yaklaşık 2,5 sene önce birine aldığımız samsung tab3 tasarım, incelik, ekran aydınlığı ve renk olarak buna 10 basar. Tabi o zamanlar bile ona 800 tl para sayılmıştı. Bir kez daha "Ucuz etin yahnisi yavan olur" deyişi aklıma geldi. Arkadaşa casper, exper, Vestel, Arçelik tarzı ürünlere, bilişim sektöründe girmemesini söylemiştim. Daha önceden de casper notebook aldı. Şu an ölü vaziyette. Tableti arkadaşıma gönderene kadar, sorulan sorulara bunun üzerinden cevap veririm isteyen olursa.




  • Hocam şöyle de bir ürün var, canlı da inceleme fırsatı buldum hoş duruyor

    http://www.vatanbilgisayar.com/reeder-a10ix-air-quad-core-z3735d-183ghz-2gb-16gb-disk-97-cam-bt-and44.html#yorumlar
  • Üst mesajlarımda arkadaşa Casper Via T10 aldığımızı yazmıştım. Arkadaş daha önce de yaklaşık bir sene önce de Casper marka diz üstü almıştı. Kendisi şu an yurtdışında kalıyor. Bu aldığı cihazları kendisine ailesi yanına giderken götürüyor. Tablet almasının bir nedeni de, aldığı Casper diz üstü birinci senesinde çalışmıyor. Yurtdışından sürekli gelemediği için servise götürmesi çok zor ve geç oluyor. Tableti aldım, inceledim ve ailesine sağlam teslim ettim. Ailesi ziyaretine giderken kendisine götürdü. Fakat aradan, üstte yazdığım kadar süre geçti ki, tablet ekranında boydan boya uzanan bir çizgi oluşmuş. Farklı arka planlarda, farklı renlerde ortaya çıkıyor. Bir nevi ölü piksel tarzında. Arkadaşı bilgisayar alırken de uyarmıştım. Türkiye'de bilişim ürünü alırken kesinlikle Vestel, beko, casper, exper gibi markalardan uzak dur diye. Fakat daha önceden yine casper marka, çift çekirdekli, diz üstü bilgisayarı vardı. Onu çok kullanmıştı. Hepsi aynı olacak zannediyor. Fakat kazın ayağı ne yazık ki öyle değil. Güya yerli malı diye çin çinlere 2., 3. sınıf ürün yaptırıp burda kendi mrkası altında satıyorlar. Tüm markalar çinde üretiyor fakat adamların kendi fabrikaları da var. Ar-ge sini kendileri yapıyorlar. Velhasıl kelam siz siz olun bu marka bilişim ürünü alırken çok düşünün. Bu ürünlerden ilkin laptopu arıza için garantiye göndermeyi düşünüyor. Tableti o şekilde, yani ekrandaki çizgi ile kullanmak zorunda kalacak. Yoksa işleri aksayacak. Elinde çalışır cihaz kalmayacak. Bu arada bundan önce Toshiba almıştı. O da iki senesi bitmeden ekran açılmıyordu. Yurt dışında olduğundan onda da çok uğraşmıştı. Toshiba ile ben de çok sorun yaşamıştım 2008 yılı gibi. Bir daha bu markaya pek yanaşmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 7 Şubat 2016; 23:50:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.