Dostlar selamlar bu ay x..evim kampanyalarından birine yazıldık. Nasipse aralık ayında 500 ₺ teslim edecekler üstüne max 100 ₺ de ben koyup 500-600 ₺ bandında bir 2.el araç almak istiyorum. İlk arabam olacak bu yüzden acemiliğimi atabileceğim, sanayi konusunda üzmeyecek, düşük km'li bir araba önerir misiniz? Önceliğim hatchback arabalardır. Aklımda yaris, i20, 208, clio 4, mazda 3 var ama temizlerini 650'den aşağıya bulamıyorum. |
500-600 ₺ bandında 2.el otomatik araç önerisi

-
-
Aynı bantta bende bakıyorum otomatik km az sanayiye pek uğrattırmayacak araba i20 yaris jazz arasındayım bayramdan sonra temiz yollusundan alacağım denk getirip. Piyasada öyle çakallar var ki insan korkuyor .
-
Corsa bulunuyor d kasa o paraya 1.4 twinport. Nasıldır bılmıyorum arastırıcam. Kızkardeşime alıcaz eli yuzu duzgun bu var gibi. Modelli en azından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallahi çakal çok fazla gerçekten, hele bazı galeriler perte çıkmış arabaları öyle bir düzeltiyor ki sıfır zannediyor insan. Bir de 2 aydır piyasayı takip ediyorum fiyatları inatla şişiriyolar satamadıkları halde. 650 olan bir arabanın değeri max 570 ₺. Jazz performans olarak tatmin eder beni ama görüntüsünü çok sevemedim, bayan ingilizce öğretmeni arabası resmen. i20-yaris arasındayım çogunlukla
-
Düşük rakama araba almaya calisirken bence aklinizdaki son sey arabanin sekli semali olsun.
Yoksa yarim araba parasi kadar sanayide harcayinca arabaniz sanat eseri gibi gorunse de size cirkin gelmeye baslayacak emin olun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500-600 bin lira tam psikolojik sınırın olduğu yer. 500 altı çoğu araba leşin leşi durumda.500-600 arası arabalar ise dünyanın çevresini 10 kez turlamış. iyi bir şey almak için 700-800 vereyim diyorsun ama bu sefer de ulan bu kadar verince bari 2-3 daha üstüne katayım sıfırını alayım diyorsun.
-
Getz 1.4 Doch aldım memnunum
-
Corsa 1.4 otomatik öneririm genelde güneş yanıklı bulunuyor ama bence alınır sorunsuz bir araba 70 bin km kullandık hiçbir problem yaratmadı çok şükür rutin durumlar harici.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satın alma Aralık ayında yapılacak şimdiden konuşma gereksiz fiyatlar oynar ilan atsak araba satılır
Bizim gibi oynak ekonomide 6 ayda dünya değişir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Mayıs 2025; 19:2:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mitsubishilere bakmanizi oneririm, sorunsuz sağlam araçlardır, attrage, colt köpekbalığı oncesi lancer vb.
1.4 D4-D Auris lere bakabilirsiniz. Yine 1.4 Getz ler de fena değildir.
Tabiki eklenmiş, şasi işlemli tavan değişen gibi ciddi hasar geçmişi olan araçlara bakmayın ama önceliğiniz boya değişenden ziyade motor, şanzıman, yürüyen aksam olsun. Ekspertiz yapsanız da mutlaka iyi bir ustsya göstermeden araba almayın.
Golf mk5 olmaz mı ki o civarda olmazsa mk4 golf kesin olur ona bak üzmez..
-
2005 Bora bakabilirsin..
-
abs var mı
-
Var ama çoğu getzde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
getz dohclar hoşuma gitti FP açısından. ABS olanları almak mantıklı. Bu arabayla ilgili artı ve eksiler nedir acaba
-
Hocam 1.4 doch otomatiklerinde
-leri
Direksiyonu sert diğer rakiplerine göre
Konforu zayıf sert bir süspansiyon var
LPG'siz yakıtı ciddi yüksek
Uzun yol performansı kötü bağırıyor yokuşlarda
+ lar
LPG'li yakıt iyi
Performans güzel şehir içinde gayet yeterli ve baya atik kalıyor
Yürütme maliyeti düşük parçalar uygun
Şanzıman geçişler hissettirmiyor yığılma gibi bir şey yok
Antifriz kullanılmayanı ve ABS olmayanını tercih etmeyin yeterli.
-
Yakıt harici hiç bir +sı yok bence. Takoz gibi araba. İ20 troy daha mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X