Şimdi Ara

-------- 50 YTL CİVARI BERE TAVSİYE EDERMİSİNİZ -------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bere alcam havalı bişey olsun siyah renk istiyorum ama bi türlü beğenemedim şöyle farklı tip bere olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

• 5 Ytl'ye almıştım.Pahalı aldım diye üzülüyordum ki

Bu arada 50Ytl fiyatında olanların klimasımı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 10 Ocak 2008; 22:00:55 >

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

5 Ytl'ye almıştım.Pahalı aldım diye üzülüyordum ki

ısteyen ıstedıgı fıyata alır gayet normal. kalıtelı duzgun begenıosa alması cok cok normal.

Orjinalden alıntı: Private

vakko dan 40 ytl ye aldım yeşil %100 yün çok güzel bir bak oraya istersen

tmm çok tşk

Orjinalden alıntı: firtikk

http://urun.gittigidiyor.com/ABERCROMBIE-amp-FITCH-EL-ORGUSU-BERE-CAP-BERET_W0QQidZZ7615425

http://urun.gittigidiyor.com/ABERCROMBIE-amp-FITCH-EL-ORMESI-BERE_W0QQidZZ7564946

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7401568

İlk resimdeki orjinal abercrombiedir. Diğer ikisi ise sahtedir. Gribeyaz olanı kullanıyorum çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 10 Ocak 2008; 22:34:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fifilmis

bere alcam havalı bişey olsun siyah renk istiyorum ama bi türlü beğenemedim şöyle farklı tip bere olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

50 ytl'ye bere mi alınır ya ne yaptın sen. Git pazara 2 ytl'ye satıyorlar...
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • Biri 800 Liraya mont alıyo biri altı üstü bir bere için 50 Lirayı gözden çıkarmış digeri Diesel'den başka bir şey giymem abi diyo!
    Asgari ücret alan bir vatandaşın o bereyi alması için (mümkün değil ama neyse) 3 gün çalışması lazım.Mantıklı olun lütfen biraz.Sonra da çıkıp ulan başlarım bu telekom'a internet çok pahalı demeyin.
  • yukarıda söylemişler herkes istedigi fiyata alabilir ama bende 2-3 ytl lik bereye 50ytl vermem ha verenlerede bir sözüm yok para onun nasıl isterse öyle harcar

• quote:

Orjinalden alıntı: saint germain

Biri 800 Liraya mont alıyo biri altı üstü bir bere için 50 Lirayı gözden çıkarmış digeri Diesel'den başka bir şey giymem abi diyo!
    Asgari ücret alan bir vatandaşın o bereyi alması için (mümkün değil ama neyse) 3 gün çalışması lazım.Mantıklı olun lütfen biraz.Sonra da çıkıp ulan başlarım bu telekom'a internet çok pahalı demeyin.

• Memleketim insanının maalesef gelir seviyeleri arasında uçurum var.İsteyen istediği fiyata alır tabiki ama birazda milliyetçilik yapıp Türk malına yönelsekde bizim kuyumuzu kazan yabancıya paramızı kaptırmasak.Sonuçta kaliteli Türk mallarıda var saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 10 Ocak 2008; 22:59:18 >
  • yaymacıdan al 5 ytl'ye
    en guzeli de 0ytl ye aliyo olmam
    bi cok markaya kök söktürur kalite de merak edenler icin resimler koyabilirim

tmm belli ki bazilarinin paralari ceplerine agirlik yapiyo bizi ilgilendirmez ama bu kadar israf da olmaz..

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

5 Ytl'ye almıştım.Pahalı aldım diye üzülüyordum ki

ısteyen ıstedıgı fıyata alır gayet normal. kalıtelı duzgun begenıosa alması cok cok normal.

Normal şartlarda %100 haklısın

Ama birisi bana güzel bir bere tavsiye edin yerine bana 50 ytl değerinde bere tavsiye edin demesi düşündürücü... :/
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Bırakın artık şu para muhabbetinide adam gibi yardımlara cevap verin.Eğer sizin için fazla geliyorsa bence bu kadar para verme de kendi fikrini belirt ama müdahaleleriniz sıkmaya başladı kusura bakmayın...
    Bencede quiksilverdan al kardeşim çok güzel bereleri var ama sezonun güzel ürünleri bitmiştir tahminimce...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.