Şimdi Ara

50 tl 1050w power supply (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piyasaya gore 100 200 asagi bir urun var diye konu acilsa işine yarayanda aliyor yaramayanda ne olduğunu bilmeyen de çok ilginc bir milletiz ya 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 ve eptt gibi yerlerde sozlesme aninda imzalanmiyor, bu nedenle hakem heyeti pek islemiyor. hepsiburada da odeme yaptiginiz anda sozlesme dijital olarak karsilikli imzalanmis oluyor. daha onceki benzer konularda ustte bahsettigim olayin olamayacagi anlatilmisti. hukuksal durum nedir burada? sonucta elde bir sozlesme yok ben aldim iste denebilecek, satici hicbir zaman paranizi aracidan almiyor, araci da aslinda hicbir urun satmiyor, sadece banka gibi transfer ve barindirma islemi yapiyor.

    n11 uzerinden hakem heyetine gidip de urun alabilen oldu mu acaba bu gune kadar? olduysa surec nasil isledi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Major Meto

    biz monitör almıştık hepsiburada iptal etti genelde hakem heyeti bize göre karar verdi. ama bazı yerlerdeki hakem heyeti bilgisiz olduğu için konuyu bile anlamadan hüküm verebildi. sizin kayıtlı olduğunuz ilçenin hakem heyetine bağlı. uygun dilekçe ve ekleri verirseniz size muadilini vermek zorunda kalıyorlar. vermezse dava edilip şirketi zor bir duruma sokma hali olabilir (ufak çaplı gittigidiyor satıcıları için)

    neyseki e-devletteki tüketici portalında güzel bir yenilik yapmışlar
    şikayetin son aşamasında hangi thh başvurmak istediğini tüketiciye bırakıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier

    n11 ve eptt gibi yerlerde sozlesme aninda imzalanmiyor, bu nedenle hakem heyeti pek islemiyor. hepsiburada da odeme yaptiginiz anda sozlesme dijital olarak karsilikli imzalanmis oluyor. daha onceki benzer konularda ustte bahsettigim olayin olamayacagi anlatilmisti. hukuksal durum nedir burada? sonucta elde bir sozlesme yok ben aldim iste denebilecek, satici hicbir zaman paranizi aracidan almiyor, araci da aslinda hicbir urun satmiyor, sadece banka gibi transfer ve barindirma islemi yapiyor.

    n11 uzerinden hakem heyetine gidip de urun alabilen oldu mu acaba bu gune kadar? olduysa surec nasil isledi?

    Urunun satis fiyati belli. Fotosu var. Bana email ile atilan siparis belli. Urun satis sonrasi durumu belli yani. Isbankasinin parami cektigi mesajda telefonda. Hala emailime iptal bildirisi gelmedi. Kargo bilgilerine de bakinca iptal edildi diye goruyorum sadece. Bu da baska bir olay. Param ne zaman gelcek o da bilgilendirilmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Major Meto

    millet bir bölgede elektriği ücretsiz kullanıyor diğerlerine bu kullanım yansıyor şikayet etmiyor burda biz 50 dolar yerine 50 tl giriliyor ürünü alıyoruz diye laf sallıyor. hayatı çok doğru ya bize kan emici diyor :D

    Ona kalırsa buna sebep olanları her seçimde banka %50 oy verip başımızda tutuyor yetmezmiş gibi başkanlığı içinde totosunu yırtıyor.Yanlış iş heryerde yanlışdır.Sen neden yanlış yapma derdindesin?
    Hayır hata olduğu belli 10,561111+ spariş gececeğine 1 tane al iyi niyet göstergesi olarak gönderebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Parker


    quote:

    Orijinalden alıntı: Major Meto

    millet bir bölgede elektriği ücretsiz kullanıyor diğerlerine bu kullanım yansıyor şikayet etmiyor burda biz 50 dolar yerine 50 tl giriliyor ürünü alıyoruz diye laf sallıyor. hayatı çok doğru ya bize kan emici diyor :D

    Ona kalırsa buna sebep olanları her seçimde banka %50 oy verip başımızda tutuyor yetmezmiş gibi başkanlığı içinde totosunu yırtıyor.Yanlış iş heryerde yanlışdır.Sen neden yanlış yapma derdindesin?
    Hayır hata olduğu belli 10,561111+ spariş gececeğine 1 tane al iyi niyet göstergesi olarak gönderebilirler.

    ben burda random sayı yazıp aldım diyenleri ciddiye alanlara şaşırıyorum monitör konusunda bile maksimum 5 tane alan olabildi. ben yanlış iş yapmadım almaya tenezzül bile etmedim önceki olay yüzünden. arkadaşın birisi eptt için sözleşme konusunu güzelce açıklamış zaten ne olsun daha?




  • Şimdi şu ilanda görmüş olduğunuz ürün de yüzde 85 indirimlihttp://www.modasaat.com/urun/jws-life-jwslifepink-akilli-kol-saati_201625.aspx?ref=akakce&v=1.92.6

    Ben diğer ürünün değerinin ne kadar olduğunu aşşağı yukarı biliyorum o yüzden konuyu açarken belirttim hata olabileceğini, kendim 1 adet sipariş verdim sonuçta örnek verdiğim ilandaki gibi bu ülkede bindirimden indirim olduğunu hepimiz biliyoruz. Benim de etik bulduğum bir davranış değil ama bu 1000 adet sipariş verene bile hakaret etme hakkını kimseye vermez. Sipariş eden de hatalı ilan açan da kanun çerçevesinde bir hakkı varsa hakkını arayabilir. Bu olayı farklı yerlere saptırmayalım bu konuyu da burdan kaldıralım lütfen.




  • Atatürk demiş ya Türk milleti asildir diye külliyen yalan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sitede çok daha şaşırtıcı şeyler var:




    50 tl 1050w power supply



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 29 Mart 2017; 13:20:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete bak birde sikayet etmis valla yok artik.adam yanlis fiyat girmis bundan yararlanmaya calisan firsatcilara bak ayip be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasret62

    Millete bak birde sikayet etmis valla yok artik.adam yanlis fiyat girmis bundan yararlanmaya calisan firsatcilara bak ayip be.

    Aynen katılıyorum acaba kendileri yanlışlıkla 500 TL yerine 50 TL yazıp ilan açsa gönderecek mi bu kadarda olmaz bee insaf...
  • kesinlikle göndermezler!!!

    ÜCRETSİZ KARGO diye 1 adet Türk bayrağımız logolu kolibantını bile ücretsiz kargo yazdığı halde 2 tl kargo parası (illa alacakmış) nedeniyle iptal eden pttavam SATICISI varken

    650 gireceklerine 50 giren satıcı kesinlikle bu ürünü GÖNDERMEEEEEZZZ!! ptt güvencesi filan hikaya: sebeb her zamanki gibi tedarik edememe e haliyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merdempc

    Dayanamadım 5 tane daha sipariş geçtim

    Hocam sorması ayıp kaç tane bilgisayarınız var ? Genelde psu ihtiyacı olanların 1 tane pc si olurda ondan sordum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı eptt değil diye olmaz demişsiniz ama burda da siparişi tamamladığınızda "Mesafeli Satış Sözleşmesi" direk imzalanıyor aynı hepsiburada da olduğu gibi, ben siparişlerim kısmına girdiğimde bu sözleşmenin karşılıklı olarak EnPlusGlobal ve benim aramda yapıldığını görebiliyorum.

    Ve bu sözleşmede yazan kısım:


    4-GENEL HÜKÜMLER
    4.1ALICI, 3.Madde de belirtilen sözleşme konusu ürünün özellikleri ve satışına ait şartları ile alakalı tüm bilgileri okuduğunu ve anladığını, belirtilen ürünün satın alınması için gerekli onaylamayı yaptığını kabul, beyan ve taahhüt eder.
    4.2 SATICI, sözleşmeye konu olan ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen özelliklere uygun eğer var ise garanti belgeleri ve kullanım kitapçığı ile birlikte teslim edilmesinden sorumludur.
    4.3 İş bu sözleşme hükümleri ALICI tarafından elektronik olarak onay verildiği tarihte yürürlüğe girer.

    Yani ben bu siparişi onayladığım gibi sözleşme imzalandı bence.

    Ayrıca birde şu madde var:

    MADDE 6: SATICININ BEYAN VE TAAHHÜTLERİ
    Satıcı, sözleşme konusu ürünü sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur. Sözleşme konusu ürün, ALICI’dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden Satıcı sorumlu tutulamaz. Satıcı, ALICI’nın hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin ürünü teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde ürünü reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren ürünü geri almayı taahhüt etmektedir. Satıcı, cayma beyanının kendisine ulaşmasından sonra 10(on) gün içinde ürün bedelini, varsa kıymetli evrakı iade eder. Ürünü 20(yirmi) gün içinde iade alır. Satıcı, haklı gerekçelerle, sözleşmedeki ifa süresi dolmadan ALICI’ya eşit kalite ve fiyatta ürünü tedarik edebilir. Satıcı ürünün teslimi ifasının imkânsızlaştığını düşünüyorsa, sözleşmenin ifa süresi dolmadan ALICI’ya bildirir. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI’nın siparişi iptal etmesi halinde ödenen bedel ve varsa belgeler 7(yedi) gün içinde iade edilir. Garanti belgesi ile satılan ürünlerden olan veya olmayan ürünlerden, arızalı veya bozuk olan ürünler, garanti şartları içinde gerekli onarımın yapılması için satıcıya gönderilebilir, bu takdirde teslimat giderleri satıcı tarafından karşılanacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoblade -- 29 Mart 2017; 13:51:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CwLk

    Piyasaya gore 100 200 asagi bir urun var diye konu acilsa işine yarayanda aliyor yaramayanda ne olduğunu bilmeyen de çok ilginc bir milletiz ya 😀

    50 tl 1050w power supply
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Ek iş olarak bilgisayar tamir, bakım, onarım, yazılım işleri ile uğraşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 29 Mart 2017; 14:36:14 >
  • Ürün satıştan kaldırılmış :)
  • miladı geçmiş çıktığı sene doğan çocuklar ortaokula başlamış xbox 360 konsola bile 600+ fiyat çekip kuruş indirim yapmayan simsarcılar ,Hatalı fiyat girildiği ayan beyan ortada olan ürün için mal bulmuş mağrib halkı gibi salyalar saça saça 10-20 tane alan insancıklar mahkeme mahkeme gitmeye razı
    Bizde bunu eleştirince "sanane "oluyoruz
    E birader sen ikinci elde mal satarken 10 tl pazarlık yaptımı milleti toptan ölücü ilan ediyorsun ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaseenstyle


    quote:

    Orijinalden alıntı: CwLk

    Piyasaya gore 100 200 asagi bir urun var diye konu acilsa işine yarayanda aliyor yaramayanda ne olduğunu bilmeyen de çok ilginc bir milletiz ya 😀

    50 tl 1050w power supply

    ASDLSDKASDKASDKJ




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.