Şimdi Ara

50 Mbps Bağlantı İçin Router Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uydunet(Kablonet) abonesiyim. Kullananlar bilir ; Netmaster modemler kablosuz performansında tam bir felaket. 25 Mbps paketinde iken eski VDSL2 modemimi ethernet kablosuyla Netmaster'a bağlayıp sorunsuz kullanıyordum. Fakat bir üst pakete geçince eski modemim arka odaya kablosuz bağlantı ile 50 Mbps'i vermekte yetersiz kaldı. Maksimum 30-35 civarı hızlar görüyorum , o bile stabil değil. Arka odadaki masaüstü bilgisayarımda Asus USB-N14 adaptör kullanıyorum ve modemi direk görüyor arada duvar vs yok , mesafe de 8-10 metre civarı. Buna göre uygun fiyatlı , kullanmayacağım çeşitli fonksiyonların bulunmadığı bir router arıyorum. Geçenlerde HB'de indirim vardı ve TP Link'ten birkaç model dikkatimi çekmişti. Ama gece indirim bitti , kaçırdım. Onları da ekleyeyim konuya :
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr840n-300-mbps-n-kablosuz-4-portlu-2x5-dbi-harici-antenli-4-port-router-p-BD801464?magaza=Hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c20i-ac750-dual-band-2-4ghz-300mbps-5ghz-433mbps-stand-dizayn-1-usb-port-ipv6-wireless-ac-router-p-BD802220?magaza=Hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr842n-300-mbps-cok-fonksiyonlu-kablosuz-router-p-BD101413?magaza=Hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr940n-450-mbps-n-kablosuz-4-portlu-3x5dbi-degistirilebilir-antenli-wps-destekli-router-pm-bd803589

    Açıkçası ilk linkteki router bile stabil bir bağlantı sunmaya yetecekse benim için yeterli. Yine de fikirlerinizi , model önerilerinizi almak istedim.

    Teşekkürler.







  • Günceleme yapa bilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merveyanar

    Günceleme yapa bilirsiniz

    Güncellemeyi kendisi yapmıyormu? Yapmıyorsa güncellemeyi nerden yaparız? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merveyanar M kullanıcısına yanıt
    Cevap vermiş olmak için mi cevaplıyorsunuz ? Yazılım ile donanımın gücünün üstüne çıkılabilir mi ? Hayır zahmet edip konuma cevap yazmışsınız , teşekkür ederim. Ama verilen cevap çözüm değil.
  • TP-LINK TD-W8961N öneririm. 300 mbps 4 port 2x5dbi antenli. Kapsama gücü çok geniş size bir problem yaşatacağını düşünmüyorum. Ayrıca firewall mevcut. HD videolar veya online oyunlar gibi bant genişliği yoğun işler veya eğlence servisleri için güvenilir bir bağlantı sunar.

    Çevremdekilerden duydum bu cihazı, yakında ben de alacağım Sizede öneririm.
  • Modem özelliklerini de barındıran bir cihaz sanırım. Bana sadece router da yeterli. Yine de inceleyeceğim , teşekkürler.
  • yok aslında modeminizin yetkililer tarafından müşteri hizmetleri tarafından yapılabilecek bi işlemi var olabileceğini düşünerek bunu söylemek istemiştim yardımcı olamadığım için üzgünüm
  • 2,5 ghz ye en fazla hiz vereni bulmaniz ve dibine gecmeniz lazim.. tabi ki 5 ghz kullanmiyorsaniz
  • Salondan odama ethernet kablosu çektim. En performanslı ve kayıpsız hali bu şekilde oldu. Cevap veren herkese teşekkürler.
  • Merhaba Frécoß,

    Belirtiğiniz linklerdeki ürünler uyumlu olacaktır sizin bütçenize uyumlu olan ürünü alıp kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.