Şimdi Ara

50 GB DOLMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tttnetin gene saçmalıkları faturayı yatıralı 2 hafta olmuşdu hızı düşürdüler 800 kb çeken internet birden 100 e düşdü aradığımda neymiş 50 gb dolmuş sözde internet sınırsız aradan 2 ay geçdi hala net yavaş arayınca düzeltiyolar hızını bide 80 tl fatura geliyo anlamadım çokda sinirlendim ama nereye şikayet edicez bunları ttnet sözleşmesini okudum fazla para alınırsa gibisinden şikayet edince haklı çıkarsanız bu faturanızdan düşülücektir diye madde vardı fakat bayisine mi gitmeliyiz ne yapmalıyız

Orijinalden alıntı: DynamiteKid

Tttnetin gene saçmalıkları faturayı yatıralı 2 hafta olmuşdu hızı düşürdüler 800 kb çeken internet birden 100 e düşdü aradığımda neymiş 50 gb dolmuş sözde internet sınırsız aradan 2 ay geçdi hala net yavaş arayınca düzeltiyolar hızını bide 80 tl fatura geliyo anlamadım çokda sinirlendim ama nereye şikayet edicez bunları ttnet sözleşmesini okudum fazla para alınırsa gibisinden şikayet edince haklı çıkarsanız bu faturanızdan düşülücektir diye madde vardı fakat bayisine mi gitmeliyiz ne yapmalıyız

btk ya sikayet etmeniz uygun olur "https://tuketici.btk.gov.tr"

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Orijinalden alıntı: DynamiteKid

Tttnetin gene saçmalıkları faturayı yatıralı 2 hafta olmuşdu hızı düşürdüler 800 kb çeken internet birden 100 e düşdü aradığımda neymiş 50 gb dolmuş sözde internet sınırsız aradan 2 ay geçdi hala net yavaş arayınca düzeltiyolar hızını bide 80 tl fatura geliyo anlamadım çokda sinirlendim ama nereye şikayet edicez bunları ttnet sözleşmesini okudum fazla para alınırsa gibisinden şikayet edince haklı çıkarsanız bu faturanızdan düşülücektir diye madde vardı fakat bayisine mi gitmeliyiz ne yapmalıyız

btk ya sikayet etmeniz uygun olur "https://tuketici.btk.gov.tr"

Teşkkürler .

• AKN'yi geçtikten sonra hızınız düşürülecek burası bir gerçek. İnterneti bağlatırken buna imza attığınızı unutmayın. Sonradan orda burda ttnet'i aşağılamak MH, çalışanlarını azarlamak cahil insanların işi. AKK dünyanın bir gerçeği. Fakat bunu yanlış bir şekilde uygulamak ve fahiş fiyatlar Türkiye'nin gerçeği. Tepkimiz bu yönde olmalı.

İlk olarak faturayı inceleyin, 80TL neyin parası?
    İkinci olarak 50GB'yi geçtikten sonra hızınız 1mbit'e değil 3mbit'e düşürülmeli. Onu düzelttirebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: holyjohn

AKN'yi geçtikten sonra hızınız düşürülecek burası bir gerçek. İnterneti bağlatırken buna imza attığınızı unutmayın. Sonradan orda burda ttnet'i aşağılamak MH, çalışanlarını azarlamak cahil insanların işi. AKK dünyanın bir gerçeği. Fakat bunu yanlış bir şekilde uygulamak ve fahiş fiyatlar Türkiye'nin gerçeği. Tepkimiz bu yönde olmalı.

İlk olarak faturayı inceleyin, 80TL neyin parası?
    İkinci olarak 50GB'yi geçtikten sonra hızınız 1mbit'e değil 3mbit'e düşürülmeli. Onu düzelttirebilirsiniz.

ANK Ne dir ? sınırsız internet diyor sözleşmede bile kimse 50 gb lık bir sınırdan bahsetmiyo , annem sağolsun şimdi sordum faturayı atmış banada geç sölediler fakat 72 ve 80 tl lik fatura olmasa bile kayıtlarda var 1 ayda en fazla 10 film izlemekle de dolmaz

• AKN:Adil kullanım noktası AKK:Adil kullanım kotası. 50gb ikisi de. Kimse 50gb'dan bahsetmiyor diyorsunuz da kaç yıldır ttnet bu şekilde eleştiriliyor, yeni mi öğreniyorsunuz? Hatta eskiden 25gb AKN sonrası 1mbit idi. Tepkiler dinsin diye ufak artırımlara gidildi.
    Sözleşmede sınırsız internet diyor evet. İnternet sınırsız zaten. 3 mbit ile ay sonuna kadar sınırsız. Ay sonu kısmı ve 3mbit kısmı kötü olan. Gerçekte bu fiyata bu kadar ağır adil kullanım noktası şartları konulmamalı. Bunlar ayrı mesele.
    Veri indirme işlemi sadece film izlemekle olmuyor malesef. Bunun windows yada program güncellemesi, internette sörfü ve videosu vs. şeyleri var. Filmden filme de boyut değişiyor tabi ki de. Canı isteyen aynı filmin 40-50gb blueray versiyonunu da indirebilir 700mb cd versiyonunu da. Yani burda dikkatli davranması gereken sizsiniz. Fatura kısmını kendiniz inceleyip karar vereceksiniz. İşin içinde telefon filan da vardır. Bilemeyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.