Şimdi Ara

50 DOLAR WALLET 100 TL / OYUNLAR %25 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyeze -- 27 Mart 2016; 15:08:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Size kodun kaynagini aciklamak zorunda degilim. İllegal bicimde alindi demeye getiriyorsunuz ozeldende egerli illegal alinabiliyorsa steam kodlari bunu bana kanitlayin size bin dolar hediye edicem. Sirf bos yorum atmayin rutben var dige

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SteamWallet2

Size kodun kaynagini aciklamak zorunda degilim. İllegal bicimde alindi demeye getiriyorsunuz ozeldende egerli illegal alinabiliyorsa steam kodlari bunu bana kanitlayin size bin dolar hediye edicem. Sirf bos yorum atmayin rutben var dige

profiliniz çok yeni. nickiniz steamwallet. ilerde sorun olsa burada yeller esiyor olabilir. kusra bakmayın ama bu şartlarda evet kodların kaynağını açıklamak zorundasınız. amacım hır çıkarmak değil, özelden yazdım cs go kumar siteleri dediniz. kumar siteleri item verir, itemlerle de steam wallet alamazsınız diye belirttim. sonra cevap alamadım. bu konuşmaya dayanarak da gelecekte kod almayı düşünenleri uyarmak istedim. forumun çivisinin çıktığı şu günlerde kimseye güvenmeye gelmiyor. lira kod olsa bu kadar dikkat çekmez, playstore kaynaklı olur onların çoğu zaten. ama döviz cinsinden olunca sorgulamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 27 Mart 2016; 22:59:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 TL Steam Bakiye 60 TL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.