Şimdi Ara

5 YILLIK İLİŞKİ VE AYRILIKTAN SONRAKİ SÜREÇ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
13
Favori
51.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • unpop kullanıcısına yanıt

    Böyle bir şey mümkün değil hocam. 2 hafta önce gelseydin falan. Arkasında başka sebepleri var belli ki ve yazdığınızdan sizin bunları fark edemeyecek biri oludğunuzu çıkartıyorum. Peşinden koşup konuşmaya falan çalışmayın sakın

  • Ayrılanlar neden ayrıldıklarını yazarsa, bizim de bilgimiz olur

  • dogrudur var, benden kaynaklı ama ufak tefek, gerci benim icin ufak tefek ama ona birikmis demek ki,cozulmeyecek seyler değil aslında ama onları da birikenler var diyerek gundeme getirdi ben ısrarla sorunca . 1 yılın ardından bana mayısa kadar ya teklif edersin ya ayrılırz diyordu ama ben de blöf yapıyor diye pek ciddiye almıyordum. Bir de cocuk olayına onun kadar sıcak bakmıyordum. 2 hafta once bir gece telefondan bana evlilik ve cocuk hakkında baskı yaptı, ben evleniriz ama cocuk pek dusunmuyorum dedim, o da ya sen kedileri bile cok seviyorsun, cocuk mu sevmeyeceksin dedi, biraz tartısmalı soguk bitti sohbet.

    Ondan sonraki 2 hafta mesajlarda soguk davranmaya basladı, gunaydın canım lar gunayında, iyi geceler askımlar iyi gecelere donustu, dedim kız tribidir, gecer ama gecmedi.

    En son gece ctesi yazıstık,tekrar sorunca, ben tamam gel oturalım evlilik planı yapalım , bir yol haritası cizelim dedim, o da sen teklif bile etmedin,ne planı bitsin o zaman dedi. Tabi ben şok. Sonra aksam kafama dank etti, tamam dedim evlilikse evlilik, cocuksa cocuk, cevap vermedi. Dedim bana bir aksam yemegi sans ver, ki kendimce teklif edeyim, cevap yok, pazar sabahtan aksama yazdım, gelelim isteyelim, gidelim gün alalım, su bu,, yok. En son ben o 2 hafta bekledim, o zaman gelseydin simdi mi geldi aklına dedi, ben de anca 2 hafta dusununce cocuk konusunda emin oldum artık cok istiyorum dedim yok, isyerine cicek gonderdim, sakın bir daha gonderme daha cok sinir oluyorum dedi, geleyim cıkısına bari bir kahve icelim konusalım dedim, gelme dedi.salı, carsamba yazdım yazdm durdum, engellemiyordum kendimi, yeter yazma kes artık a kadar geldi durum. düsmanlastı bana.

    Bir arkadaslımla konustum, benzer bir sey yasamıs, kızlar bos vaat değil, aksiyonla ikna olabilir dedi, gittim bugun kuyumcuya dedim durum boyle boyle, cok buyuk ihtimal ret yiyecegim ama bir deneyeyim, tamam dedi sunu al, olmazsa fiyat kırar iade alırım. Geliyorum desem gelme diyecegini bildigi icin habersiz gittim is cıkısına, yuzu asıldı hemen, dedim kahve icelim, hayır eve gidiyorum dedi, yanında az yurudum, ozlemisim dedim, konusmadı, cok guzel olmussun dedim, sağol dedi, baktım zaten bitmis, dedim artık son sans, cepten cıkardım kutuyu anladı zaten, acmadan hayır hayır dedi, ben gene de actım uzattım teklif ettim, hayır ya alalalalah dedi dondu arkasını gitti, yolun ortasında kalakaldım oyle. Şimdi geldim eve kutu karsmda oturuyorum oyle ve pismanım ki bugun yaptııgımı 2 hafta once yapmadıgım icin, nasıl gececek bu pismanlık bilemem. Ki bu kız bana senin beni sevdiginden ben seni daha cok seviyorum derdi, bana sen kıymetlimsin derdi, gercekten hissederdim deger verdigini. Bir daha da cıkmaz karsıma, alısacaz yalnızlıga. Zaten uzun bir yalnızlıktan sonra birine alısmak da zor, birine alıstktan sonra da yalnızlıga alısmak ki hele hatayı kendinizde buluyorsanız.





  • hocam 2 hafta önce yapmadığına pişman olman bakış açının başlı başına hatalı oluğunu gösteriyor. Yaşınız 28-30 civarı mı?


    Kadınlar hayran oldukları erkeklere şartlar koşmazlar. ONun yoluna dahil olurlar. Size saygı duymuyor

    Sürekli yazman etmen peşinde koşman muhtaç biri olduğunu göstermiş. Muhtemelen diyordur ki benden başkasını bulamaz

    Ya teklif edersin ya ayrılız bu çok toksik bir hareket böyle birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 26 Mayıs 2022; 23:15:4 >
  • unpop kullanıcısına yanıt

    kızın seni, seni onu sevdiğinden daha çok sevdiğini söylüyorsun amma gerçekten öyle olsa idi, bu ayrılığa dayanamaz ve pes ederdi.. Çok katı ve kararlı görünüyor. Demek ki o söylediği şey yalanmış

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    evet cok kararlı, benden onceki iliskisi de 4 yılmıs, cat diye kesmis, adam aynı benim gibi pesinden kosturmus durmus ama nafile, simdi aynı durumda ben oldum, bitirdi mi bir daha konusmuyor bile, silip atıyor, gurur meselesi haline getiriyor oysa ne gerek hadi aldatma olur, ihanet olur, siddet olur neyse. Daha 3 hafta once beraber yemek yaptık, film izledik, yuruyuse cıktık, öptüm sarıldım, ugurladım evine.

  • Hocam o 25 ben 40 üstü, aynı sektorde calısıtıgımızdan tanıstık, yas farkı da var ama bunu ilk gunden beri sorun yapmadık, o her zaman seni yasıtım gibi gorurum derdi, onceki sevgilisi yasıtıydı 4 yıl cıkmıslar ama benleyken senden ayrılsam bir daha yasıtımla beraber olmam diyordu da buyuk konusuyor tabi, belli olmaz bu isler.

    Neyse dediğinde haklısın, bugun evlilik icin ultimaton kosan yarın evlenince baska istekleri icin de bunu devam ettirebilir ama kızlar bir yandan da kendini guvenceye almak istiyor, yani evlilik arzuzu biyolojik saatleriyle costuysa artık kendilerinin erkekce oyalanmadıklarından emin olmak icin yapıyolar maalesef bu resti

  • unpop kullanıcısına yanıt

    şöyle söyleyeyim yaş farkınız iyi. Ancak bu farka rağmen size böyle davranması tuhaf. 25 yaş kadın için geç değil kadın biyolojik saati 30 a girerken tam olarak çalıyor. Yaşı sorun etmiyorum o diyemez. kadınlar zaten olgun erkeklerden hoşlanır. Bence siz kendinize uygun yaşı yine böyle 25-30 arısı birisini bulursunuz. Sıkıntı yapmayın. Yazkmayın etmeyin geri döner zaten. Eski sevgilis ile ne yaşadıysa bu sizi ilgilendirmiyor. Siz değerli ve güçlü bir erkek olacaksınız. Size yapığı hareketler sizi alakadar eder. Ben böyleyim diyorsa da ona tabi siz bu şekilde demeyin de öyle bok gibisin değiş mesajı vermeniz gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Mayıs 2022; 0:39:58 >
  • beyler zamanınız kadınlarla uğraşmak için fazla değerli sporunuzu yapın proteininizi yiyin işinize gücünüze ve kendinize odaklanın hayatınız değişsin

  • Kadinlar egolariyla hareket ederler. Kiz seni ikidebir yoklamis, demekki hayati bekledigi sekilde gitmiyor ve sende hala cantada keklik gorup goremeyecegini anlamaya calisiyor. Ayni sebeple sen onu tam unutacakken birkackez yoklamis cunku seni yedekte tutmak istiyor.

    Biz erkekler kadinlardan daha duygusaliz, fiziken guclu oldugumuz icin duygusal anlamda daha zayifiz. Bu sebepten bircokkez set cekmeyip kadinlara geri donme firsati verilip ayni acilar tekrarlaniyor. Bu yazdiklarim seven erkek icin gecerli, gercekten sevmedigimiz kadinlara karsi acimasiz olabiliyoruz. Seni aradiginda yeni biri varmi diye yoklamis, yani yedegini kaybettimi bilmel istemis. Sen ona yok deyince aslinda, sen belki yine oluruz babinda bunu soylemis olabilirsin bilincsizce ama tamda bu sebepten sana yaklasmaz. Egerki biri var ve mutluyuz deseydin o zaman seni elde etmek icin cirpinirdi, cunku kadinlik duygulari rekabet icgudusu kasinmis olacakti.

    Bazi erkekler vardir birlikte oldugu kadina pek onem vermez ama kadin onu birakmaz iste bunun sebebi boyle adamlarin kadinlarin bugini bulmus olmasindandir. Surekli kadinin rekabet icgudusunu kasiyarak onu pesinden surukler. Kadinlar adrenalin sever cunku kaos disidir. Bu yizden cogu kadin korku filmi severken erkekler genelde komedi filmi sever. Cunku duzen erildir.
    Yasadiklarinizin cok daha acilisini yasadim, bana bunlari yasatan kadina tesekkur ediyorum. Eger bana o acilari yasatmasaydi, yaptigim hatalari goremeyecektim ve suan bildiklerimi ogrenemeyecektim. Hala daha icim ciz eder, bazi duygular var gercekten sevmisseniz icinizde bitmez. Ama ona bunu belli dahi etmem, kapima gelse kovarim. Cunku en dogrusu budur.

    Bu dunyada en dogrusu hicbirseye gereginden fazla baglanmamak. Ihtiyac geregince kullanmak ve beklentiye girip anlam yuklememektir. Istek olan yerde mutluluk kadar ofke ve korkuda gizlidir. Istekleriniz olmadiginda mutlulugunuz yerini ofke ve korkuya birakir.

    Size acimayana acimayin duygusal olmayin. Ederi kadar deger verin, yoksa sizden birkac yil calarlarki zaman en degerli seydir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • benim de 5 yillik iliskim bitti. Universitedenin basinda tanismistik ve mezun olali 2 yil oldu. Pandemi sebebiyle yaptigim isi kaybettim, yilmadim KPSS kastim 88 aldim ama hukumetin egitim politikasi sonucu kil payi atanamadim(1.72 puan ile). Aldigim puan cogu bolumun 1.'sinden bile fazlaydi. Gene yilmadim once para gerektigi icin bir donem ucretli ogretmenlik yaptim, ardindan yazilim kasmaya basladim (temelim cok iyi) ve bir ayligina askere gittim ve bir ay once de dondum. Geldigimden beri bana issiz oldugum icin demedigi kalmadi, asagilamalar hakaretler...

    Dun halasinin babasini aradigini kizin evlenseydi dede olurdun diyerek laf soktugunu soyledi. Halalari kaale alinacak kiskanc tipler olduklari icin onlari takip uzulmemesi gerektigini soyledim. Bana uzulup uzulemeyecegini soyleyemecegimi soyledi ust perdeden konusarak ve ben bagirmaya basladim. Cunku issizsin soylesin boylesin laflarini duymaktan bunaldim. Belki biraz firsat verse ise girmeye hazir duruma gelecegim.

    Dun bana ayrilmak istedigini belirtti, ona kotu davraniyormusum. Bugun konustuk gene ayni sekilde dusunuyor. Birkac gun once bana tonla hakaret edip haksizlik yaptiginda iki guzel kelimesine affetmistim onu cunku seviyordum.

    Valla artik hayat o kadar yorucu geliyorki yasamak zor geliyor...





  • buradaki hikayeleri okudukca vay be dedim,bir insan kendini neden acınacak duruma düşürür hem de bile bile? olm silkelenip kendinize gelin lan,erkeksiniz siz,kızlar sizden daha akıllı değil...

  • galaxy tab G kullanıcısına yanıt

    Hala aynı mı hissediyorsunuz hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.