|
Arkadaşlar merhaba, Bu konuyu açmak benim için gerçekten kolay değil ama artık dayanma gücüm azaldığı için burada yazmak istedim. Yaklaşık 5 yıldır sol kulağımda hiç durmayan, sabit bir çınlama var. Tüplü televizyon sesi gibi… gece-gündüz sürekli devam ediyor. Sessiz ortamlarda iyice belirginleşiyor, kalabalıkta bile çoğu zaman baskılıyor beni. Gitmediğim hastane, yaptırmadığım test kalmadı. KBB, nöroloji, MR, işitme testleri… ne varsa yapıldı ama net bir tanı koyulmadı ve “bir şey yok” denilerek gönderildim. Ama ben boşuna gelmiyorum, gerçekten hayatımı etkileyen bir şey bu. Son 1 yıldır durumum daha da kötüleşti. İnsanlarla konuşurken odaklanamıyorum, en ufak seste rahatsız oluyorum, işime konsantre olamıyorum. Açık konuşmak gerekirse psikolojik olarak da çok yıprandım ve hayatıma son vermeyi düşünmeye başladım. Bu seviyeye geleceğini hiç düşünmezdim. Artık gerçekten bir çıkış yolu bulmak istiyorum. Tavsiye, bilgi, tecrübe… her türlü yoruma açığım. Ciddiye alıp okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler