Şimdi Ara

5 partiye 2025 yılında 5 milyar 68 milyon hazine yardımı aktarılacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyasi partilere yapılacak Hazine yardımları açıklandı. Barajı aşan partilere toplam 5 milyar 68 milyon TL yardım yapılacak.

2025’te AKP’ye 2 milyar TL, CHP’ye 1 milyar 440 milyon TL, MHP’ye 568 milyon TL, İYİ Parti’ye 560 milyon TL ve DEM Parti’ye 498 milyon TL Hazine yardımı aktarılacak. Toplamda siyasi partilerin hesaplarına 5 milyar 68 milyon TL aktarılacak.
    www.cumhuriyet.com.tr
    Siyasi partilere 2025'te Hazine yardımı: Hangi parti ne kadar alacak?
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/siyasi-partilere-2025te-hazine-yardimi-hangi-parti-ne-kadar-alacak-2260482

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Behçeli ,Dem e devlet yardımı verilmesin diyordu.

Ne oldu o iş???

• Kendininkini de verirse şaşırma 5 partiye 2025 yılında 5 milyar 68 milyon hazine yardımı aktarılacak!  EEe kolay değil, apoyu imralıdan, meclise transfer edecek, bonservis parası 5 partiye 2025 yılında 5 milyar 68 milyon hazine yardımı aktarılacak! 

• Haram zıkkım olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Helal etmiyorum, haramzıkkımolsun!!!

• Bu iş haramlık helallik işler değil büyüyün artık üç tane görsel afiş acitasyonu görünce gaza gelmeyin.

Çok partili sistem var ülkede cumhuriyet seçim diye bir şey var. Partilerin birçok gideri var, partilerin yaşaması için bu yardımlar gerekli.

Yardım yapılmasın o zaman siyasi partiler maddi yetersizlik yüzünden kapansın ortada siyasi parti olmasın dolayısı ile seçim de olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elliki itibardan tasarruf olmaz diye diye bizim seçtiklerimizi bizden üstün gösterdiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Kardeş birincisi bu ülkede sadece 5 Parti mi var?? Bu 5 milyar küsür para 5 parti arasında bölüşülüyor.
    Diğer onlarca partiye tek kuruş verilmiyor, yani senin hazineden yardım olmazsa partiler kapanır lafın havada kalıyor.
    ikincisi Parti kurarken vatandaşın cebine mi güvenerek mi kuruyorlar?? kusura bakma da çok saçmalamışsın.
    Üçüncüsü Evet partilere hazine yardımı tümüyle kesilmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redyellow -- 27 Ekim 2024; 16:7:39 >
  • redyellow R kullanıcısına yanıt

5 parti belli bir oy oranının üstündeki partiler oluyor ellbette onlarca partiye vermeyecekler, %0.01 lik partinin ne gideri ne teşkilatı ne binası var da pay alacak? Oyunu yükseltsin yardımı alsın.

Parti kurarken vatandaşın cebine mi güveniyorlar ne demek? Ne saçma cümle, ülkenin sistemi bu şekilde, partiler yoksa seçim de olmaz cumhuriyet de olmaz, sana göre partiler yardım almasın kapansın...ee sonra fikrin ne merak ettim??? Monarşi mi istiyorsun anlamadık.

• Belediyeler konser vermesin, halk ekmek, sosyal tesis açmasın halkın parasını harcıyorlar diyenler partiler için akıtılan milyarları savunuyor. Belediyeler için ABD'yi örnek gösterenler ABD'de siyasi partilerin gelirlerinin bağışlardan ibaret olduğunu bilmiyorlarmış gibi davranıyorlar.
    Şahsi fikrim hem belediyeler konser versin, kent lokantaları açsın hem partiler ödenek alsın. Lakin tasarruf tedbirleri adı altında halk yüksek vergiler altında ezilirken siyasi partiler bu tasarruf tedbirlerinden muaf tutulmasın.

• Hiçbir partiye hiçbir yardım yapılmasın hepsi savunma sanayisine aktarılsın.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

ah partiye mi hepsi yani?

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

yok deh partisine hepsi, dem partisine verilenlere hatta şuan faal olmayan hdp ye bile giden paralara sesi çıkmayanlar savunma sanayisinde deyince ahlıyor vahlıyor nedense

• 5 partiye 2025 yılında 5 milyar 68 milyon hazine yardımı aktarılacak!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.