Şimdi Ara

5 Milyon Paranız Olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 5 milyonu yatırıma koyar ucuz bir ikinci el dacia duster veya mitsubishi l200 alır keyfime bakardım.

Premium araç alacak kadar param var fakat 3 milyon tl'ye 5 milyonum varken vermem.

15 milyonum varken 2 milyonluk araba alırım.

Fakat şöyle bir realite var bana göre Türkiye üzerinde 3 milyon tlye araba almak koleksiyoncu veya projeci değilseniz millete hava atmak için alıyorsanız gereksiz masraf.

Ülkenin yolları çöp, İstanbulun göbeğinde bile tümsekler, asfaltın çukurlaşmış yerleri var. Amerikada ki gibi bir asfalt atıp 60-50 sene kullanımlık değil her sene bizim ülkede yol bakımı yapılır ve Amerikada ki araçlar kadar ağır olmayan arabalar o yollardan geçip yolları mahveder.

Kalitesiz malzeme olduğu için.

Yani 3 milyon tl ve üzeri araba almak Türkiye üzerinde gereksiz masraftır.

Bizim ülkenin coğrafyasına l200, uaz, ranger, hilux, duster gibi araçlar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 21:12:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İs guc yoksa nasi yurutecen o arabayi, yakit-sigorta-kasko-bakim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır Dacia fiyatı Tesla'dan yüksek şuanda.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    İkinci el daha iyi. Yeni dusterlar elektrikli pilli almam ben.

İspanyada elektrikler gitti düzeldi şimdi telekominasyon ağları çöküyor.

Dizel candır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • para demek dert demek. evi arabayı satsam 5 milyondan fazla param olacak şuanda ama o paranın yatırımı derdiyle uğraşacam. en iyisi malda kalmak.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

bi de param yok diyon

kirli çıkı seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    asosyal olduğum için para birikti. mesela hayatımda hiç otel tatili yapmadım, hiç yurt dışına çıkmadım. bisiklet sürüyom. tatilleri çadır ile yapıyom.

• Geleceğe dair bir şey diyemem ama geçen sene 5 milyon TL ni altına yatırsaydın şuanda. 10 milyon TL olmuştu ama 3 milyonluk araba en fazla 3.500.000 TL olmuştur.

• 3 değil ama 2-2.5 veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt

dacia tam teneke hocam ama genel olarak haklısın

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    ucuz araba da bırakmadı kitapsızlar. Türkiye'de araba piyasası şöyle işliyo: her araba kendi üst modelinden 100 bin ucuz sadece.

1.8 milyon Tesla
    1.5 milyon Clio

rezillik

• Ulan Mask kullanıcısına yanıt

Duster ucuz suv. İş görür mü? Evet. Fakat TR şartlarında ranger alıp nereye koyacaksın şehirde gezeceksen? Duster gibi araçlar gerekiyor. Çünkü bir tümseğe giriyorsun süspansiyon çatlıyor, fren diskleri zarar görüyor, şasi esniyor çok iyi bir şey değil bunlar.

• kilitli diferansiyele sahip olmayan hiçbir araç araziye girme yeteneğine sahip değildir.

bu sahte SUV'larda elektronik diferansiyel kilidi bile olmuyo. tam rezillik.

araziyi geçtim, şehirde karlı zeminde bile yolda kalır bunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.