Merhabalar arkadaşlar, 100 Mb Türknetten VDSL hizmet alıyorum ve kablolu bağlantıda 90 civarını alabilmeme rğmen kablosuz olarak en fazla 42 Mb alabiliyorum. Bu sebepten ötürü 5 GHZ özelliğine sahip VDSL modeme ihtiyacım var. Çok fazla bütçem yok. Uygun yollu tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim. |
5 ghz Modem tavsiyesi

-
-
Mevcut modemini köprü moduna alıp, bir router ile daha iyi sonuç alabilirsin. Özellikle bütçe anlamında. Çünkü modem (dsl rouer) sınıfına girdiğinde rakam router versiyonuna göre 200TL kadar oynayabiliyor misal.
-
Hocam cevap için teşekkürler. Elimde hali hazırda 2 adet benzer 2.4 GHZ modem bulunmakta. Bir yandan da bunları elimden çıkarıp Dual Band VDSL özellikli modem almak niyetindeyim.
-
Elindeki modemler nedir? -
bende 5 ghz modem arıyorum. Uygun fiyatlı tavsiye edilebilecek var mı acaba ?
-
Hocam biri Tenda V300 diğeri de Zyxel marka. Sanırım dediğin gibi yapıcam ama. Piyasadaki fiyatlar uçmuş
-
slm, konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bu işlem nası yapılıyor, bende 2 modem var.
-
Kısaca bir anlatım. Cihaz modelinize göre değişiklik gösterecektir. Köprü moduna aldıktan sonra lan portundan diğer router'ın wan portuna giriş yapılır. Router arayüzünde pppoe kullanıcı adı ve şifre ile çevrimiçi olunur.
https://www.freeteknoloji.com/modem-kurulumlari/tp-link-td-w9970-modemi-kopru-moduna-alma-bridge-mod/
-
çok teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X