Şimdi Ara

5 Eylül'de tanıtılacak Dysonın yeni paspaslı robot süpürgesi | Dyson’s new mopping robot vacuum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dyson, robot süpürge pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin 5 Eylül’de tanıtacağı yeni robot süpürge modeli, özellikle yeni nesil paspas özelliği ve güçlü motoruyla öne çıkabilir.

Resmî e-posta bülteninde ve Instagram hesabında paylaşılan görsellerde cihazın arkadan görünüşü öne çıkıyor. Benim tahminimce Dyson, diğer lider robot süpürge markalarından farklı olarak yuvarlak yerine silindir şeklinde bir paspas kullanıyor. Böylece cihaz, zemini silerken aynı anda paspasını da temizleyebiliyor. Bu ve diğer özelliklerle Dyson’ın robot süpürge dünyasında rakiplerinden ayrışabileceğini düşünüyorum.

Cihazın bir istasyona sahip olması da bekleniyor. İstasyonda ve cihazda hem kirli su hem de temiz su haznesi bulunabilir; ayrıca toz torbasız cyclone sistemi sayesinde kesintisiz ve hijyenik bir temizlik mümkün olabilir.

Dyson ve diğer lider markalardan robot süpürge kullanan birisi olarak şunu da belirtmek isterim: Dyson’ın hâlihazırda satışta olan Dyson 360 Vis Nav modelinde en büyük sorunlardan biri cihazın haritalama sistemi ve sensörleri idi. Yeni modelde bu eksiklerin düzelmiş olmasını ümit ediyorum.

Tabii tüm bunlar benim kendi öngörülerim, yani kesinleşmiş bir bilgi değil. Dyson’ın 5 Eylül’deki lansmanında gerçek detaylar ortaya çıkacak.

5 Eylül'de tanıtılacak Dysonın yeni paspaslı robot süpürgesi | Dyson’s new mopping robot vacuum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arpavud -- 1 Eylül 2025; 18:9:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.