Şimdi Ara

5 bine Sistem Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım AMD Athlon 3000G Radeon Vega 3 CPU'ya sahip. APU sistem ve artık oyunlarda yeterli gelmiyor bu yüzden maksimum 5 bine sistemini yükseltmeyi düşünüyor. 2.el almayacağını söyledi sıfır herhangi bir ekran kartı veya CPU ya da ikisini almayı düşünüyor ama bütçe az. Benim düşüncem 5 bine alabileceği en iyi ekran kartını alması. Aşırı darboğaz olacağını biliyorum ama 5 bine alınabilecek en yüksek performansı almaya çalışıyoruz. Ekran kartı veya CPU önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

• Anakrtını yazınız.

• 5 bine sıfır olarak sadece 5600G alabilirsiniz, ekran kartını unutun. O paraya 2. ele girmeniz lazım. 3000G alıp nasil olsa yeter diye yanına 300-400w psu koyduysanız ekran kartı için o da değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt

MSI A320M-A PRO

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

5600X 5500 tl civarında bulunabiliyor onu almak daha mı mantıklı olur? Ayrıca cs2 gibi rekabetçi oyunlar için sadece bu cpu yeterli olur mu?

• 5600(X)'de dahili grafik yok. Görüntü almak için ekran kartı lazım. Elinizde ekran kartı yoksa 5 bine anca Ryzen 5 5600G olur.

Eğer değilse, ramleri de 2x8 gb 3200/3600 mhz bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Sağolun 5600X 'te ekran kartı olmadığını bilmiyordum. Elimizde ekran kartı yok galiba en iyi seçeneğimiz 5600G.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 bin hazır sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. el 5600 + 1070-1070Tİ gibi bir şeyler bakılabilir.

Edit. 5600ü 2-2.5k

1070 i 2.5-3k arasına bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 24 Haziran 2024; 13:39:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.