Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
165
Favori
96.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam meslek gereği ingilizcemi geliştirmek amacıyla geldiğim 1 yıllık Boğaziçi Hazırlığın sonuna yaklaştım. Ayrıca look ahead serisini 1 kere bitirdim. Önerdiğiniz testte seviyem 78 intermediate çıktı. Benim için meslek gereği konuşabilmek önemli olduğundan yazın 2.5 aylığına Malezya'da ielts kursuna gitmeyi düşünüyorum hem orada insanlarla ingilizce anlaşmak zorunda kalırım hem de ielts'a hazırlık olur diye düşündüm. Ucuz olduğu için Malezya'yı tercih etmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı bir karar mı? Düşünceleriniz benim için önemli.
  • Bu yandisk eskisi gibi indirmeye izin vermiyor, google drive yükleme şansınız var mı?
  • İndirmede ben de problem yaşadım
  • Limit doldu, kendi yandiskinize indirin diyor. Uyelik almak 30 saniye. Ordan islemleri takip edip indirebilirsiniz. Cok kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yandisk ime kaydedip indirmeyi de denedim fakat download etmiyor tekrar deneyeyim


    Edit: Chrome da sorun var Firefox dan indirim sağladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3_majestik -- 6 Nisan 2019; 15:21:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogu5505

    Merhaba,

    Arkadaşlar https://yadi.sk/d/X7P8hsDA3GDDff ve https://www.cbc.ca/learning-english/learning-english-with-cbc-pre-2018-editions-1.4543566 linklerindeki dersleri inceledim. Intermediate-Advanced haftalık derslerinde bazı haftaların ya pdf'i ya ses dosyası ya da ikisi birden yok. İnternette bu eksik dersleri araştırdım ve bir kısmını buldum. Yukarıdaki yandex linkini indirdiyseniz benim vereceğim yandex diskini de indirip eksik kısımları tamamlayabilirsiniz. Yandex linki: https://yadi.sk/d/bB6nlwqeEiRB6Q. Arkadaşın paylaştığı yandex linkinde Calgary haftalık derslerinde(newscast) May 29 2017 yerine May 23 2017 pdf dosyası eklenmiş. Bunu da ekledğim yandex linkinden indirebilirsiniz.

    rat.planet hocam size birkaç sorum olacak.

    1- Bir mesajınızda Intermediate/Advanced aylık derslerinde bazı derslerin aynı olduğunu söylemişsiniz. 2012-2014 arası Calgary ya da Edmonton ifadesi yer aldığı için bu derslerin aynı olduğunu anlıyoruz fakat 2015 ve sonraki yıllarda böyle bir ifade yer almıyor. Bu derslerin aynı olduğunu nereden bileceğiz?

    2- Intermediate/Advanced aylık ve haftalık derslerinde bazı ayların dersleri yok. Örnek olarak; Calgary ve Edmonton haftalık derslerde April 2015, May 2015 dersleri; aylık derslerde December 2016 yok. Bu dersleri CBC hazırlamadığı için mi yoksa dersler siteden silindiği için mi erişemiyoruz?

    Son olarak; Siz bana eksik dersleri söylerseniz ben araştırmaya hazırım. Bu dersler gerçekten çok kaliteli. Elimden geldiğince tamamlamaya çalışırım.

    @rat.planet
    Buradaki derslerde biraz karışıklık vardı. Önceki linkle tek tek karşılaştırarak pdf'leri sıraya soktum ama epey uzun sürdü, haberiniz olsun.

    Çıkarması da çok masraflı oldu. 2600 yaprak, her sayfaya 2 sayfa baskı yapıldı. Boş çıkan sayfaları da düşünürsek 10.000 sayfa civarında. Yüklü aldığım için çıkarmaya ve teline indirim uygulanmasına rağmen 250tl. Sayfa başı 4 kuruş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi günler hocam, grammar'İn tümü ve cbc'nin beginner-indermediate bölümlerini bitirdikten sonra almanca gibi farklı bir dile başlayabilir miyiz? Daha cbc beginner'deyim lakin advanced dersler şimdiden gözümü korkuyutor. Sadece advanced'lar 1 seneden aşağı bitmez gibi
  • Merhaba,

    Günde 3 saat ve toplamda 10 ders çalışın demişsiniz hocam. Bu kısmı biraz açabilir misiniz? Zira bir adet pdf dosyasında 3 adet kısa konu ve bu konulara ait testler var. Yani aslında 1 adet mp3 dosyasını dinleyip, o dosyaya ait pdf dosyasını bitirdiğimizde 3 dersi bitirmiş mi oluyoruz? Yoksa 10 dersten kastınız 10 adet pdf ve mp3 dosyası mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    İyi günler hocam, grammar'İn tümü ve cbc'nin beginner-indermediate bölümlerini bitirdikten sonra almanca gibi farklı bir dile başlayabilir miyiz? Daha cbc beginner'deyim lakin advanced dersler şimdiden gözümü korkuyutor. Sadece advanced'lar 1 seneden aşağı bitmez gibi
    Açtığı konulara rastgele girip bakarken sorunun cevabını buldum, bu yüzden önceki yazdıklarımı siliyorum.

    https://forum.donanimhaber.com/yabanci-dil-nasil-ogrenilmelidir-tum-diller-icin-gecerli-oneri-puf-noktalari-kapsamli-anlatim--130311517

    Şurada ilk sayfada yazıyor. Upper intermediate olduktan sonra başka dile geçin demiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 7 Mayıs 2019; 7:33:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mofire

    Açtığı konulara rastgele girip bakarken sorunun cevabını buldum, bu yüzden önceki yazdıklarımı siliyorum.

    https://forum.donanimhaber.com/yabanci-dil-nasil-ogrenilmelidir-tum-diller-icin-gecerli-oneri-puf-noktalari-kapsamli-anlatim--130311517

    Şurada ilk sayfada yazıyor. Upper intermediate olduktan sonra başka dile geçin demiş.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cbc'nin writing'i nasıl geliştirdiğini açıklayabilecek var mı? Beginner bölümünden yaklaşık 60 parçayı tamamladım, kelime bilgime, telaffuzumu ciddi yardımı oldu, cümleleri de rahatça anlayabiliyorum fakat düşünce o cümlelere kendim yazamam gibi geliyor açıkcası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    Cbc'nin writing'i nasıl geliştirdiğini açıklayabilecek var mı? Beginner bölümünden yaklaşık 60 parçayı tamamladım, kelime bilgime, telaffuzumu ciddi yardımı oldu, cümleleri de rahatça anlayabiliyorum fakat düşünce o cümlelere kendim yazamam gibi geliyor açıkcası
    Essay türünden yazımları mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mofire

    Essay türünden yazımları mı?

    Alıntıları Göster
    Arka sayfadaki 3 yazı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiremiyorum hocam. Yandex disk'e de kaydetmiyor, hata alıyorum. Ne yapabilirim bu konuda ?
  • Bu cbc olayını bir türlü anlamadım.Siteye giriyorum ama ne bir ders içeriği ne bir şey. Çok farklı şeyler çıkıyor karşıma. Buradaki yorumları okumama rağmen anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
  • farklı bir tarayıcı denediniz mi


    Cbc nin işleyişi ile ilgili konunun ilk sayfasına bakınız @emple



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3_majestik -- 10 Temmuz 2019; 8:32:35 >
  • pdfleri birleştiren var mı acaba? çektirenler nasıl uygun bir şekilde hallettti?
  • Hocam merhabalar iyi çalışmalar dilerim,

    Cbc podcast derslerine çalışıyorum. Metinlerde ilk önce bilmediğim kelimelerin anlamlarına bakıyorum daha sonrasında dinledikten sonra metni anlamaya çalışıyorum ama metini bir çeviri gibi ½100 olarak anlayamıyorum ama ana hatlarını ve konuyu anlayabiliyorum. Metin alıştırmalarında ½85-90 civarında doğru yapıyorum.
    Sormak istediğim konuyu bir çeviri tarzında tam şekilde mi anlamalıyım yoksa şuan ki bu izlediğim yol doğru mudur?
  • Oguzyar kullanıcısına yanıt
    Tam ve doğru çeviri yapmaya çalışsanız da bu doğru olmayacaktır.Anlamak ve çevirmek ayrı şeyler.
    1.sayfada nasıl çalışılmalı bölümünü dikkatli okuyun.
  • Hocam şimdiye kadar açtığınız bütün konular için teşekkür ederim. Look ahead 50. videodayım. Son videoları izlerken beyaz yazı çıkmayan yerleri izlemek sıkıcı gelmeye başladı. Atlasam bir problem olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.