Şimdi Ara

5 Aylık Nofap Deneyimi. Soruları alayım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum. Çekin gitsin nolcak ya

  • Hocam sizi esir alıp kafese koyup cinsel ihtiyaçlarını karşılayan milföy komşunuzdan kaçıp kurtuldunız herhalde baya yoktunuz geçmiş olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • •Acharad kullanıcısına yanıt

    Rahat derken neyi kasteddin bilmiyorum. Kafa olarak diyorsan evet. Saç sakal kıyafet pek takmıyorduk. İmkan olarak diyorsan telefon çekmiyor, kantin malzemeleri 15-20 gün içerisinde bitiyor. Kalan günler ne varsa onu alıyoruz. Pos cihazı arızalandı, Şemdinli ye gönderdik diyorlar. 2 hafta kantin yok. Pos cihazı kantinin içinden çekmiyor. Dışarda birisi oluyor. O çekiyor fişi. Bazen orada da çekmiyor. Bazı yönlerden rahat, bazı yönlerden çok sıkıntı çektim. Duş, sıcak su v.s hiç girmiyorum. Ne zaman banyo yapacağımıza biz değil sıcak suyun kendisi karar veriyordu. Belli süre sonrada bitiyordu.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo Revolution S kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiklerin her üs bölgesinde yaşanan olaylar . Bunlarda zor tabi , bizde de sıcak su yoktu ve ben buz gibi suyla duşa giriyordum . Rahat dememin sebebi , iş olarakta rahatmışsın . Nöbetinde yok , ben 12 saat göreve çıkıyordum. Hiç aralıksız ve uykusuz , Araçlı gece devriyesiydim suriye sınır hattında . Gece yemekte yok , kantinden aldığımız bisküvi falan idare ediyorduk ve bazen bölgede bulunan özel kuvvetler birliğinden kumanya alıyordum , çay alıyordum vs. Sabaha kadar arka sokakları aratmayacak şeyler yaşıyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 5 Ocak 2022; 13:31:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • •Acharad kullanıcısına yanıt

    Kardeşim nerede askerlik yaptığımı, hangi görev ile yaptığımı bilmeden "rahat yerde yapmışsın" diyorsun ama.  Allah a şükürler olsun benim işim rahattı. 2 kişi yemekhanede çalışdık. Benim devrelerim her gün 12 saat araziye çıkıyorlardı. Gündüz ve gece olarak. Dinlenme yok. Diğerleri kulede yine aynı şekilde her gün 12 saat gündüz veya gece nöbetçi.(Her tarafı açık kulede dandik ısıtıcılarla kalıyorlardı.) Her gün Irak sınıra gidip orada kaçak gözetliyorlardı. Kask, hücum yeleği, çanta, silah v.s tam teçhizat her allahın günü ort. 2 saat yol gidip orada mevzilerde açık havada bekliyorlardı. Tabi bir de gelişi var 2 saat. Verdikleri dandik kumanya, abur cubur v.s Adamlar gözlerimin önünde her gün eriyorlardı. En az 10 -12 kilo vererek gitmişlerdir evlerine. Araziden geldikten sonra bazı üst devrelerin su basma olaylarına falan hiç girmiyorum. Ben bazı sağlık sorunlarından dolayı araziye çıkmadım. Yemekhaneye verdiler. Allah a şükür ben rahattım ama bu, askerlik yaptığım yerin zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sen bir de araç devriyesi falan diyorsun  Bizimkileri kırk yılın başı kirpi almaya giderdi. İlaç gibi gelirdi adamlara. En azından ayda 3k o zamanın parasıyla para aldılar arazi için. Onlar adına seviniyorum. 12-13 k parayla eve gittiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Solo Revolution S kullanıcısına yanıt
    Tabii ki sınır hatları hep sıkıntılıdır . Ben senin adına dedim güzel bi şekilde askerlik yapmışsın , yemekhane rahattır diye dedim . Ama Yine de bitirdik çok şükür . Bende sabaha kadar mülteci kovalıyordum sınır hattında duvardan atlayanları yakalıyordum . Araçla bölgeye intikal edip , mayınlı arazinin geri bölgesinde adamları kovalıyordum tam teçhizat gece zifiri karanlıkta . Bende oval bölge tazminatı almıştım ama yinede 12 saat aralıksız hatda araç kullanmak çok yorucu oluyordu. Bir keresinde kendime o kadar güvenmeme rağmen uykusuz kalıp araç başında saniyelik dalmıştım gözümü açtım mayınlı araziye giriyordum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • •Acharad kullanıcısına yanıt

      


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.