Şimdi Ara

5 ayda 1.bölümden %90 oranında başarı sağlanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ayda 1.bölümden %90 oranında başarı sağlanılır mı?

soru açık nisanda ki birinci bölüm sınavı eşit ağırlık veya sayısal alanında %90 başarı sağlamak için 5 ay gibi bir süre çalışmak için yeterli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Kasım 2009; 21:59:55 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 10 Kasım 2009; 23:34:10 >
  • aslında tek korkum zamanın yetmemesi. 2008 de össye girdim 1. bölümden 355 say 367 ea aldım. ama o zaman sınav süresi 195dk idi. şimdi bölüm ve okul değiştirmek istiyorum. sınav süresi tek problemim. sizler yetiştirebiliyor musunuz? süre sıkıntınız oluyor mu? bunları öğrenmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 12 Kasım 2009; 1:22:55 >

Ayrıca böylesi daha demokratik oldu. 1. bölümden tercih yapacak adaylar, koca 195 dakikada sadece 120 soru çözüyordu. 2. bölümden tercih yapacaklar yetiştirmek için kasarken, 1. bölümden tercih yapacaklar için durum o kadar kötü değildi.

Şimdi herkes eşit şartlarda sınav olacak. Testlerin YGS ve LYS-1/2/3/4/5 şeklinde bölünmesi de iyi oldu bence.
  • eşitlik konusunda haklısınız. bu sistem gerçekten çok iyi. dediğim gibi zaman problemini hallledebilirsem sorunum kalmaz. bugün ilk defa matematikten deneme çözdüm 40 soruyu 60 dakikada bitirebildim. sorular sanki 25 soruluk sisteme göre biraz daha kolaymış gibi geldi.

diğer sorunumda normal okuldaki derslere iyice boşlamaya başladım. ne de olsam kazanıp başka okula ve bölüme gideceğim diye eğer yamulursam çok kötü olacak.
  • bugün dersanede (uğur) mezunlar için ygs sınavı olduk sınav işaretlemesiyle beraber 45dk kala bitiyo gerçi benim geçen eneki sistemde de 30-35 dk kala bitiyodu sınav süre çok problem olmuyoda beni yakan türkçe oluyo her sınav bi 8-10 yanlış çıkıyo türkçe çalışma öneriniz var mıdır?

Ygs de, 10 dakikada Sosyal'i, 15 dakikada Türkçe'yi bitiriyorum.. 40 dk kadarda matematik... Fen çözmediğim için değerlendirmeye katmadan söyliyeyim 120 soruda 90 net yapıyorum.. Bunu 1 ay içerisinde 110 net e taşıyacagım inşaallah.. Zaten Fen için sadece 1 haftamı ayırsam rahat 10-12 net oradan çıkartırım..

Ancak şu lanet olası; Geometri çok zor be arkadaş!...
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.
  • geometri kolay ya. bulmaca çözermiş gibi bakınca takır takır çözülüyor. gerçi bol pratik yapmak lazım otobüste tuvalette filan çerez niyetine çözeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.