Şimdi Ara

5 artı 1 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemime format attım (windows 7 64 bit) bu ses sistemini çözemedm şuan kullandığım ses sistemi microlab fc861 anakarım ise gigabyte p55a ud3r yardımcı olursanız sevinirm

• Sorununuzdan detaylı bir şekilde bahseder misiniz? ( Hiç mi ses çıkmıyor? )
  • sadece 2 hopörlörden geliyo ses
  • güncel 64bit 7 driverınımı kullanıyorsunuz ?

ses kartının kontrol panelinden ses ayarlarını kontrol ettiniz mi belki 5.1 aktif degildir..
  • kontrol ettm aktif
  • Onboard bir ekran kartına sahipsiniz, muhtemelen ses sürücünüz ( Realtek ) yönetimindedir. 5+1 ses sisteminde ( Stereo ) bu tür sorunları yaşamanız normal, açıkçası bu bir sorun değil, ancak özellikle müzik dinlerken bu sorunu yaşıyorsanız, bu sorunu şu yol ile aşabilirsiniz, Realtek sürücünüzü açın > Hoparlör sekmesinde ( 7+1 ) seçeneğini seçiniz, aynı zamanda alt kısımdaki, Hoparlör Doldurma, Swap merkezi/Subwoofer çıkışı ve Bas Yönetimini etkinleştir seçeneklerinin yanındaki kutucukları doldurup, Uygula, Tamam.

5 artı 1 Ses Sorunu

• yaptım sadece 1 tanesi ses vermiyo orta olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdm_06

yaptım sadece 1 tanesi ses vermiyo orta olan

Yukarıdaki işlem itibari ile kasanızın arkasındaki ses jak girişlerinin yerlerini değiştirmelisiniz, her jak değiştirdiğinizde bir müzik açarak tüm hoparlörlerin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz...
  • Bende de bir tane leader marka ev sistemi var 5+1 daha öncede yaşıyordum böyle bir sorun ama dün akşam elektrik gitti geldi ve son ses açsam bile çok az bir ses çıkıyor daha önce açıp kapatıyor pc ye baglıyorum felan düzeliyordu ama dün akşamdan sonra bir daha düzelmedi söktüm taktım pc ye bagladım telefona bagladım usb taktım gene yok ses aynı çok az birde ön ekranda ledli kısımda ekolayzır hareket etmiyor işaretler yani o çubuklar sabit model leade---https://urun.n11.com/5arti1-ev-sinema-sistemi/leader-h5872-51-ev-sinema-ses-sistemi-bluetooth-usbsd-fm-P350401445?gclid=CjwKCAiAis3vBRBdEiwAHXB29JFrW3URLDpFi8auEtB3OQFFWhcI2ZMqK2uPn-4879c6--aSuTuM_BoCTq4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

yardımcı olabilicek varsa lütfen yardımcı olsun daa önce başına gelen felan olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatannTr

Bende de bir tane leader marka ev sistemi var 5+1 daha öncede yaşıyordum böyle bir sorun ama dün akşam elektrik gitti geldi ve son ses açsam bile çok az bir ses çıkıyor daha önce açıp kapatıyor pc ye baglıyorum felan düzeliyordu ama dün akşamdan sonra bir daha düzelmedi söktüm taktım pc ye bagladım telefona bagladım usb taktım gene yok ses aynı çok az birde ön ekranda ledli kısımda ekolayzır hareket etmiyor işaretler yani o çubuklar sabit model leade---https://urun.n11.com/5arti1-ev-sinema-sistemi/leader-h5872-51-ev-sinema-ses-sistemi-bluetooth-usbsd-fm-P350401445?gclid=CjwKCAiAis3vBRBdEiwAHXB29JFrW3URLDpFi8auEtB3OQFFWhcI2ZMqK2uPn-4879c6--aSuTuM_BoCTq4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

yardımcı olabilicek varsa lütfen yardımcı olsun daa önce başına gelen felan olmuştur
    Elektrik dalgalanması olduysa eğer içindeki devrede bir şeyler yanmış olabilir hocam. Ufak bir ücret karşılığı tamirini yapar elektronikçiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.