Şimdi Ara

5,5 ay kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese.beni tanıyanlar bilir üniversitede okuyorum ve ders kaydı yapıp okula gitmiyorum, tekrar hazırlanıyorum.sınav sistemi değişikliğinde obpmin düşük olması ve her kafadan bir ses çıkması sebebiyle, her ne kadar motive olmaya çalışsam da olamadım çok moralim bozuldu.her gün bi gelişme çıkıyodu her gün biri bir şey söylüyordu.takmasan bile beyninin bi köşesine o gördüğün duyduğun şeyler kaydediliyor ve üzgün olduğunda beynin sana onu hatırlatıyor.yani anlayacağınız epey bi zaman harcadım. (eski adıyla ygslys diyeyim hala ismine alışamadım tyt-ayt ne öyle) ygslys adına düzgün bir yol alamadım.
    şimdi de hiç işim yokmuş gibi özel sebeplerden dolayı polisle savcıyla ve bazı olaylarla muhatap oluyorum.ailevi mesele desem yeridir ama aileiçi değil.aileye bulaşan bi gerzek diyeyim.kütüphaneye gitsem bile aklım evde kalıyor.okb de var aynı olaylar tekrarlanır mı diye sürekli düşünce içerisindeyim.
    hedefim sayısalda ilk 10 bine girmek.temelim var sıfır değilim ama konularımın çoğu duruyor yani tekrar çalışmam gerek.
    konu açıp kendimi kandırmak mı istiyorum rahatlatmak mı bilmiyorum ama gerçekten olur mu olmaz mı diye hep düşünüyorum.moralim yerlerde.bu saatten sonra boşa mı kürek çekmiş olurum yoksa çabalayıp bu bataklıktan kurtulur muyum?
    okuyanlara teşekkürler...

• Hocam bence anlık bir boşluğa düşmüş olabilirsiniz. Toparlayabileceğinizin farkında olduğunuzu ve sadece onaylanma ihtiyacı duyduğunuzu düşünüyorum durumunuzu bilmiyorum ama çok geç değil yolun yarısı şu an hala bir şansınız var
  • geçen sene sıralamanız nasıldı hocam ?
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    geçen yıl girmedim hocam 2015 yılında mezun oldum.lisede çalışırdım ama sınava yönelik sistemli bir çalışmam olmadı.kötü bir anadolu lisesinde değildim ama ytü kazanmak bile onlar için hayaldi.e hocalar da haliyle sürünün durumuna göre davranıp yönlendiriyor.ben yine dersi derste dinlerdim ama o yuzden temelım var diyorum.suçu başkasına atıyor gibi görünüyorum galiba ama ne varsa onu söylüyorum. galiba boşluktayım bilmiyorum ama artık işin içinden çıkamıyorum cidden dört bir yandan sarıyorlar.
  • kalan süre boyunca düzenli çalış gir sınava en azından denemedim demezsin
  • berkeo968 kullanıcısına yanıt
    hocam tam duzenli çalışmaya başlıyorum planımı yapıyorum ama hep bir şey oluyor bu kadarı da pes diyorum. ani çıkıp düşen grafikler gibi oluyor çalışmam.
  • .
  • yaparsın sen hemoglobinz güvenim tam 5,5 ayda neler oluyor blastulalar gastrula oluyor, kozalardan kelebekler çıkıyor, her saat neredeyse 1 kişi ölüp bir kişi doğuyor asla sıkma canını yani bu kadar şey oluyor kimse yılmıyor sende yılmayacaksın no pain no gain umutsuzluğa kapılma çoğu kişide senin gibi oluyor bazen yaparsın sen yeter ki dirilt kendini
  • 5,5 ay sonra meslektaş olalım. Yeni gün yeni umutlar vazgeçmek yok, yol almak var!!
  • marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    bein unuttun mu meslektaşımm :(
    ne kadar guzel yazmışsın diş tabibi:D her karanlığın ardından bir güneş doğar ama onu beklersen görebilirsin.çok bunaldım gerçekten olaysız huzurlu bi gün istiyorum sadece.olayların arasında ders çalışmak çok zor. hayallerimin kayıp gidişini izliyorum sanki.. bu arada whatsappı yuklemek zorunda kaldım bana pm atsana numaranı, sım kartına kaydetmedıklerımın numaraları uçmuş
  • hemoglobinz kullanıcısına yanıt
    tamam ben sana atarım borcumu da öderim biliyorsun her zaman yanındayım
  • hepimiz umarım doktor ünvanlarımızla çok mutlu olacağız yolun sonunda yeter ki üzmeyin unutmayın her emeği gören bir varlık var o her adaleti sağlar ve yardım eder yeter ki çabalayın olmadı diyelim canımız sağolsun ama saldırgan olacağız
    sen adamın dibisin be
  • hocam 50k deseniz tamam da 10k hayal gibi biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarım be hocam.bazen "sen türke imkansız de ve izle' kafasındayım bazen de umutsuzum. Gerçekten pençeleri çıkarma vakti gelmiştir yoksa sene sonu mıcıcaz....😐 ne borcu be dişçi abartma pişman oldum sorumu çözmedin dedim diye😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.