Şimdi Ara

5.20d YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar şuanki aracımız olan Latitudeyi verip 2007 2008 model 5.20d M paket 100 bn km arac bakınıyoruz fiyat aralıgı 80 90 bin TL arası örnk olarak şu arac
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-5-20d-m-paket-69923083/detay
    satıcıyla telefonda görüştüm aracın sadece arka tamponda ve kapıda boya oldugunu söledi ve borusanda kayıtları mevcutmuş .

Kendi aramızla takas teklifinde bulundum dogal olarak bizim araca ölü fiyat çekti 50 bn kendim satsam çok rahat 60 bn e satabilirim dogal olarak galerici ordan da kar etçek :)

neden sıfır aracını degişiyorsun diye sorarsanın perfonmasn olarak baya düşük geliyor

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

• Performans beklentisi ve 90bin bütçe sorunsuz bir geçiş için ben daha yeni 2010-2011 model güncel kasa bmw 3.20d tercih ederdim.

Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Performans beklentisi ve 90bin bütçe sorunsuz bir geçiş için ben daha yeni 2010-2011 model güncel kasa bmw 3.20d tercih ederdim.

Hayırlısı olsun

evet şimdi 3.20D leride inceliyorum fakat LTT sonra dar gelir
  • aklınız volkswagen der,gönlünüz modelini seçer.

tam tersimiydi yoksa

bu arada yerinizde olsam 1.6 TDI+DSG şeker beyazı passat highline alırdım o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

aklınız volkswagen der,gönlünüz modelini seçer.

tam tersimiydi yoksa

bu arada yerinizde olsam 1.6 TDI+DSG şeker beyazı passat highline alırdım o paraya

perfonmans beklentiasi olan birisine 1.6 TDI passat önermeniz cidden tuhaf passat için şuanki aracımızı satmaya bile kalkıştırmam :)

• e60 hakkında bilgim yok malesef ama motor olarak enfes olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim
  • düşük km bulursanız daha güzel olur aslında. . gayet mantıklı bir tercih olur hem marka olarak hep segment olarak sınıf atlamış oluyorsunuz. .
  • quote:

tam tersimiydi yoksa

Arkadas latitude yi performansı kötü diye degistirmeyi düsünüyor siz 1.6 passat öneriyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

tam tersimiydi yoksa

perfonmans beklentiasi olan birisine 1.6 TDI passat önermeniz cidden tuhaf passat için şuanki aracımızı satmaya bile kalkıştırmam :)

• ilandaki araç güzel bmw için 80.000 bin km normal galiba
  • 100 bn km altı servis bakımlı temiz bulundunmu 1 2 yıl sorun çıkartmadan kullanılır düşüncesindeyim yakıt olarakta kendini kanıtlammış 2.0 dizelle zaten bmw
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

100 bn km altı servis bakımlı temiz bulundunmu 1 2 yıl sorun çıkartmadan kullanılır düşüncesindeyim yakıt olarakta kendini kanıtlammış 2.0 dizelle zaten bmw

temiz bakımlıysa problem olmaz ...
    gene iyi bir ustaya gösterin tabi etraflıca
  • Galeriden almayın.

Kendi aracınızı elden sattıktan sonra mantıklı bir araç oluyor 520D.

Tavsiye ederim.

120.000 olsun ama sahibinden temiz olsun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Galeriden almayın.

Kendi aracınızı elden sattıktan sonra mantıklı bir araç oluyor 520D.

Tavsiye ederim.

120.000 olsun ama sahibinden temiz olsun derim.

bu aracların sahibinden bulmak çok zor hepsi galeriden neredeyse sahibinden olanlar ise cidden yüksek fiyat çekmişler :)
  • Ben olsam son bmw 3.20 d kampanyasi devam ediyorsa sifir km 3.20d alirim

Sonucta 5 yasinda araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epica al paran cebinde kalsin genislik ayni kalsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben olsam son bmw 3.20 d kampanyasi devam ediyorsa sifir km 3.20d alirim

Sonucta 5 yasinda araba

3.20 D lerde full olanları baya pahalı :) 100 bin gözden çıkarmak gerek şuanlıkta max bütçe 90 bn
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

epica al paran cebinde kalsin genislik ayni kalsin

ailecek zevklerimize uymayan bir arac

• LTT yi neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba ? yanlış anlama gerçekten merak ettim de
  • peugeot 508 veya opel insignia bakın ikiside güçlü ekonomık güncel otomobıller opel 2.0 cdti 193 hp (yanlıs hatırlamıyosam) beklemeye değer.
    bmw biraz riskli özellıkle galeriden alıyorsan a dan z ye incelet arabayı galerıcılerın % 90 nı yalancı .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.