Şimdi Ara

5.200.000 kişi 'Türk Telekom'a geçti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar abone sadece mobil müşteri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reklamlarda öyle diyecek tabi

yalan dolan arkadaşım reklamları

daha geçen hafta ben ve kardeşim toplamda 7 adet ttmobil avea hatlarımızı vodafone ve turkcelle taşıdık

interneti çekmiyor fiyatlar çok kazık ne diye TTmobilde kalalım ki

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Çekim yerine göre degisiyor ben TT den memnunum amzbu herzaman böyle olmaz bulunduğun yerde hangisi uygun ve iyi hizmet veriyorsa firma farketmez onu kullanin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turk telekoma mecbur kalmamak iletişim adına bir insanın başına gelebilecek en iyi şey olabilir. ne mobilde ne de ev internetinde asla tercih etmeyeceğim bir numaralı firma turk telekom.

• 5.200.000 kişi işsizlik bu şekilde devam ederse senenin sonunda hattı kırıp atacak🙂olmayan parayla gsm faturası ödemek bir lüks'tür.çalışmayan adam neylen ödicek gsm faturasını nasıl karşılasın?

Edit; 5.250.000 olmuş🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 31 Mayıs 2025; 16:14:48 >
  • 1 gb'lık paketler geri gelmek zorunda yoksa mümkün deil bu şekilde devam edilemez🤭

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çokta büyük rakam değil aslında. Git gel yapanlarda içinde. Aralık'ta Vodafone geçtim, işyerinde çekmiyordu telekoma geri döndüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar sonra Telekoma geçtim geçen ay. Gittiğim geldiğim tüm her heryerde turkcell den iyi çektiğini farkettim inanılmaz bir değişim olmuş umarım yatırıma devam ederler çok beğendim. Avantajlı diye geçtim efsane tarifesine çekmemesini göze almıştım ama yanılttı beni.

• Önemli olan fiyat-kalite-memnuniyet üçgeninde pozitif yükselmenin devamlılığı

• mustafa_(87) kullanıcısına yanıt

Hocam çekim noktasında sıkıntı yok ben uzun süredir TT kullanıyorum lakin şöyle bir sorun var. Eskiden hız testlerinde 70-80-90 gördüğüm yerlerde şu an 5 ila 20 arası değişken hızlar veriyor. İnşallah o sıkıntılar da zaman içerisinde düzelecek diye ümit ediyorum. Online islemler > tüketici sikayetleri kısmından veya tuketicisikayet.btk.gov.tr adreslerinden problem yaşadığım yerleri bildirmeye çalışıyorum elden geldiğince.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    0555 757 97 47 Türk Telekom teknik yardım müşteri hizmetleri. Buraya problem yaşadığınızı ve birden fazla numaranın aynı problemi yaşadığını bildirirseniz genel müdürlüğe intikal ediyor daha hızlı müdahale ederler.

• turco8181 T kullanıcısına yanıt

O birimin açtığı kayıtlar tüketici şikayetleri kısmında gözüküyor hocam, kendim daha detaylı yazıyorum başlığı da kapsama hizmet kalitesi olarak seçiyorum.

• Türk Telekom son yıllarda güzel yatırımlar yaptı bundan 3-4 yıl önce hiç çekmeyen yerde şu an Türkcell’den iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu rakamlar pek gerçekçi durmuyor.

• Türk Telekom yatırım yaptığını düşünmüyorum

fiyatlar dengesiz bir biçimde arttığı ve gerek Turkcell gerek Türk Telekom indirimleri normal vatandaşa değil memurlara yaradığı için kullanıcıların operatör değişikliği yapması normal

Turkcell çok arttırınca Türk Telekom’a geçiyor sonra geri dönüş.. gerçek istatistikler paylaşılmıyor

• ylgzn kullanıcısına yanıt
    Bölgesine göre değişiyor, yıllardır kılını kıpırdatmadığı yerler de var yatırım yaptığı yerlerde var. Hiçbir operatör mükemmel değil maalesef

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler hocam. Bende buradan bir sıkıntı olursa mutlaka yazarım. Çekim ve hız konusunda gerçekten mükemmel şu ana kadar umarım beni üzmez. Şu ana kadar turkcelli hiç aramadım. Birde yeni aldığımız evde alt yapı olmadığı için Magnet aldık kusursuza yakın performans veriyor.

• mustafa_(87) kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.  Ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • geçen 3 gün sonra geri dönüyor zaten boş istatistik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.