Şimdi Ara

Edit: Güncel olmayan konu. Başlık silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit: Güncel olmayan konu. Başlık silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 12 Şubat 2021; 19:6:32 >



  • Bunun için özel kablo alman gerekli.Bİr elektronikçiye gidip bir tarafı stero diyer ucu 2 tane mono uçlu kablo istersen ve bilgidayar için dersen verirler ve şu mono uçlar dvd lere takılanlar gibi olacak dersen verirler.Kİ kalitelisinden al yoksa bozuluyor kablolar.
  • arkadaşım teşekkürler, paylaşımın için demekki bir ucu stereo diğer ucu erkek iki uc alacağım. ama sadece bir girişle 5+1 ses sisteminin kalitesini alabilirmiyim. kasada 6 tane çıkış var. renkleri mavi yeşil pembe.. herbirinden ayrı ayrı çıkış alıp ses sitemine bağlamak gerekmiyormu?
  • Yok, arkadaşın dediği bir ucu stereo, diğer ucu 2 ayrı mono dişi olan dönüştürücü kablodan 3 tane alacaksın. Front'ları, center+woofer'i ve surround uçları bu kablolara bağlayacaksın. Böylece 5+1'deki 6 mono girişi 3 stereo girişe dönüştürmüş olacaksın. Bu üç stereo jack'i de pc'deki hoparlör, mikrofon ve line-in yuvalarına takacaksın.
  • hocam ama benim anlamadığım, bende şimdi bir tane büyük ana hoparlör var, bunun üzrerinde düğmeler var. bir tane orta hoparlör var, dört tanede aynı boyda küçük var. microlab marka. en büyük hoparlörün arkasında dört tane giriş beş tane çıkış var. diğer dört tane küçük ve orta hoparlör buna bağlanıyor. yani bundan çıkıyor. benim sorum şu kasadan 6 tane çıkış var farklı renklerde, bunlardan tamam kabloyu anladım, iki ucu mono bir ucu stereo kablo alacağız. anakarttan hangilerinden çıkış alıp ana hoparlöre bağlayacağız. yoksa ufak hoparlörleri kasayamı bağlayacağız. anlamadım. ama ufakların kasaya bağlanması bana mantıklı gelmedi. paylaşımlarını bekliyorum..
  • ufaklar kasaya bağlanmayacak senin anakarttaki 6 çıkış o anakartın 8 kanal sese sahip olduğunu gösteriyor sen onu ses kartının programı ile 6 kanala getireceksin o zaman orada yazar hangi rengin hangi kabloya takılacağını onları 3 tane olarak taktıktan sonra mono uçları hoparlörün woofer ine bağlayacaksın frontları front a rearları da rearlara cen-sub u da yerine eğer yapamazsan yardımcı oluruz ama hoparlörünün arkadaki giriş ve çıkış kısmının olduğu yerin fotoğrafını çekersen sana daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.