Şimdi Ara

5.1 Optik girişli ve Kablosuz Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    5+1 ses sistemi ariyorum ve 2 özelliği benim için önemli.
    1. Optik Giriş
    2. Arka hoparlörlerin kablosuz olması. Çünkü ev içinde kablo çekmekle uğraşmak istemiyorum.

    Önerileriniz var mı? Bütçe olarak 1.500 TL'yi geçmek istemiyorum ama az birşeyde olsa esnetebilirim. Evde film izlerken kullanacağım. "WD TV Live Streaming Media Player" kullanıyorum filmleri izlemek için ve LG tv'm var.

    Forumda çok fazla bu tarzda ESKI başlık gördüm, bazılarını okudum ama 2009'dan 2011'den mesajlar var.. Belki geçen 7-8 senede bu işlerde iyileşme yaşanmıştır diye başlığı açıyorum.

    Şimdiden vakit ayıran yorum yapan herkese teşekkürler.







  • merhaba bende araştırarak lg 731v tv min yanına bir ses sistemi almak istedim ve uyumlu olması bakımından yine lg marka sh7 soundbar + swoofer ile aldım 820 tl gibiydi ben aldığımda sonra vatandan tanesi 170 tl ye yakaladığım indirimle 2 adet h3 surround kablosuz hoparlör aldım yine uyumlu olması bakımından...şimdi gelelim sadete daha önce 5+1 mini ses sistemi (microlab) gibi kullanan biri olarak 360 W ile güçlü ve şık bir soundbar ayrıca 4.1 destekli +dts+flac gibi formatları çözmesi ayrıca lg tv ile hdmi arc ile bütünleşerek tv kumandası ile volümü yönetmek ve android telefonda music flow uygulama ile ayrıntılı yönetmek de cabası...apartman ortamında 15-20 volümü geçemezsin çok güçlü ve benim gibi surround hoparlör alırsan toplamda 1200 tl gibi bir rakama güzel şık kablosuz bir ses sistemi sahibi olursun,gerek filmlerde gerek müziklerde gayet net ve doyurucu bir ses alıyorum,hatta swoofer -5 bass -3 de kullanıyorum :) bir fikir verebildiysem ne mutlu...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.