Şimdi Ara

5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
12
Favori
11.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @arif hocam pek dikkat etmedim sanırım saolun bilgilendirme için.jeep cherooke ,range rover 1983 ,mitsubishi pajero pinin (eski model tabi hepsi) araçlarımız oldu son 10yılda onlarda yoktu.
    Teşekkürler herkese

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kardeşim de 9bin TL ye 98 model nissan micra aldı. tek kapı, otomatik vites. 9 aydır falan kullanıyo sorunsuz.

    genelde 40bin ile 60bin arası otomobillerin konuşulup tartışıldığı günümüzde bu fiyatlara araba alınabildiğini görmek ilginç geliyo insana.
  • dostum 97 model demişsin ama bu arada 2016 model olmuş
  • Teşekkürler Arkadaşlar;
    @darthskywalker Teşekkürler Hocam orjinalini bozmadan yapılabilecek ne varsa yapıyorum ufaktan.

    Gerçekten Eski araba görünce hor görürdüm.Hele şimdi biraz bakımsız yıpranmış bir araç görünce yağmurda ıslanmış kedi yavrusu gibi Alıpda baksam ben bunu gibisinden hisler yaşıyorum.
    Nissan Micra Fiyatı özellikle Oldukça iyiymiş Gözüm kalmadı desem yalan olur..
  • Hayırlı olsun aracınız, şimdi bu kadar emek verdikten sonra satıp değiştirmeyi düşünmeyin, alan kişi için çalışmış olursunuz.
    Sanayi çevresi olmasının faydaları işte, bende de çok ufak bir çevre var ve bir çok işimi yönlendirmeler ile halledebiliyorum.
  • Maşallah xenonlar harici 10 numara olmuş
  • Çok güzel olmuş, güle güle kullan.
  • Çok iyi olmuş ya valla imrendim tebrikler
  • müthiş bir konu olmuş, yazdıklarınız çok değerli bilgiler ve tecrübeler. benimde hayalim lada samara yapmak böyle ah samaram
  • Çok güzel güle,güle kullanın.

    Bende 79 Ascona toplamıştım gerçi 10 binden fazla harcadım halen toplıyorum oda ayrı meselaBizim ihtiyar'a harcanılanın sonu gelmez.Ara,ara hevelenip tam orjinale dönüm diyorum ama bazen hevesim kaçıyor.
    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..
    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..
    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 29 Kasım 2016; 21:44:51 >




  • Ölüyü diriltmişsiniz araçlarına pis bakanlar utansın bi parfüm bi paspasla araba bakılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılmadan bir solukta okudum. Hem konuya hem arabayı toplamaya emek vermişsiniz, kazasız belasız güle güle binin...
  • 5000 TL'ye aldığınız bu araca kaç TL harcadıktan sonra işe yarar hale geldi ? Cebinizden kaç TL çıktı paylaşabilir misiniz?
  • böyle konulara bayılıyorum:) keyifle okudum,elinize sağlık...insanın emek verip yapması kadar güzel birşey yok şu hayatta..daha önce başka araç toparladığınız olmuş muydu? bazı yaptığınız detaylar var,herkesin aklına gelmez de:d
  • @anyhill Hocam Komple Yazıyor zaten.Benzin çetelesi bile tutulu mevcut.( paylaşmadım tabi )

    @ugurr10 Daha önce hiç araç toplamadım ama Biraz arge ruhu birazda araştırmaya üşenmeyen ufak tefek işleri zevkle yapan biriyse kişi benden çok daha iyi işçilikler çıkartacaktır.
  • Evet Arkadaşlar
    1hafta kadar önce sanayiye 10dakikalığına uğramam ile abi bunların piyasası ne diye yanaşan bir arkadaşla biraz sohbet ettik oğluyla birlikteydi.
    Satmayı düşünmüyorum ama kalite bir model tavsiye ederim dedim.Bir tur atabilirmiyiz dedi elbette dedim.Eski resimlerini gösterdim neler yaptığımdan kısaca bahsettim.Oldukça beğendiler Aracı Ne istiyorsun abi dedi Satmayı düşünmüyorum ama 12 civarında satarım satacağım zaman dedim.Abi düşünürsen 12ye net alıcıyız dediler numara bıraktılar numaramı alıp gittiler.
    3 gün Geçti Araba babamdaydı Benzinlikte bir adamla bir kadın 10ar metre arayla babama yürümeye başlamışlar.Adam gelmiş Biraz Şaşkın tuhaf bir tavırla sanki kötü bir şey olmuşcasına " Bu araba gültepeye geliyor mu ?" demiş babam geliyordur oğlumda araç demiş. Karısı yaklaşmış arkadan "evet gördüğümüz araç buydu"
    Düşünmüş o arada oğlum sakin adam pati çekmez lastik kaydırmaz serserilik yapmaz ne olmuş olabilir acaba.. Adama " Bi sıkıntımı oldu hayrola" demiş
    Adamda "Geçen El işareti yaptık durdurmak için durmadı " Demez mi Babam "Hayrola hayırdır "Tarzında Konuşmuş Diyo sinirden ellerim titriyor.
    Adam " Abi bizdede zx vardı geçen ay sattık boya yanığı ve tampon kırığı vardı 10 liradan sattım.Şimdi bu arabayı böyle derli toplu görünce iyice pişman oldum.Benim arabanın yapılı halini görmüş oldum.Satmayı düşünüyormusunuz ikidir gültepede görüyorum durdurmaya çalıştım satıyormusun demek için " durmadı demiş. Babamda Sakinleşmiş adam bi anda saçmalayıp beden dilini ve üslubunu yanlış kullandı sanıyorum Heyecanlandı..
    Neyse Hikayesel kısmı bu kadardı .araç oğlumun satmayıda düşünmüyor geçen 12.500 verdiler satmadı demiş. Bizde bizim hasarlıyı 10 liraya verince bununda 13-14 isteneceğini tahmin ettik dedi.13lira hemen verebiliriz satmayı düşünürse demiş Numaralarını bırakmış baya rica etmiş.
    Babam Sen bilirsin sat istersen yine bişeyler toplarız dedi.
    Şuan peugeot 1.4hdi dizel mevcut.Sağdan hasarlı mesela.

    Gerçekten satmaya kararlı olsam 4 ay müşteri bulamam 13lirayada ancak gidecek fiyat biliyorum.Ama yorumları okuyorum.Bu kadar emekten sonra daha 20-30k kullanmadan satarsam Alan kişi için çalışmış olacağım.Bu kadar emeğim ortalama bir insanın 1-1.5Maaşı kadar kazanç olacak.Zaten o kadar süre üzerinde ben çalıştım En azından keyfini süreyim.


    Eklemeler
    Arka sustucunun içinden biraz şıngırdama geliyordu Babam ilgilenecekti Yan komşumuz Susturucuya kaynak atmış.(Bu kaynaklanmadan önceki hali)
    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..

    El freni Zayıftı bir Türlü İlgilenememiştik.
    Arka frenler Ayarlandı El freninin Yayı değişti.Arabanın frenajı %60 oranında güçlendi diyebilirim.
    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..

    Bu arabanın Başka açıları Yukarıda resimler Pek yakın değil
    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..

    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..

    5.000TL'ye Araba Aldım.Detaylı Anlatım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 12 Aralık 2016; 12:49:34 >




  • tebrik ederim.
  • maşallah kardeşim bu yaşta bu tecrübeler süper. emeğine sağlık allah kaza bela vermesin. bunu satan memur arkadaş ne kadar kazanıyormuş merak ettim neden binememiş yani araca ya da asgari ücretle çalışan memur mu acaba...
  • eline sağlık,bende 21 yaşındayım çok istiyorum bu tarz bir işe imza atmak ama bütçe yok ,babamın esnaf olmasını bende çok isterdim ama memur olunca bizim için ekstra zor oluyor . Artık kendi paramızı kazandığımızda deneyeceğiz. Ayrıca anlatımında çok akıcı
  • eline sağlık, harika olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.