Bildirim
5.000TL vs 25.000TL Espresso makinesi kıyaslaması “Beko VS Delonghi”
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben Siemens markasının EQ900 kahve makinası yaklaşık iki senedir kullanıyorum.
Çok pahalı makina”dan ziyade kahve çekirdeği,bence kahvenin lezzetini belirliyor.
Çekirdek kavrulduktan sonra kahvenin çekirdek türüne göre 4 ile 6 hafta tazeliğini korur.
Çekidek öğütüldükten sonra tazelik bir haftadır.
Kahve çekirdeği tazeliğini yitirince,Dünyanın en iyi kahve makinası olsun.Kahve içimi zayıf bir lezzetsiz kahve yapıyor.
Benim tavsiyem Beanofme Air Roasting kahve çekirdeği öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 13 Nisan 2025; 18:34:38 >
-
O bekonun aynısının arçelik markasını kullanıyorum 3 4 aydır. Köpürtme dahil on numara alet.
Tam otomatik aramıyorsanız, günde 2 3 kahve içiyorum diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç tür kahve yapabiliyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
2022 yıllndan kalma filtre kahveyi mokapotta içiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu postu nereden aldınız. Daha yüksek çözünürlüklü versiyonunu indireyim telefona. Nette bakındım ama milim değil de oz cinsinden bulabildim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam espresso coffe types diye arat milyon tane var internette.
Videoda burak anlatmış, manuel olarak her istediğin kahveyi yapabilirsin ki kahve dükkanlarındaki makineler de manuel.
Tek için 8 9 gr, çift espresso içn 16gr kahve kullanıyorum. Sütü de o anki keyfime göre ayarlıyorum. İnternette bunu buldum, işinizi görür belki.or coffee roasters
How to prepare espresso based coffee drinkshttps://www.orcoffee.be/blogs/blog/how-to-espresso-based-coffee-drinks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 13 Nisan 2025; 21:57:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yarı otomatik makinenin Arçelik süt haznesi otomatik olanını kullanıyorum. 6 Bin tlye aldım. Kahve yapmak benim için keyifli bir süreç. O yüzden portafiltresini, kahve oranını, süt miktarını kendimin ayarladığı süreç daha keyifli. Makinenin içinde bir kahve öğütme süreci yaşanmadığı için zamanla çekiciden gelen kötü koku ve bayat kahve taneleri yok. Bence aradaki fiyat farkına asla değmez. Zaten normal bir kullanıcı günde 1 ya da 2 kez kahve yapar. Yarı otomatiği öneririm, hiç pişman olmadım. Hem keyifli bir iş hem de 4'te bir fiyatına hem de az yer kaplıyor. Espresso, Latte ve cappucino modu ile sıcak süt seçenekeri var. Portafiltre temizliği kahve pişer pişmez çeşmeye tutup yapılıyor. 20 saniyelik iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 14 Nisan 2025; 10:00:55 >
-
yarı otomatik makinedense 500 tl'ye moka pot alıp espresso yapmak daha mantıklı o zaman. süt istiyorsan süt için de 500 tl'ye süt köpürtücü alırsın bitti.
-
Bunlardan espresso elde edemezsiniz ki espresso aromalı kahve olur en fazla.
Espresso için bar ve sıcaklı akisi6 ayarlı makina lazm onlarda malum pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X