4yashiro haksız .
Konuyu acanda haksız ama 4yashiro adresi alınca ne yapacak onu merak ettim ? Şimdiye kadar aldığı adreslerden bir atraksiyon yapsaydı aramızda olmazdi şuan . 30 TL yi kim kimden alacaksa hesabına ben atayım kapatalım konuyu . |
olm siz harbi sıkıntılısınız ya 30 tl için mi bu kadar şey |
IBAN atın ikinize de 30tl atıcam susun gidin bu nedir ya |
Aranızda halledin mevzuyu bak buraya taşımışsınız.Birbirinizin özelini numarasını ifşa etmişsiniz.Birbirinize hakaret etmeniz size birşey kazandırmaz.Siz birbirinizi yiyin diye bekleyenler var hem komik duruma düşürmeyin birbirinizi hemde forumda itibarinizi daha fazla kaybetmeyin...
![]() |
BU ŞAHIS YALANCI DÜZENBAZIN TA KENDİSİ KESİNLİKLE BU FORUMA YAKIŞMIYOR. ELDEN YAPILAN ALİŞVERİŞLERİN BENİM İÇİN HİÇBİR KIYMETİ YOK OZAMAN SARI SİTEDENDE FARKI KALMAZ FORMUN. KARGO İLE YAPTIĞIMIZ sehzadem2 NİKLİ ARKADAŞ VE BENİDE ENGELLEDİ. Arkadaşlar Alttaki linki tıklarsanız zaten başka bişey okumanıza gerek kalmıyacak. https://forum.donanimhaber.com/claymorecountry-suleyman-sahin-ciddi-problemleri-var--144807632 şahsın sehzadem2 iye birlikte kargoda 2 mizede mağdureti yaşattı. Aklınıza geç gönderdi felan gelmesin 5 gün boyunca bu forumda konulara yazan ama bitürlü kendisİne ulaşamamamdan kaynaklandı Sadece nikini tıklıyarak benim ulaşamadığım zamanlarda forumda 10 larca yazısının oluduğunu görüceksiniz. Şimdi siz birine ulaşmaya çalışsanız ve kendiside forumda gezip konulara yorum yaptığını görseniz ne yaparsınız? Gelelim bu şahsın dün benim onu tehdit ettiğimi söylerek yalan yanlış sadece kendini haklı çıkarak kısımlerı kesip SS leri koyarak hakkımda açmış olduğu konuya. Ben bunun diğer üyelerinde sorun yaşaması için ilanına buyazıyı yazdım. [simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/978842/defbbc87-c23f-41c3-862d-79a3316842ae.png[/simage] Kendiside bana bu mesajı gönderdi. ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUM BENİ KIŞKIRTTAN İLK MESAJI. KONUYA BANA BU MESAJI ATTIKTAN ÖNCE KENDİSİNE HAKARET VE TEHDİT ETTİĞİMİ İDDA ETTİĞİ TAHDİTLERİMİ EKLEMESİNİ İSTİYORUM ![]() Kimse kusura bakmasın bu mesajı alan kim olursa olsun ister istemez çıkışları olucaktır olmayanın zaten karakterinden şüpe duyarım. Bende kendisinden adres talibinde bulundum birde yüzüme söyle bu söylediklerini. Baktıki iş ciddi benim ona yazmış olduklarımı sanki ben ona önce göstermişim gibi konu açtı. MADEM BEN ONA HAKARET ETMİŞİM DÜN 15:48 DEN ÖNCE BENİM ONA ETTİĞİM HAKARETİ GÖSTEREN TARİH VE ZAMANI İLE BİRLİKTE TAM SS KOYMASINI İSTEDİM KOYAMADI. ÖZELLİKLE TARİH VE ZAMANI İSTİYORUM VE TAM SS İSTİYORUMKİ BU KARAKTERSİZ SADECE İŞİNE GELENİ ALIYOR 1 AY ÖNCESİNDE KENDİSİ İLE BU KARGODAN DOLAYI ATIŞMIŞTIK KENDİSİNDEN TAM SS İSTEMEMİN SEBEBİ BU BİR İNSANIN YÜZÜNE SÖYLİYEMEDİĞİNİ BURDA KALAVYA CAMBAZLIĞI YAPANA NE DENİR? İlk mesajı atacak beni kışkırtacak sonrada sadece kendini haklı gösterecek ss leri paylaşacak böyle bir isana karaktersiz demem inanın bana kibarlığımdan. Benim gözümde en aşşağlık varlıktır Aşşağıdaki resimlerden de anlıyacağınız üzere konun kargoyu geç göndermesi değildir. WP den bana hakaret ettikten sonra sadece ona karşılık verdiğim mesajları almış. KARGO-1 ![]() KARGO-2 ![]() KARGO-3 ![]() KARGO-4 ![]() SON OLARAK GÖNDERDİĞİNİ İDDA EDİP YALANDAN GEÇİŞTİRDİĞİ MESAJ. ARKADAŞA BU MESAJI ATTIĞIMDA FORUMDA DİĞER KONULARA MESAJ YAZIYORDU PROFİLİNİ GİZLEMİŞ AÇARSA SİZDE BAKABİLİRSİNİZ ![]() [hr][size=2][b][color=green]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[/color][/b][/size] < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yashiro -- 29 Kasım 2020; 9:40:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
olm siz harbi sıkıntılısınız ya 30 tl için mi bu kadar şey |
IBAN atın ikinize de 30tl atıcam susun gidin bu nedir ya |
|
terbiyesizlik yapma. Önce 2 tarafı oku sonra 30 tl diye tutturusun. ortada hiç bişey yokken hakarete maruz kalıyorum yukarıda paylaşmış olduğu bana wp den hakarett ettikten sonrasına ait. Anlaşılan yaşın küçük arkadaşlarınızla konuşurken birbirinize karşı ettiğiniz küfürleri normal görüyorsunki işin para kısmına takılmıssın |
IBAN YOLLA DEDİM SANA |
![]() Sen bu mesajdaki hakareti kabul ediyorsan iban no yollada gönderiyim sana 30 tl sevinirsin. |
|