Şimdi Ara

4K Film izlemek için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrentten film ve dizi izliyorum, hiç oyun oynamam. Ama indirdiğim filmleri yüksek çözünürlüklü tercih ediyorum. artık x265 codecli ve 4K UHD HEVC formatlı filmler de internete düşmeye başladı. bunları takılmadan oynatacak bir sistem önerebilirmisiniz?
    harddiskim, monitör ve harici 5.1 usb seskartım ve hoparlörlerim mevcut...

• sistem tavsiyesi hakında fikrim yok ancak bildiğim çok yüksek çözünürküklü mesela UHD 4k için en önemli etken sistemin kadar görüntüyü aldığın monitördür hatta sadece yüksek çözünürlüklü filmler için kullanacaksan en önemli bileşen bence monitördür. monitör var demişsin muhtemelen 1080p çözünürlüğünde ancak bunun üstü 4k için bu monitör yetmeyecek sistemin 1080p nin üzerinde görüntü verekcek ancak sen bu görüntüyü monitöre takıldığın için alamayacaksın full HD izleyeceksin sistemin ne kadar iyi olursa olsun UHD görüntü kalitesi olmayacak bunun için ilk önce bence elindeki monitörü araştır çözünürlüğü ne diye eğer 1080p ise ilk önce UHD 3840x2160 çözünürlüğünde bir monitör alman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 5 Mart 2016; 16:34:17 >

• Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 4K monitörün yoksa bi anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k tvlerin fiyatları düşünce almayı planlıyorum. Topladığım bu sistemle şu an fullhd izleyeceğim, hatta bir kaç 4K filmim de var ve bundan sonra çıkan filmlerin de 4K olanlarını indireceğim. Yani bu sistem 4K filmleri de rahatça oynatmalı ki ileriye dönük olsun.
    Amd işlemci ve görüntü kartı tümleşik olunca Apu deniyor galiba ve hesaplı oluyor, Apu bana yeterli olur mu yoksa işlemci ayrı ekran kartı ayrı mı olmalı. Sistem 900 tl yi geçmese iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

4k vıdeo ızlemek ıcın ıstıyorum sıstemı
    oyunla fazla ısım olmaz

4k 60 hz goruntu almak ıstıyorum
    dp cıkıs olmalı ekran kartında

arkadaslar bır el atın su ıse lutfen

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.