Şimdi Ara

4g olayını sonunda kavradım....mobil ayda 24gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay önce 3g kullanıyordum ne kadar girsemde max 8gb gidiyordu 1 ay ama 4g ye geçtim internet müthiş hızlı saniyede 10mb indiriyor (3g de 0.8 mb falan)

Ay sonu 30 liralık faturayı 100 lira ödüyordum çünkü hep ek paket alıyordum .

Neyse düşündüm lan yani farklı bişey indirmiyorum 2 saat geziyosaam 3g dede 2 saat geziyorum ama 4g de çok fazla gidiyor

Aslında olay şu 1 dakika diyelim 4g ile 1 dakikada 100 mb lik içerik görürsünüz bu forum olur resim instagram olur çünkü herşey hızlı yükleniyor gezme yani sörf süreniz 1 dk bile olsa en az 100mb içerik görürsün altını çiziyorum 100mb (bazen 80 e düşebiliyor)

Ama 1 dakikasürede 3g de olursanız max 10 mb 1 dakikada yani istediğiniz kadar resime bakın istediğimiz kadar video izleyin max 10 mb gidiyor

Yani 4g ile 3g arasında en az 7-8 kat internet

O yüzden bunları düşünmek yerine lte modunu kapatın kullanmayın emin olun bişey değişmiyor ama daha az internet gidiyor

Bu ay game of geldi 2 bölüm fragmanlar incelemeşer derken daha 15 gün kalmasına ragmen 20gbnkullandım ama 2 gündür 3g deyim 1gb bile bitiremedim ki o kadar video izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş 2 sene oldu günaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.