Şimdi Ara

4G destekli ve Android işletim sistemli Samsung SCH-i520 ile ilgili ilk görüntü sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung'un Verizon Wireless için 4G (LTE) desteği sunan bir model üzerinde çalıştığına dair söylentilerin ardından ilk ekran görüntüsü kısa süre önce internete sızdırıldı.



    Google'ın mobil işletim sistemi Android'in Froyo sürümüyle birlikte satışa sunulması beklenen SCH-i520 kod adlı telefonla ilgili henüz pek fazla detay bulunmadığını ifade edersek yanlış olmaz. Yeni telefonun TouchWIZ arayüzünü kullanması, Wi-Fİ 802.11 b/g/n ile Bluetooth 2.1 desteği sunması ve son olarak CES 2011 etkinliğinde lanse edilmesi bekleniyor.












  • Apple ın kazanma sebeplerinden biride fazla model karmaşı olmaması. Bu nedir arkadaş 3 ayda 1 yeni bi model çıkartıyolar. O yüzden Forever iphone...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreldoR

    Apple ın kazanma sebeplerinden biride fazla model karmaşı olmaması. Bu nedir arkadaş 3 ayda 1 yeni bi model çıkartıyolar. O yüzden Forever iphone...

    Diyorsun ama, bu teknoloji ilerlemesi ile Iphone 5 çok uzakta olamaz.
  • İllaki yeni model çıkartacaktır iphone, ama senede 1 tane çıkartırsın biter. Düşünsenize iphone5 çıkacak 3 ay geçecek iphone 5S modeli çıkacak 3 ay sonra iphone 5SW çıkacak 3 ay sonra iphone 5TX modeli çıkacak, çok itici bir durum en temizi senede 1 adet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.