< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Temmuz 2017; 10:0:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Temmuz 2017; 10:0:58 > |
4k kanal yok diyerek milleti senelerce yediniz simdi ayni seyleri baska ozellikler icin yapiyorsunuz. TV alindimi 5 sene minimum degistirmeme amaciyla aliniyor. Ne yani şuan 10bit medya izlemiyoruz diye 5 senenin kararını mı verelim direkman. Yoksa akıllı davranıp ileriye dönük özellikli bir tv mi alalım almışken? asiri sacma düsünüyorsunuz. Bırakın artık boş yapmayı. Bu urunun fiyat segmentinde birtek ks8500 var. O da curved ve bleeding sorunlari var. VA olmayan panelleri saymiyorum bile. Bu tv fenasal siyah veriyor. Full array aydinlatma var. 10 bit . Wide color gamut var. HDR i gercekten kullanabiliyor. Butun bu ozellikler ne isime yarayacak. PC yi baglayacagim. 100-120HZ tv sart. Ps4 pro. Netflix. Youtube. Normal tv kanallari umrumda degil. Survivor denen sacmaligi izlemek icin almiyorum. Yil olmus 2017 enayiyseniz 50hz 8bit tv lere 3.500-4000 tl para verebilirsiniz. Ben sahsen degilim.
Bu arada. Full array lighting, local dimming, wide color gamut, 10bit, va panel, dusuk input lagli, 100hz bildigin baska bi tv varsa konuya ekleyebilirsin, cekinme. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|