Şimdi Ara

49 Fa 9000 Vestel led tv yorumlarınız. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 boyutlu filmleri izlerken verdiği rahatsızlık çift ekranda yok. Çok açık renkli sahnelerde en alt kısımda öyle sorunlar görülebiliyor.
  • Web browser hızı hakkında yorumun nedir.O bahsettigin program YouTube tarzı biseymi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nctemiz -- 19 Ocak 2016; 11:37:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 43 fa 9000 i degisim urunu olarak aldim 42 fa 7500 un yerine menusunde ve browser da sorun yok gayet gizli fakat browser da flash desteği yok video acamiosun acaip bi durum 😀benim tek sikintim alttan ufak bi yerden isik sizmasi ya heralde isik sizdirmayan tv si yok vestelin olan varsa bir gorsel atsin da gorelim yahu 😀bu urun benim 3 aydaki 3.urunum artik degisimle urasamadiim icin kabullenmeye calisiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün vesteli kafamda bitirdim...
    almadan önce mağazalara gidin dikkatli bakın...
    bu markanın tv'lerinde detaylar yok, keskinlik yok, görüntü puslu ve mat ... istisnası yok hepsi öyle ...
  • ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    Flash destegi olmaması sorun degil html 5 desteği varsa sitenin ordan izlenir zaten Flash destegi yavas yavas bitiyor, Browser hızı tatminkar diyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadasım hızı iyi ama ben bi 10 15 site falan denedim hiçbirinde video açılmadı belirtmek isterim .
  • ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    Dün teknosada cihazı inceleyim dedim.Cihaz ağa bağlı değil bir arkada 4k tv si vardı.O tv daha iyi fakat çift ekran yokya cazip gelmiyor.Bu tv nin kasası falan şık görüntü videodan oynuyordu.Güzeldi ama inandırıcı gelmedi.Bakalım kısmet :)

    Benim teyze oğlunun lg tv si var ondada aynı sorun var ama firmaların bir bildiği var diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar 43 fa 9000 degisim urunu olarak gelmişti izlerken golgeler gozume batmaya basladi ben de bi resim uzerinde bakayim dedim assagida 3 foto attim bunlarin normal oldugunu soyleyrcek biri var mi acaba aranizda?Bu vestel den gelen 3 . tv galiba bu yerli marka bu isi basaramiyor.3 tvnin ucunun de paneli boyle rezil olabilir mi ?
  • Ben orta kısımdaki gölgelenmeler için değişim talep etmiştim ve yenisini getirip dün kurdular. Ama henüz tvyi inceleyemediğim için bi sıkıntısı var mı yok mu kontrol edemedim. Yeni gelen tvnin arka kısmından beyaz bi ışık sızması var duvara yansıyor nedenini anlamadım ama önemsiz duruyor. Menü biraz daha değişik geldi sanırım, güncelleme yapılmış. Ayrıca kumandası daha farklı yeni gelende, biraz daha geliştirmişler (ses ve kanal geçiş tuşları ışıklı). Köşelerde çok hafif karartı var gibi geldi ekranda ama abimin lg tvsinde de aynı sorun var. Oda lcdlerin kronik bi sorunu galiba. Herhangi bişey izlerken belli olmuyor, sadece pcyi bağladığımda bembeyaz bi sayfada hafif karartı var. Fotosunu akşam atarım size. Yeni versiyonda dikkatimi çeken en büyük şey, tv yi ilk açtığımda görüntü çok kötü ve zoomlu bir şekilde açılıyor 3 sn sonra otomatik olarak renk,keskinlik,ekran boyutu,kontrast vs. benim yaptığım ayarlara geçiyor. Eskisinde ilk açılışta böyle bişey karşıma çıkmıyordu. Son olarak browserdan bi film sitesine girip deneme yaptım film izleyebiliyorum sıkıntı olmadı. Ayrıca tvnin göze batan bir diğer yanı, menülerde simgeler vs 1080p görüntüye göre ayarlanmamış o yüzden biraz puslu durabiliyor. @ismpkr Fotoları da atarmısın buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predatorz -- 26 Ocak 2016; 12:31:34 >
  • Fotoları atarmısın gölgelenmeleri merak ettim. Bende aynı sorun yüzünden değişim talep ettim ve dün geldi yenisi. Yeni geleni henüz inceleyemedim. Yalnız yeni gelen tvde farklılıklar var. Farklı bi kumanda geldi, ses ve kanal geçiş tuşları ışıklı ve sağ sol yukarı aşağı tuşları tıklamalı. Yani daha güzel görünüyor ancak yeni gelende sanırım sürüm de farklı, menüde ufak tefek değişiklilikler var. Bu arada sizin tv nin sürümü kaç bakar mısınız ? Ayrıca tvnin arka tarafından duvara ışık yansıyor sebebini anlamadım. Tvyi ilk açtığımda ekran boyutu zoomlu, renkler,contrast,keskinlik vs farklı ayarlarda açılıyor 3 sn sonra benim ayarladığım özelliklere dönüyor. Eskisinde böyle bişey yoktu. Bu arada intten herhangi bi siteye girdim film izlenebiliyor. Smart biraz ağır ama browser hızı tatmin eder.
  • ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    Resim leri göremedim.Cok anlamam ama gölgelere varsa sorun.Eskıden canım anteni varken tam ayarlı değilse altta gölge olursa oyle bisey mi

    Paneller samsung yada lg bildiğim kadarıyla bu duruma servis ne diyor.3tvdede aynı sorun düşündürücü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Predatorz P kullanıcısına yanıt
    Browser siteye bağlanma hızı nasıl acaba hani tuşlara tıklarsanız bır kac kez tıklarsanız ancak tepki verir acaba öyle yoksa hızlı değil ama o kadarda hiç değilmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok reklamı vs olan sitelerde isyan ettirebilir. Bazen bi kaç defa tıkladığım oluyor ama smart özelliğini pek kullanmayacağım için büyük bi problem olarak görmüyorum. Ayrıca yeni gönderdikleri tvde görüntü çok daha iyi ve keskin. Panelde bi sıkıntı yok bende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Predatorz

    ...yeni gönderdikleri tvde görüntü çok daha iyi ve keskin....

    aynı model iki tv arasında görüntü farkı varsa üretim standartları oturmamış demektir ...
  • O tv dede bir sıkıntı olabilir.Zaten o sebeple değişim yapılmş.
  • Arkadaslar benim onceki iki tv 42 fa 7500 du en son iki tv den de verim alamayınca dedim ki ust seri olsun belki kalitelidir die fakat bundan da verim alamadim . ilk iki tv de sorunlar sunlardi oncelikle panel kenarlardan bariz isik sizdirio bana gelen 3 tv dede bu var ikinci sorun ise su ilk iki tv de hareketli goruntulerde bariz arka planda bole siyah dikey golgeler olusuyordu 3. Gelen fa9000 de de bu var fakat oldukca az bu fa9000 dede soyle bir sey var az bisey acili bakiorum tv ye solda bole yularidan assagi gokkusagi gibi bir siyahlik var direk karsidan bakinca gozukmuyor. Ayrica bole tvnin 4 kosesinde cok ufak alanlarda cok hafif kararma var gibi geldi bana . Son olarak en buyuk sorunu soyluyorum arkadaslar ne yazikki bana gelen 3 tvnin de donanimi bir akilli tv icin o kadar yetersiz ki tv biraz fazla acik kalinca biraz da smart menude takilinca falan cat die donuyor ya reset atiyor ya da donup kaliyor siz fisi cekiyorsunuz ancak kendine geliyor ben cok sorun yasadiim icin genel mudurlukten bi elemanin cep telefon nosunu aldim size ulasamiyorum diye bu olanlari videoya aldim bi de isik sizmasinin falan fotosunu attim adamlar da olayin farkinda ama sonucta fabrikadan bu cikiyor yapacak biseyleri yok simdi yarin gelecek servis gostereceim her seyi iade talep edecegim.Vestel in tv konusunda biraz daha calismasi lazim bence benim evime 3 tane urunden 1 i bile duzgun gelmiyorsa o markanin tum tvlerinde problem olacagini dusunuyorum sahsen .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz donma sorunu düşündürücü demekki kapasitede sıkıntılar var.Gerçi yazılımsal bir sıkıntıda olabilir.Fabrika ayarlarına dönüp denedinizmi.Bu tv yi çift ekran için istiyorum.Ama bu görüntü sorunları bende sıkıntı yarattı.

    Servis gelince ne diyecek bakalım.Bizide bilgilendirirseniz sevinirim.
  • O gökkuşağı gibi sorun bende de vardı. Aynı şekilde karşıdan bakınca belli değil ama yandan bakınca kötü bi görüntü veriyordu. Yeni gelen tvde o sorunu yaşamadım. 4 köşede hafif kararma olması 42 inc üzeri her marka tvde var lcdlerin kronik sorunu onun için yapacak bişey yok. Zaten fark edilmiyor bile, ancak bembeyaz bi sayfa açacanda dikkatle bakacan o zaman belirgin oluyor. Senin şansına sıkıntılı ürünler denk gelmiş sanırım. Smart biraz ağır ama o konuda haklısın. Sonuç olarak 1670 tlye 43 inc ve bu kadar özellik barındıran üstelik 3 yıl garantili başka ürün bulamadım ben. Size tavsiyem kesinlikle akım koruyuculu priz kullanmanız, çünkü elektrik kesintileri ve ani voltaj düşmeleri tvlerde büyük hasarlar bırakabiliyor. Bu ürünü şiddetle tavsiye ederim. Hem 10 priz girişi olması + 2 usb girişi + uydu anteninden gelen yüksek voltajlar için koruma mevcut.
     49 Fa 9000 Vestel led tv yorumlarınız.
  • çift ekran için bu modeli düşünenler kısa süre sonra pişman olur düşüncesindeyim ...
    mağazalarda demo görüntü ile tanıtımını yapıyorlar hiç bir mağazada canlı yayın üzerinden deneme imkanı olmadı, demoda bile gözlük taktığınızda diğer görüntü alttan belli oluyor, mağazada sordum onlar da "biraz belli olur" dediler, çift ekran modunda görüntü kalitesi doğal olarak yarıya düşüyor ... bana hiç kullanışlı görünmedi, kulaklığını da ayrıca almak gerekiyor ...
    aslında tv'nin görüntü kalitesi güzel, ses kalitesi de iyi ancak çift ekran için alacakların iyi düşünmesi gerekir ...
  • Zaten biraz yukarda kullanan bir arkadaş çift ekran görüntülerini atmış ordada alt tarafta tam kapatmadığı görülüyor.Gerçi çif ekranda görüntü kalitesi 720 p olarak izlendiği yazıyor.

    Keşke düzgünce koysalarda adam gibi incelesek hep ihtimallerle iş yapıyoruz.Tv ler kendi uydularına bile bağlanmamış.Sadece kkuru bir ekran var ver kararını verebilirsen.

    Bu tv yi alırsam akım korumalı prizde alırım mutlaka voltaj oynamaları çok oluyor çünkü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.