Şimdi Ara

49 BİN LİRA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://sozcu.com.tr/2012/gundem/kirasi-49-bin-tl.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatı boyunca çalışsa anca o kadar para kazanabilecek insanlar var, ama bak olsun, dışişleri bakanımız mutlu o yüzden onun adına bizde mutlu olmak zorundayız, sesimizi çıkarmadan.
  • oha
  • Bu dünyanın birde ahireti var ben helal etmiyorum
  • BAKANIMIZ MUTLU SONUÇTA
  • 49 bin yetmez, belki 200 bin falan milletin zihnini kurcalamasına yardımcı olabilirdi.
  • Haram zıkkım olsun. Bunları da hala başa getiren koyunlara da haram zıkkım olsun.

• Birazdan malum particiler buraya doluşur ve şöyle derler;

Asparagas haberdir.

Babasından miras kalmıştır onu harcıyodur

Ticaretle uğraşıyodur kazanmıştır oturur size ne

Olabilir ya adamlar yollarımızı asfalt yaptı hasteneleri özelleştirdi emeklilikleri bankalara aktardı kaldırımları yenilediler ya helal olsun otursunlar yakışır sayın bakanımıza.
  • Paylastigin iyi oldu tasindik suan o evlerden birinden yaziyorum.

Saka bir yana ben o paraya 5 sahin alir sahinde yatar kalkarim.

• benım bile okadar param yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 17 Mart 2013; 12:27:11 >
  • oda bişey mi tüm millet vekillerinin cep tlefonu faturaları meclisin ödediğini biliyormuydunuz yani 1 milyar tel faturası gelse meclis ödüyor ve en az 300-400 tl fatura geldiğini !
  • lafa gelince müslümanım derler. suriyelilere verdikleri değerin onda birini kendi halkına vermezler. eski akp li olarak söylüyorum ki cahil kesim oy vermeye devam ettikçe bunlar başımızdan gitmezler.

• Hakikaten bu serefsizlerden nefret etsemde bi yandan da hayretle izliyorum ulan bu kadar din haci hoca muhabbeti yapip bu kadar haram para yemek gercekten ayip insanligi muslumanliktan sogutan tiplerden . Hayir madem o kitabin uzerinden oy kazaniyorsun acip da icini biraz okusalar da bunlarin fitil fitil burunlarindan geliceklerini ogrenseler bakin demirel e adam surunuyordu son zamanlarinda

• Abartılacak bir şey yok! Siyasi bir kimliğimde yok o partiye karşı. Aklınızı kullanın sizde siyasete girin veya ticaret yapın. Ayda 100 bin kazanın.

“Aylık kirası 49 bin 151,39 TL olup bakanlığımız bütçesinden karşılanmaktadır. 2 bin 500 metrekare kullanım alanlı olup, diğer ülkelerde olduğu gibi temsil, ağırlama ve resmi amaçlarla düzenlenecek etkinlikler için devlet geleneğine uygun ve Türkiye’yi temsil vasfına sahip bir mekan olarak kullanılmaktadır
  • Bencede olmamasi gereken birsey ama diger bir yandan olmasi gereken birseyde olabilir portokol diye birsey var burda esip gurlemekle olmuyor bu bilgi edinme onerisini veren milletvekilide resmen sow yapmis mecliste bu evmi batmis dunya kadar fais giderlerken varken bumu batmis yazik bu kadar tarafli acizce yaklasmak ne kadar adil dusunulur... Ayric hatice hattat isimli kisiye aitmis konut bu hattat best fm yonetim kurulu baskani emre hattat olmasin...

• ben okuduğum yazıyı yanlış anlamadıysam söz konusu yeri Protokol için kullanıyoruz filan yazmışlar. Eğer yazıldığı kadar büyük ise ve davetler için filan kullanılıyorsa normal o kira..

Ama yok sadece bakanın evi ise yani ailesinin filan yaşadığı yer ise o kadar büyük yer ve o miktarda bir kira saçmalık..
  • gemicikler sonra

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.