Bildirim
47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iki ürün arasında panel kalıtesı kesınlıkle phiilps uzak ara smartda lg uzak ara daha
Nasıl anlayacaksın hd flımlerı doldur hardısklıne soyle hareketlı sıyah ve parlak canlı renklerı oldugu flımlere tak ıkı tv sırası ıle phiillps daha ıyı oldugunu gozunle göreceksın
tavsıye flim fragmanları; siyah performasnı görmek ıcın batman
renkgı görmek ıcın transformansc
tepkıme hz performasını görmek ıcın skyfall ve transformasn
Smart fakını görmek ıcın kumdandan ıkı tv smartını ac zaten hemen farkedeceksın o konudan lg'nın modelı daha ustu_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Peki benim masaüstü pc hep baglı kalcak tvde smart tv olayına takılmalımıyım sızce bırde ambilight özelligi ne kadar fark eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Peki lg bugun bimekste 2550 tl cıvarındaydı phlips te teknosada 2800 tl ben smart ı kullanmayacagım aradakı fark philipse degermi
ustad garantiye takilmazsan, ki ben takilmiyorum n11.comda 47' panasonic 2750tl kendimde lacagim icin ikna olmus durumdayim. en az philips kadar iyi goruntu lg den daha iyi smart ozellikleri ozellikle de iphone veya ipadin varsa deyme keyfine, hakkinda konusmak istersen yaz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cemin
Peki lg bugun bimekste 2550 tl cıvarındaydı phlips te teknosada 2800 tl ben smart ı kullanmayacagım aradakı fark philipse degermi
bak smarti kullanmayacagim diyorsun, lg nin iyi yani smart ozellikleri zaten senin icin goruntu bu durumda onemli olan philips kaliyor geriye_____________________________ -
Garanti önemli ustadım sansıma güvenmiyorum cunku
quote:
Orijinalden alıntı: saintlaure
quote:
bak smarti kullanmayacagim diyorsun, lg nin iyi yani smart ozellikleri zaten senin icin goruntu bu durumda onemli olan philips kaliyor geriye
Peki şu ambilight la ilgili aydınlatırmısınız benı kullanan varmı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saintlaure
quote:
bak smarti kullanmayacagim diyorsun, lg nin iyi yani smart ozellikleri zaten senin icin goruntu bu durumda onemli olan philips kaliyor geriye
Peki şu ambilight la ilgili aydınlatırmısınız benı kullanan varmı
yine sahsi gorusum ambilight gece eglencesi, bizim evde gece isiklar acik oturulur bu yuzden gece bile tam verimli degil diye dusunuyorum, bu arada n11.comu aradim. biz urunun geranti konusunda da arkasindayiz diyorlar. dogus grubunun sitesi isimlerine leke surmek istemeyeceklerdir diye umuyorum._____________________________
-
peki ölü pixel olayı olmaz dimi. Neydi modeli bakabılırmıyım
quote:
peki ölü pixel olayı olmaz dimi. Neydi modeli bakabılırmıyım
Panasonicten mi bahsediyorsun 47etw60 sakin dorek siparis verme git mediamakt teknosa bi yerde izle, saticilara danis. Olu pikselden hic korkma. Asil magazadan aldigindan kork internet alisverisinde 15 kosulsuz iade garantisi var
Tamam usta öyle yapalım philipsten iyimidir bu
ustad soyle bir sikinti var: ben adil davranamam cunku ben 1 aydir kurcaliyorum izliyorum takip ediyorum fiyatlari lg sony sharp samsung panasonic philips aklina ne gelirse markaya takilmadan adil olmaya calistim. sonuc olarak baktigim orta sinif 47'' paneller arasinda piyasada en pahalisi panasonic normalde alamazdim 3500lira teknosada. ben 2500u kesinlikle gecmemeliyim. ancak bu fiyat karsima cikica 250 lira esneteyim kendimi alayim dedim. adil olamam cunku ben kararimi verdim ya bence en iyisi bu eksilerinide goremem cunku kararimi verdim :) _____________________________ -
Verdin mi siparişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler