Şimdi Ara

47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. Arkadaşlar evde internet yok tv ye pc baglayacagım ve pes 13 gbı oyunlar oynayacagım dsmartım var onuda hdye cevırecegim 3d ve hd film ızleyecegim sizce artıları eksileri nelerdir.şimdiden tesekkurler emegınize saglık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl anlayacaksın hd flımlerı doldur hardısklıne soyle hareketlı sıyah ve parlak canlı renklerı oldugu flımlere tak ıkı tv sırası ıle phiillps daha ıyı oldugunu gozunle göreceksın

tavsıye flim fragmanları; siyah performasnı görmek ıcın batman
    renkgı görmek ıcın transformansc
    tepkıme hz performasını görmek ıcın skyfall ve transformasn

Smart fakını görmek ıcın kumdandan ıkı tv smartını ac zaten hemen farkedeceksın o konudan lg'nın modelı daha ustu

• ustad garantiye takilmazsan, ki ben takilmiyorum n11.comda 47' panasonic 2750tl kendimde lacagim icin ikna olmus durumdayim. en az philips kadar iyi goruntu lg den daha iyi smart ozellikleri ozellikle de iphone veya ipadin varsa deyme keyfine, hakkinda konusmak istersen yaz

Orijinalden alıntı: cemin

Peki lg bugun bimekste 2550 tl cıvarındaydı phlips te teknosada 2800 tl ben smart ı kullanmayacagım aradakı fark philipse degermi

bak smarti kullanmayacagim diyorsun, lg nin iyi yani smart ozellikleri zaten senin icin goruntu bu durumda onemli olan philips kaliyor geriye

Orijinalden alıntı: saintlaure

quote:

Peki lg bugun bimekste 2550 tl cıvarındaydı phlips te teknosada 2800 tl ben smart ı kullanmayacagım aradakı fark philipse degermi

bak smarti kullanmayacagim diyorsun, lg nin iyi yani smart ozellikleri zaten senin icin goruntu bu durumda onemli olan philips kaliyor geriye

Peki şu ambilight la ilgili aydınlatırmısınız benı kullanan varmı

quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

quote:

Peki şu ambilight la ilgili aydınlatırmısınız benı kullanan varmı

yine sahsi gorusum ambilight gece eglencesi, bizim evde gece isiklar acik oturulur bu yuzden gece bile tam verimli degil diye dusunuyorum, bu arada n11.comu aradim. biz urunun geranti konusunda da arkasindayiz diyorlar. dogus grubunun sitesi isimlerine leke surmek istemeyeceklerdir diye umuyorum.

• peki ölü pixel olayı olmaz dimi. Neydi modeli bakabılırmıyım

peki ölü pixel olayı olmaz dimi. Neydi modeli bakabılırmıyım

Panasonicten mi bahsediyorsun 47etw60 sakin dorek siparis verme git mediamakt teknosa bi yerde izle, saticilara danis. Olu pikselden hic korkma. Asil magazadan aldigindan kork internet alisverisinde 15 kosulsuz iade garantisi var

S.a. Arkadaşlar evde internet yok tv ye pc baglayacagım ve pes 13 gbı oyunlar oynayacagım dsmartım var onuda hdye cevırecegim 3d ve hd film ızleyecegim sizce artıları eksileri nelerdir.şimdiden tesekkurler emegınize saglık

]
    LG 42LA660S akşam vakti çektim. Telim bu kadar çekebiliyor. Tv deki görüntüler eklediğim resimlerden daha net.. Biraz yakından çektim. Ben soluk mat bir görüntü görmüyorum açıkcası :) bende de dsmatt var goruntuler mukemmel
     47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım 47pfl6198 mi 47la660s mi bugun alcam acil yardım

• cemin C kullanıcısına yanıt
    ustad soyle bir sikinti var: ben adil davranamam cunku ben 1 aydir kurcaliyorum izliyorum takip ediyorum fiyatlari lg sony sharp samsung panasonic philips aklina ne gelirse markaya takilmadan adil olmaya calistim. sonuc olarak baktigim orta sinif 47'' paneller arasinda piyasada en pahalisi panasonic normalde alamazdim 3500lira teknosada. ben 2500u kesinlikle gecmemeliyim. ancak bu fiyat karsima cikica 250 lira esneteyim kendimi alayim dedim. adil olamam cunku ben kararimi verdim ya bence en iyisi bu eksilerinide goremem cunku kararimi verdim :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.