Şimdi Ara

450k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 100 bine çekmek çok mu imkansız arkadaşlar mf-4 lütfen yardımcı olur musunuz

• Mf-4 100k olabilir ama çok sağlam lys nin olması lazım eğer sağlam değilse ve mezunsan günde 8 9 saat yardır çalış olabilir ama 12ysen temel yoksa imkansız diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dorduncu

Mf-4 100k olabilir ama çok sağlam lys nin olması lazım eğer sağlam değilse ve mezunsan günde 8 9 saat yardır çalış olabilir ama 12ysen temel yoksa imkansız diyebilirim

hocam mezunum ben sınavda kaydırma yaptım anasını satim 12 tane türkçe sorum yok sonuç böyle bir şey geldi snce nasıl bi plan yapmalıyım gözünü seveyim ya bu sene o üniversiteye girmem lazım
    Hocam hiç umudunu kesme çünkü yapabilirsin mezun olman çok büyük avantaj şimdi ygsyi unutup tamamen sabah akşam lys kasmalısın mat geo fiziğe ağırlık ver bence, hocalarageldik veya teknofemden konu dinleyip sonra en az 3 kaynaktan o konunun sorularını çözmeye bak ben öyle yapıcam benimde hedef 199kdan 40 50k ya çekmek inşallah başarırız

Hocam hiç umudunu kesme çünkü yapabilirsin mezun olman çok büyük avantaj şimdi ygsyi unutup tamamen sabah akşam lys kasmalısın mat geo fiziğe ağırlık ver bence, hocalarageldik veya teknofemden konu dinleyip sonra en az 3 kaynaktan o konunun sorularını çözmeye bak ben öyle yapıcam benimde hedef 199kdan 40 50k ya çekmek inşallah başarırız

hocam genel olarak kaç net yapmalıyım bi fikrin var mı lys adına ?
    Cypherda Satılık 68 Shadow Vain
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman Vermez A kullanıcısına yanıt
    Mat 30 geo 15 fkb 10ar net le olur bence

• sakın onların söylediklerini aldırma. birkaç bin kişi dışında kimse adam gibi çalışmıyor lysye. ben geçen yıl 125k oldum diye bıraktım hiç çalışmadım ama lysye girrdim hiç bilmeden yaptım doğru sayımın iki üç katı kadar yanlışım vardı. fizikte sanırım 3 doğru 12 yanlış vardı sanırım 4 katı bak. O halde bile 125kda yerimi korumuşum. yaz geliyor diye herkes bırakıyor mutlaka çalış. 90k bile gelir.

Mat 30 geo 15 fkb 10ar net le olur bence

hocam geometri zor valla gecen yıl baya bi kazık sordular 5-10 arası yapsam olurda oda zor inşallah olur sağolun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.