Şimdi Ara

450bine modelli yürütme maliyeti düşük araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı forumlar 450 bin lira param var balon kredi Ev aldık yakin zaman bütçe artırma model yükseltme masraf etme şansım yok. Arabaya da ihtiyacım var tek bütçe artış şansı borca altın almak alayım 3 yıl bineyim diyorum (arizalanirsa uğraşamam masrafini ödeyemem modelli hangi araba alınır? Altın borc alıp biraz bütçe mi artırmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• megane 2 dizel bakardım

• 2004-2005 VW Touran dizel. Kilometresine takılma. Al 10 yıl sorunsuz bin. (hayır Touran satmıyorum)

• 1.5 ay önce 127 bin km 1.3 dizel Aveo aracımı 450 bine verdim. Öyle ilanda günlercede kalmadı. İlk gün satılıyordu ilk gelen satıcının sıkıntısı yüzünden 1 hafta sonra satıldı.
    O fiyata temiz bulursanız alın ama yüksek kilometre bakımsızına bulaşmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/s/1LYilXfP

Dacia Sandero 1.0 Manuel 2017 Model 130 binde 465 bin TL yazmış.

Arıza yapacak bir riskli donanımı yok, lpg yok, atmosferik motor rent a car da stepway versiyonu da normalini de sürdüm. Kısa yolculuklarda 60-100km fln beni çok rahatsız etmedi. Bluetooth usb vs oluyor sağdan soldan kısıp elektronik donanım koymaları çok ilginç ama olması iyi bir şey...

Dizeleri daha iyi olsa da 1.5dci de 250k kalırsın 750k km çıkar vs motor vs masrafı kaldıramam dediğin için sıkıntı olabilir...

• Clio 3 1.5 dci

• Alabileceğin en donanimsiz atmosferik aracı alman lazim tercihten de japon olmadi kore tarafı.

Accent era 1.4 bakabilirsin. Örnek
    https://www.sahibinden.com/s/HreJV8lJ

Hatta hepsini kullanma paranın hasta sokel durumun olur bir tane efsane kasadan sonraki kasa 1.6 terra corolla al geç.https://www.sahibinden.com/s/VHWgcYd6

Dizele bulasma enjektör turbo bu fiyat civarinda yakinda olmasada halihazırda gözükmesede illaki bir şey çıkarıp seni üzecek araçlar bulursun.

Su kasa toyota corollalara da bakabilirsin. https://www.sahibinden.com/s/ENuNZL13

İlla model yılı dersen şehir içi işim görülsün diyorsan gerçekten temiz kalmış düşük km 1.2 panda bulabilirsin

yeni kasa
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-temiz-1.2-panda-pop-1200029292/detay

Eski kasa düşük km uygun fiyat.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otokoc-2.el-samsun-tekkekoy-2011-fiat-panda-1244604423/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Mayıs 2025; 1:27:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi Colt, Kia Rio

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

2007 model civarı corolla ve era da mantıklı geldi

Hep opel ve renk grubu fiyatlarına baktım fark etmemi sağladınız ek olarak

170 binlerde symbol 0.9t ler var 50 lira katıp onlardan alsam nasil olur modeli daha yüksek ya Sağlamlık ve konfor olarak fark eder mi veya beter mi eder

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Kıymetli bir tavsiye 1.0 yaris buldum 170 binde alacaktim abim ve arkadaşlar kafamı ütüledi bu motor yok çöp yok paranı havaya atma üzerimde baskı oluşturdular soğuttular ufak motordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askercell -- 18 Mayıs 2025; 21:8:56 >
  • Symbol, Getz, Accent Era gibi modellere bakın. zamanında yüksek modelli ve düşük km olsun diye yukarıda önerilen Chevrolet Aveo almıştım. Çok sorunlu ve konforsuz araçlar. satmaya gelince de satılmıyorlar. Zamanında yüksek satış rakamlarına ulaşmış, piyasası oluşmuş, parçası ve ustası kolay bulunan modellerden şaşmayın derim. Diğerleri macera olur ve yorar.

• Herhangi bir VAG grubu aracı alır geçerdim bu bütçelerde

• Askercell A kullanıcısına yanıt

sembolden öyle konfor sağlamlık beklememek lazım . Piyasada ucuz olsun diye yapılmış sağlamlık (şase kaporta anlamında) konfor en son beklenecek araçlardan. Accent de konfor abidesi değil kaya gibi sağlamda değil ama parçası ucuz ve bol araba ucuz bozulacak parçası yok.

sorunsuzluk arıyorsun 0.9 tce turbo düşük hacim motor soruyorsun. Olmaz Atmosferik araç alacaksın ki sanayiye düşmeyeceksin düşersen de diğerlerine göre ucuza çıkacaksın. İlla sembol dersen onunda atmosferiklerine bakmanı tavsiye ederim.

Millet boşuna corolla civic almıyor. Bu sene Türk Oto sanayisi altın çağını yaşıyor yedek parça işçilikler uçtu adamlar artık keyfine göre araç tamir ediyorlar.

Beklentinle bütçenin bağdaşması lazım Bu paraya s40 volvo da var sıksan s60 da çıkar 2 side konforlu araçlar ama yürütemeyeceğin bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Mayıs 2025; 23:14:14 >
  • Askercell A kullanıcısına yanıt

Hocam sizin bütçede mükemmel bir araba bulamazsınız mükemmelden kastım;

Piyasa,Performans, Konfor, Sorunsuzluk

Bu dördü bir arada olsa fiyatı zaten 450k olmaz. 450k olsa üstündeki araçlar apayrı bir seviye olur hu dediğim mükemmellik 600-700k da bile yok üstüne otomatik olsun dersen 900k ya da bulamayabilirsin.

Bir yerden feragat edip bir yere koymak lazım. Ben kıstaslara bakarım kendimce beğendiğim beğenmediğim özellikleri yazar öneride bulunurum. Yaris 1.0 güzel bir seçim bence yarışmak istemiyoruz anladığım kadarıyla başımız ağrımadan uygun yollu kliması airbag i olan bir araç tercih etmek. Piyasası da sandero dan iyidir.

450k ya bravo 1.4t da yazabilirim veya 2.0d captiva ama karşılamaz özellik olarak iyi gider performansları sürümleri konforu iyidir. Arıza olması muhtemel bravonun bir sürü kronik sorunu var. Captiva dolu araç elektronik arıza açabilir.

Beğenmeyen kişiler de en azından kendisine göre daha iyisini açıklayıp önermek bulmak zorunda bence ben mesela burada bir konuda bu araba kötü almam diyip geçmem bence neden kötü olduğunu da yazarım bana göre eksiklerini karşılayan aynı bütçede daha iyi bir alternatif de yazarım. Şu an bile bir araç bakıyorum o iyi değil diyor bir arkadaşım özellik olarak hiç bir farkı olmayan farklı bir model öneriyor 500k fiyat farkı var. Konuşmak için konuşuyor yani aradaki fark ikinci bir araç alma parası...

• Punto veya Astra H 1.3 baya makul olur bu fiyatlara. Geçenlerde sattık baya bakımlıydı alan da dua etti öyle arabaya denk gelmesi de zor araştırıp iyice incelemek lazım araçları.

• Lpgli kullanılacaksa Kore grubunu yürütme maliyeti ve sorunsuzluk olarak memnun eder. Rio cerato accent admire Elantra olabilir. Dizele bulaşmanızı önermem enjektoru pompası bir çok yüksek maliyetli parçalara sahip.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.