Şimdi Ara

4500tl mini-ıtx sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar Raven RVZ02 adlı kasada mini itx bir sistem toplamayı düşünüyorum. Mini-ıtx olması benim için önemli. bu kasada çok hoşuma gitti. Sistemi toplamadan önce size danışmak istedim. Nasıl olmuş bir uyumsuzluk vs. var mı?
     4500tl mini-ıtx sistem 4500tl mini-ıtx sistem 4500tl mini-ıtx sistem

• Göksu Şalcı G kullanıcısına yanıt
    Lütfen bakın arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli
  • Göksu Şalcı G kullanıcısına yanıt
    o güç kaynağı baya pahallı değil mi ya onun yerine işlemci 6700k olur,anakart z170 ıtx olur sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini ITX Kasa HTPC Alınık
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa güzel, yatay da güzel durur. Güç kaynağı konusunda çok fazla seçeneğin yok, HDD 2TB al. Anakartın bu sistem için işe yaramaz, boşa ona para verme. Biraz daha paraya kıy;
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-z170n-gaming-5-intel-z170-soket-1151-ddr4-3333mhzoc-dvihdmi-anakart.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h97n-wifi-intel-h97-soket-1150-ddr3-1600mhz-hdmidvi-anakart.html?srt=UP

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7389
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7451

M2 SSD modellerine bak;
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-256gb-950-pro-m2-v-nand-ssd-okuma-hizi-2200mb-yazma-hizi-900mb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 27 Mart 2016; 16:18:35 >

• Diğer arkadaşlarda söylemiş zaten, o psu yerine anakartı msi Z170I yapman daha mantıklı
  • Bende mini itx sistem topladım, Raven RVZ01 ile bu kasa arasında kalmıştım RVZ01 e karar verdim anakartı arkadaşların önerdiği gibi z170i yapmanda fayda var, ekran kartını da nvidia seçmeni öneririm, yazılımdan dolayı ve güç tüketimi farkından dolayı benim imzamdaki sisteme 450W yetti rahatlattı beni size de öneririm 390x güç tüketiminden dolayı yüksek psu alıp bütçeye zarar ayrıca o bütçe farkına değecek kadar performans veriyor mu? oda şüpheli, ama diyorsanız 1080p değil daha yüksek çözünürlüklerde oynayacağım ona birşey diyemeyeceğim. mini itx sisteme geçiyorsanız da kablolardan kurtulmanız gerektiğini düşünüyorum, bundan dolayı keyfinize kalmış bi şekilde asus z170i yada msi z170i pro gaming modellerini öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MillionDollarsMan -- 28 Mart 2016; 2:06:05 >
    İntel i7 Skylake 6700K // MSI Z170I Gaming PRO AC // GEIL Super Luce 2x8 GB CL15 3000 MHz RAM // Gigabyte GTX 970 IX OC // SanDisk Extreme 120 GB SSD // Silverstone Raven RVZ01 // SFX 450W 80 GOLD Plus PSU // Razer Kraken Pro // Sennheiser 7.1 Soundcard // Zowie EC2-A // SteelSeries QcK NaVi Edition
  • Merhaba arkadaşlar bende böyle bir sistem toplamak istiyorum;
    http://www.lg.com/tr/monitor/lg-M227WD-PZ-16-9-genis
    elimde bu monitör var yeterli midir sizce ?
    İntel i7 Skylake 6700K // MSI Z170I Gaming PRO AC // GEIL Super Luce 2x8 GB CL15 3000 MHz RAM // Gigabyte GTX 970 IX OC // SanDisk Extreme 120 GB SSD // Silverstone Raven RVZ01 // SFX 450W 80 GOLD Plus PSU // Razer Kraken Pro // Sennheiser 7.1 Soundcard // Zowie EC2-A // SteelSeries QcK NaVi Edition
  • K serisi olmayan bir işlemci için neden z chipset öneriyorsunuz cidden anlamıyor? Arkadaş için güncel teknolojileri desteklese (pcie 3 m2 slot vs) yetecek. Gereksiz para harcatmayı ne seviyorsunuz. Konuyu açan arkadaşa bende kendi tecrübenden yorum yapayım. Bende air 240 a sistem kurmuştum. Tabi seçtiğiniz kasa kadar küçük değil. Lakin mini itx sistemlerdeki bence en sinir bozucu sorun kabloların atx kasalara göre olması imkanınız varsa kısa kablo bulmaya çalışın. İşlemci soğutucu olarakta noctua ya da bakmanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göksu Şalcı -- 28 Mart 2016; 8:28:45 >
  • sabah uykusuzluktan z serisini önermişim kusura bakmayın, bunu önermemin sebebi ise mini itx sistem kuracaksanız mümkün mertebe (kanaatimce) kablo vesaire uzak durulması gerek yoksa küçük sistemin pek mi big tower yada midtower kasadan farkı kalmıyor, rvz01 i seçmemin sebebi tasarımı fanların konumlandırılması ve gerçekten kullanıcı dostu olmasıydı rvz02 nin şu an tam özelliklerine aşina değilim ama 3,5 hdd 1 tane takılabiliyor rvz01 e ve 2 tane ssd bölümü de var,
    ayrıca sfx serisi psulara bakarsanız tamamen bu kasalar için üretildiğinden dolayı kablo uzunluğu sorun olmuyor merak etmeyin msi z170i yi önermemin sebebi gelişmiş hemen hemen tüm teknolojileri barındırması, utilitylerinin iyi olması ve diğer anakartlara da pek aşina olmadığım için bildiğimi söyledim millet gibi kafama göre denemediğim kullanmadığım anakartı önermekten çekindim sonuçta bizim tavsiyelerimize göre yol çizecek arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MillionDollarsMan -- 28 Mart 2016; 13:24:12 >

• MillionDollarsMan kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Peki 450w psu yapıp gtx 970 seçerek işlemciyi 6700k koyup anakarta mı yüklenmem daha hoş olur, yoksa şuanki mi? GTX 970 ile R9 390X arasındaki fark azımsanacak bir fark değil sonuçta...
  • psuyu 450 e çekmek size direk 300 tl kazandırıyor hocam zaten, eğer 1080p de oynayacaksanız gtx 970 gayet yeterli olabilecek bi kart ama dediğim gibi 2k 4k oynarım diyorsanız, bu durumda tabiiki 390x farkını ortaya koyacaktır, youtuba de aynı işlemci ile fps testleri yapılan videolar var, testlere göre 390x size 300 tl ekstradan psu aldıracak kadar bi performans vermediği kanaatindeyim, bazı oyunlarda aralarında sadece 4-5 fps fark oluyordu, tabi 60+ fps üzeri veriyordu hepsinde eğer 144 hz monitör kullanmayacaksanız, aradaki farkı anlamanız çok çok zor olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.