Şimdi Ara

450.000-500.000 TL ARASI ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese, 450.000-500.000 arasında araç arıyoruz, manuel olması tercihimdir. Kronik sorunları olmasın, bizi sürekli sanayiye götürmesin yeter. Fiat Punto 2013 1.4 Multair, Fiat Fiesta 2011 1.4 benzinli,Ford Focus 2009 1.6 dizel-benzinli gibi araçlar gördük. Araçtan anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa çok mutlu olurum.

• Puntonun multiair motorunu almayın. Ustasını bulmanız zor olur. 1.4 fire motor ya da 1.3 multijet tercih edilebilir. Puntonun city modu arızası en çok can sıkan kronik sorunudur. Tamiri mümkündür ama pahalıya patlar. Onun dışında göğüs çatlaması, arka kapıların zor açılması, ön takımın dayanıksız olması gibi kronik sıkıntıları da mevcuttur.

• 1.2 i20 olabilir. Beyaz olsun güneş yanığı oluşuyor diğer renklerde :)

• ekmekarası kullanıcısına yanıt
    Belli ki puntonun hatrı sorunları var peki diğer araçlardan öneriniz nedir? Bu resimlerden olmak zorunda değil bu fiyatlarda başka öneriniz var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • weSt` kullanıcısına yanıt
    güzel araçlar fakat turbo yok ve beygiri çok düşük, bu kadar performanssız bi aracı kullanmak bir süre sonra kendinden soğutur giibi geliyor

• Multiair sistem çok narin her bakımda multiairin özel filtresi var oda değişmeli ama multiair arızası baş gösterdimi robot ünitesi en son 60 bin tl idi,bu koşullarda multiair alınmaz,zaten yukarda gayet güzel açıklanmış 1.3 mjet bulursanız alın

Bu attığınız ilanlardan focusu alırdım en azından c segment güzel yol tutan otomobil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben Opel Astra aracımı satıyorum 2012 model 209bin km'de, 4 kapı boyalı. Isterseniz iletisime gecebilirsiniz, tavsiye edebileceğim bir araçtır benim nakit ihtiyacım mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peregrino kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın hocam daha düşük kilometrerli araçlara bakıyoruz şu anda açıkçası, en kısa zamanda satmanız dileğiyle

• Koray Cihan K kullanıcısına yanıt

Bu fiyat bandında i 20 olabilir. o bütçeye bulunabilirse Clio 4 de bakılabilir. En az 8 10 yaşında araba alacağınız için önceliğiniz basınca gitmesinden ziyade temizliği olsun. Bu bütçelerde yıpranmış bir araba sizi çok yorar.

• 1.3 mjet punto alınır. Sürüşüme göre i20 den falan fersah fersah üstün bir araç. Yol tutuşu çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

1.3 mjet punto alınır. Sürüşüme göre i20 den falan fersah fersah üstün bir araç. Yol tutuşu çok başarılı
    4 yıldır kullandığım araçtır aslında ben de memnunum. Dediğim gibi en büyük sıkıntısı city modu arızası. Diğer saydıklarım her araçta olabilecek ufak sıkıntılar. Şimdi aldığı araçta city arızası çıkar 15 bin liralık olur o yüzden kesin al da diyemiyorum😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C-elysee , 301 e bakabilirsin. Düşük parça fiyatları ,az yakıt tüketimi , geniş hacim, baktığınız araçlardan daha güncel ve km düşük araçlar.

• cizgisiz kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu 200.000 civarlarında o araçların da. O emsallerde linealar var düşük km, onlar hakkında bir fikriniz var mıdır?

Komşumda ve esnaf arkadaşımda var 0 aldılar hala sıkıntısız binmekteler. İlk sahibinden bakımları düzenli yapılmış 1.3 Multijet alabilirsiniz. Bence bütçeyi zorlama imkânınız olursa c-elysee ve 301 daha ideal.

180 bin ile 200 bin km arasında fazla bir
    fark yok aslında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012 auris 1.33 comfort vereyim, 120bin km'de. 500'e bırakırım.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan aeaba satmaya çalışıyorum, ilan varsa onu atın sizde zahmet favoriye ekliyim

İlan yok. Satınca düşünürseniz mesaj atarsınız 450.000-500.000 TL ARASI ARAÇ ÖNERİSİ 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.